Veganizmas (ir visa kas jį liečia)

Pradėjo Master, gegužės 18, 2014, 17:27:52

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Master

birželio 28, 2014, 20:01:41 Redagavimas: birželio 28, 2014, 20:07:31 by Master
O man tai keista, kad suaugęs žmogus ir taip neinformatyviai diskutuoja. Bet kam gi svarbi aplinkinių nuomonė? :)
Cha, manau, kad šioje temoje diskutuoja TIK fanatikai ;)
Tie kurie abejoja, neįsitraukia į diskusijas, nes neturi įsišaknyjusių įsitikinimų, seno požiūrio,nenuneigiamų argumentų.
Taip, kad la viva [glow=red,2,300]veganatikai[/glow] ir [glow=red,2,300]baconatikai[/glow] ((:

O čia jums, liberalai skaitaliukas :3
http://speciesandclass.com/2014/06/28/animal-rights-vs-animal-liberation-2/

001

Citata iš: Master  birželio 28, 2014, 20:01:41
O man tai keista, kad suaugęs žmogus ir taip neinformatyviai diskutuoja. Bet kam gi svarbi aplinkinių nuomonė? :)
http://speciesandclass.com/2014/06/28/animal-rights-vs-animal-liberation-2/

Pritarta. ???

Sharikovas

Ne vaikus mokyti mano tikslas buvo, parasiau i sita humoro temele kelis pastebejimus kurie mano galva praleisti buvo. Master abejoju, kad galetu su tavim rimta diskusija sia tema buti, nes jau esi isikalus i galva kazkokias teorijas ir ignoruoji viska kas tau nepatinka. Likit gal jus veganai prie juokeliu, nes jei bandot ka rimciau,tai tik pyrst gaunasi :)

001

Citata iš: Sharikovas  birželio 28, 2014, 21:27:30
Ne vaikus mokyti mano tikslas buvo, parasiau i sita humoro temele kelis pastebejimus kurie mano galva praleisti buvo. Master abejoju, kad galetu su tavim rimta diskusija sia tema buti, nes jau esi isikalus i galva kazkokias teorijas ir ignoruoji viska kas tau nepatinka. Likit gal jus veganai prie juokeliu, nes jei bandot ka rimciau,tai tik pyrst gaunasi :)

Pasiteisinimai, įžeidinėjimai, bet jokių rimtų argumentų į temą. :) Man atrodo, kad tu pats galėtum pritaikyti sau šitą eilutę:
Citataesi isikalus i galva kazkokias teorijas ir ignoruoji viska kas tau nepatinka

Sharikovas

Siaip jau nieko nenorejau izeisti, bent jau specialiai. Gal ponas jautruolis galetu konkreciau apie ka kalba eina, nes mano supratimu prasti sarkastiski juokeliai nera argumentai. Nelabai suprantu tokios gynybines pozicijos ir priesiskumo, cia gal visi veganai tuo pasizymi ?

001

Citata iš: Sharikovas  birželio 29, 2014, 03:48:43
Siaip jau nieko nenorejau izeisti, bent jau specialiai. Gal ponas jautruolis galetu konkreciau apie ka kalba eina, nes mano supratimu prasti sarkastiski juokeliai nera argumentai. Nelabai suprantu tokios gynybines pozicijos ir priesiskumo, cia gal visi veganai tuo pasizymi ?

"nieko nenorejau izeisti", o tada:
"ponas jautruolis"
"prasti sarkastiski juokeliai"
"gal visi veganai tuo pasizymi ?"

:D... Daugiau apsišviesk šita tema, tada ginčykis. Diskutuoti niekas nedraudžia, bet tu pats puoli, todėl aš ir esu gynybinėje pozicijoje, o priešiškumas sklinda tik iš tavęs vieno. Argumentų jokių dabar nepateikei, bet viską ką anksčiau parašei, aptarėm, tačiau tu nesiklausai ir numojai ranka lyg mes visi kvaili, o tu vienas teisus.

Master

Oj šarikovai, būti protingu reikia ne dėl kitų, o dėl savęs.
Anyway, Kaži pas ką tie pirstelėjimai gaunasi vietoj argumentų :).
Kadangi tai, kad beždžionės visaėdės, nieko nereiškia. O tas vienas paveikslėlis ir žodis prigimtis :D Be to 001 minėjo gorilas, tad aš nebekalbėsiu apie tai dar kartą. Dar kai kas. Reiktų suvokti Č. Darwino evoliucijos idėją. Ir... po galai įsisąmoninti skirtumus tarp mūsų žarnyno ir žandikaulio. Gal mes taip konstruktyviai nediskutuojame, nu bet velniškai pabodę, o pati diskusija neturi reikšmės..

Matai problema tame, kad veganai nuolat galvoja apie savo mitybą ir domisi tuo ką daro, o baconistai, apie riebalų dietos naudą ir prigimtį ko gero prisimena tik tualete ar duše, todėl rimtai diskutuoti šia tema praktiškai neįmanoma vien dėl žinių stokos :)

Įskaudino mėmai? :D Laisva tema Šharkikovai, o tie paveikslėliai labai supaprastinant atspindi daug tiesos. Kam man rašyti puslapį teksto jei tiesiog galiu lengvai užmesti paveikslėlį :)

Ir visiškai sutinku su 001, ko gero daugiau su tavimi nėra ką kalbėti, Šarikovai.. Deja.

.L.U.T.H.O.R.

Reiktų suvokti evoliucijos idėją, kada žmonės pradėjo valgyti mėsą ir kas pasikeitė per tuos metus :)

http://news.nationalgeographic.com/news/2005/02/0218_050218_human_diet.html

Gal dabar žmogus evoliucionuoja į mėsiaėdį :D o veganai devoliucionuoja į gorilas :D

a.t.sielis

O kas jeigu evoliucija - klaidinga idėja? What the bleep do we know...

.L.U.T.H.O.R.

birželio 29, 2014, 12:04:24 Redagavimas: birželio 29, 2014, 12:08:07 by Druwis
O kas jeigu, mes tik holograma. Kai pripažins klaidinga, tai pripažins, o dabar remiamės tuo ką turim, nesileisdami į filosofinius klausimus :)

Dar priedo, gal tiesiog žmogui, nereikėjo tiek evoliucionuoti iki mėsėdžio arba ta evoliucija vyksta lėčiau, vien dėl to, kad savo smegeninės pagalba, jis sugebėjo pakeisti ir nagus ir iltinius dantis ir pats gyvuliukus užsiauginti, vietoj medžiojimo. Pasirodo toj nuorodoje ir rašo apie tai ;D Ir priedo tao kad evoliucionuojam į tą pusę, kur valgysim košę :D dėl tų pačių įrankių, pasirodo :D

a.t.sielis

Greičiausiai, žmonijoje visais laikais buvo mėsavalgių ir vegų. Panašiai kaip tarp beždžionių šimpanzės visavalgės, o gorilos - vegai. Niekas niekur neevoliucionavo. Viskas liko kaip buvo. Tiesiog laikas turi degradacijos kryptį, todėl viskas degraduoja. Mėsavalgių dalis žymiai padaugėjo, prievarta įgavo nežmoniškus mastus ir nežmogiškus pavidalus. Na, ir aišku, organizmas prisitaiko prie dietos, mikroevoliucija.

Sharikovas

Master, tai, kad zmogus visaedis irgi nieko nereiskia ?

Nesijaudink tikrai niekas manes neiskaudino, atvirksciai, man labai smagu kad zmones prisiziuri savo mityba. Pasikartosiu tik, kad as neturiu nieko pries zaliavalgius, darzoves visdelto pagrindinis kulinarijos elementas. Zmonija, deka visokiu papildu, is esmes jau dabar gali maitinti betkuo ir ateityje tokie veganizmo eksperimentai duos naudingu ziniu. As asmeniskai, kaip atsielis issireiske, esu priklausomas nuo gero maisto ir kaip sefas gerbiu zmonijos per amzius istobulintus kulinarijos igudzius. Tiesa taip ir nesupratau veganizmas cia protesto forma, gyvenimo budas ar kultas, nes kiekvienam poste metomasi tai ten tai sen, jokio konkretumo kas norima pasakyt, jokios logiskos argumentacijos, tik isterija.

a.t.sielis

Gurmaniškumas gurmaniškumu, bet reikia pamąstyti ir apie tai, kad lazda turi du galus. Veiksmai turi atoveiksmius. Veikti reikia taip, kad galutiniai rezultatai būtų geri.

Prievartiniai veiksmai, tokie kaip gyvūnų išnaudojimas ir žudymas, sugrįš atgal, ir tokių veiksmų atlikėjams ar užsakovams (pirkėjams) suteiks tiek pat kančių.

Master

Ok... Jūs teisūs vyručiai :(
Ko gero eisiu protestuoti, kad pagaliau legalizuotų kanibalizmą.. :) (Aš ir sakau, velniop tą veganišką reikalą)

.L.U.T.H.O.R.

birželio 29, 2014, 12:40:11 Redagavimas: birželio 29, 2014, 12:42:25 by Druwis
@a.t.sielis , toj nuorodoje irgi rašo apie šimpanzes ir gorilas ir kad dar tik tyrinėja, kodėl taip yra kad vienos visavalgės, o kitos žaliavalgės, nors gyvena ten pat.

Aukštyn