Dvasiu kvietimas

Pradėjo Benamis, rugsėjo 01, 2011, 20:57:46

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Beelzebub

Bandžiau su adata ir lapu daug kartų, nieko neišėjo. :D

RoxiO

Citata iš: Beelzebub  sausio 28, 2012, 17:45:07

Geriau nebandykit tokių dalyku, juk poltergeistus prisišaukti lengva, o išvaryti -ne.

paragraf 78

Kiek aš bandžiau, visada pavykdavo. Gal ką ne taip darei?

RoxiO

Citata iš: insomnia  sausio 30, 2012, 12:01:16

O, nebuvai prisikvietęs nesamonių visokių?

Teroras

Insomnia, gal galetum anomalijos forume papostinti kur tutorial'a?

P.S. Tik nereikia tu "lia lia" kaip tai pavojinga ir t.t. Zinau as. Kiekvienas atsako uz savo veiksmus pats.

paragraf 78

Na kad ten paprasta viskas: nusibraižai lapą su raidėm ir skaičiais, dedi adatą į centrą ir kvieti "dvasią" (iš tiesų tai nebus dvasia). Adatą reikia laikyti ant siūlo kampu, kad ji galėtų lengvai judėti. Užduodi klausimus ir vualia, (ne)dvasia kalba.
Tik atmink, kad šitą dalyką smerkia ir bažnyčia ir okultizmas, nes tu bendrauji ne su tuo su kuo reikia. Spiritizmas dažnai pasibaigia ligomis ir beprotyste, tad tavo valioje rinktis.

RoxiO

O tai kas ten jei ne dvasia?

paragraf 78

Citata iš: RoxiO  sausio 30, 2012, 17:29:43
O tai kas ten jei ne dvasia?

Apie tai jau rašiau. Okultizmas mano jog ateina vadinamoji Lerva (lervas), toks astrainio pasaulio beveik nemąstantis gyventojas, kurie prisikabina prie žmogaus ir minta jo emocijomis ir t.t. Prisikabinus lervai gali kilti sveikatos problemų.
Bažnyčia teigia jog spiritizmo metu bendrauji ne su mirusiojo dvasia, bet su demonais. Na čia irgi niekuo geru nekvepia

Benamis

Citata iš: insomnia  sausio 30, 2012, 17:37:41
Apie tai jau rašiau. Okultizmas mano jog ateina vadinamoji Lerva (lervas), toks astrainio pasaulio beveik nemąstantis gyventojas, kurie prisikabina prie žmogaus ir minta jo emocijomis ir t.t. Prisikabinus lervai gali kilti sveikatos problemų.
Bažnyčia teigia jog spiritizmo metu bendrauji ne su mirusiojo dvasia, bet su demonais. Na čia irgi niekuo geru nekvepia

Bet daug kas teigia, kad bendraudami su anapusiniu pasauliu (pvz. issikviete savo mirusius artimuosius) gaudavo tikslius (asmeniskus) atsakymus, kuriuos galejo pasakyti tik ju mire artimieji (pvz. kas ka kur paslepe ir pns.). Tai cia galai nesueina... Kaip lervos gali zinoti, ka yra paslepes jau mires zmogus? ???

paragraf 78

Demoniškas pasaulis turi dalinį pažinimą. Jie gali nuspėti žmogaus veiksmus, poelgius. Tai jie daro gana tiksliai, bet nešimtaprocentiškai. Todėl aš linkęs manyti jog spiritizmo seanso metu vis tik bendraujama su demonais.
Demonas gali gana tiksliai nupasakoti aplinkybes ir t.t.

RoxiO

Citata iš: insomnia  sausio 30, 2012, 18:29:17
Demoniškas pasaulis turi dalinį pažinimą. Jie gali nuspėti žmogaus veiksmus, poelgius. Tai jie daro gana tiksliai, bet nešimtaprocentiškai. Todėl aš linkęs manyti jog spiritizmo seanso metu vis tik bendraujama su demonais.
Demonas gali gana tiksliai nupasakoti aplinkybes ir t.t.

O jei tarkim netyčia "užsirauni" ant tokios dūšelės, galima paskui kažkaip atsikratyt jos?

paragraf 78

Na kartais prisireikia ir egzorcizmų, kai žmonės prisižaidžia su spiritizmu. Tai gi geriau nežaisti su ugnimi.
Netyčia juk neužsirausi, tam reikia valingo apsisprendimo, pvz. atlikti spiritizmo seansą. Net ir šiaip "ant bajerio" pažaidimas gali gana liūdnai baigtis

Beelzebub

Bandžiau daug kartų, ir dieną ir naktį(bet naktį tik kokius 3 kart), ryte, vakare, su žvake, be žvakės ir t.t. Bet kaip ir nieko neišėjo. Ar adata turi tik pasisukti ta kryptimi kur raidė, ar pati pajudėti link raidės? Ir nežinau kiek laiko reikia laukti, nes aš maximum gal 30 min prasėdėdavau, nes kantrybės neužtekdavo, ranka pasidarydavo truputį aptirpus.

paragraf 78

Adata atsisuka į tą raidę į kurią reikia. Laukti nereikia, ne atsako iš karto.

Beelzebub

Na gal dar kartą dėl įdomumo pabandysiu.

Aukštyn