Dvasiu kvietimas

Pradėjo Benamis, rugsėjo 01, 2011, 20:57:46

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Bildukas

Palaikau Insomnia - geriau neprasideti su tom adatom . Daug metu atgal , kai buvom pilni jaunatvisko avantiuru troskimo - bandem .Nieko gero - palieka tik sumaisti sirdy ilgiems metams , atima laika , man visada begdavo kraujas is nosies . Niekada nesiryzciau daugiau tokioms kvailystems ir jums is visos sirdies nerekomenduoju. ???

paragraf 78

Kas dėl kraujo iš nosies, tai mano klasiokei, kuri taip pat užsiimdavo su adatomis irgi bėgdavo kraujas iš nosies. Jis begdavo jei tik ji nors kartą dienoje neprisėsdavo prie lapo su adata. Vos atsisėsdavo kraujas nustodavo bėgti.
Tada mes sudeginome lapą ir pasimeldėme, viskas baigėsi.

Beelzebub

Citata iš: insomnia  vasario 01, 2012, 15:36:59
Nesvarbus. esu kvietęs ir naktį ir dieną ir ryte ir vakare.
Jaučiu pareigą dar kart įspėti kad neužsiimtum tokiais dalykais.

:) Tiesiog smalsumas mane nugali. O iš dalies tai sunku patikėti, tiesiog norisi betkokio įrodymo, kad tai tiesa.

TinSoldier

Insomnia, parašyk dar kokių dvasių kvietimo būdų? :) Bet kokių nors įdomesnių. Tokių, kurie mane pražudytų, nužudytų ar bent išvestų iš proto? Ta adata neįdomu ir dar kiša koją tas prakeiktas ideomotorinis efektas. Reikia ko nors, ko nepavyktų taip lengvai suvokti ar paaiškinti.

Bent jau per PM parašyk, ok? :)

Beelzebub

Man taip pat įdomu būtų.  :)

OKULTISTE

Pati žinau būdų... Adata - tai tik pradžia...
Tačiau žinau ir pasekmes... Tad tikiuosi, kad insomnia supras kvailybę ir nerašys, kol nebus garantuotas, jog nebus bandančių žaisti...

paragraf 78

Yra tų būdų. Bet liksiu neutralus šiuo klausimu ir nieko nesakysiu.
Ezoterika teigia, jog išmokęs ką nors kerų atsakai už tą žmogų ir jo vykdomus kerus, tai kerta per tavo karmą ir t.t. tad pasinaudodamas šia taisykle nenoriu prisiimti atsakomybės už iš esmės nepažįstamus žmones :)

TinSoldier

Teksto paskelbimas forume nėra išmokymas. Tas pats, kas gatvėje pamestum užrašų knygutę ir nepažįstamasis pasinaudotų informacija, esančia joje. Tu nieko nemokai, niekeno neskatini. Tiesiog paskleidi informaciją.

paragraf 78

Gal vis tik susilaikysiu nuo tokios informacijos skelbimo. Kaip apsakytų senas indėnas: I will not change my mind.

Teroras

insomnia, vienu metu ir tikiu tavimi ir abejoju. Tikiu, nes perskaiciau daugybe tavo postu kur kaikurie yra is tiesu idomus (dar prie visko prisideda tavo amzius). Taciau abejoju, nes dazniausiai kai taves papraso kas nors aprasyti tam tikra buda (dvasiu kvietimo, magijos ritualu) tu pradedi moralizavima :-\

paragraf 78

vasario 02, 2012, 00:38:27 Redagavimas: vasario 02, 2012, 00:44:20 by insomnia
Matai, kai esi per gyvą galą visokių patirčių praėjęs, pradedi sujautrintai žiūrėti į tam tikras praktikas. Gal kartais per jautriai. Šiaip, kai prisidirbau pakankamai sudeginau visą savo literatūrą, kaip atsižadėjimo ženklą, bet dar dabar kai kurie dalykai iš praeities velkasi.
Na papasakočiau kaip reikia nueiti naktį per pilnatį į kapines, pasakyti tam tikrą tekstą ir išsikviesti dvasią mokytoją, kažkas paimtų ir padarytų tai, prasidėtų žmogui problemos. Kas kaltas būtų? Žinoma kad aš. Geriau jau jei žmogus nori pats susiranda informaciją. Begalė literatūros tomis temomis. Ir rimtos ir nerimtos. Jei žmogui tikrai rūpi tokie dalykai, tai jis ieško, kaip sunku bebūtų, o nebando lengviausiu keliu pasiekti.
Galų gale, smalsumas nėra geriausias būdas susidomėti magija, dvasių invokacijomis ir t.t. Tai nerimtas požiūris ir tai mane skatina sudrausminti, tuos kurie jo vedami nori bandyti išsikviesti dvasią ar dar ką nors panašaus padaryti.
Šiuo klausimu turiu nusibrėžęs griežtus principus, jų ir laikausi

Beelzebub

vasario 02, 2012, 06:25:05 Redagavimas: vasario 02, 2012, 06:28:29 by Beelzebub
Na aišku. Teks tada paieškoti.
Kad tai rimta, aš suprantu, negalvok, kad pažaist noriu (nors gal taip ir pasirodė).

TinSoldier

Na, bent jau aš tai nesuprantu(nemanau), kad tai rimta ir noriu tik pažaisti :p
Kas kviesis, parašykit savo (ne)nuotykius čia :))

Beelzebub

Dėl to lapo ir adatos. Pastebėjau, kad adatą dar ir reikia laikyti visalaik taip, kad ji laisvai galėtų apsisukt apie savo ašį. Nes jei ji per aukštai ar per žemai, tai nesamonė gaunasi. Bet kartais sunku ją taip nulaikyti. Gal čia tik man taip. Nežinau, čia kuo toliau, tuo labiau pradeda atrodyti kaip nesamonė, ir kad aš kaip retard tik su savim kalbu.  -.-

OKULTISTE

Kiek teko pastebėti, ne visiems pavyksta... Galima pamanyti, kad kažkas išsirenka prie kokio žmogaus veikti, prie kokio nereaguoti, kokio neapkęsti ir pulti, kokį persekioti ir t.t. ...

Aukštyn