Dvasiu kvietimas

Pradėjo Benamis, rugsėjo 01, 2011, 20:57:46

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

paragraf 78

Va taip dėl įdomumo ir prisižaidžiama :)

TinSoldier

hmmm.. aš visuomet galvojau, kad pati adata turi pajudėti, ne tik pasisukti. Juk naudojantis Ouija lenta slankioja ta rodiklytė po visą lentą? Ar kviečiantis su adata labai ligotos ir silpnos lervos ateina, kurios nepajėgia adatos perkelti normaliai?

Pažiūrėjau video, kuriame kviečiausi su adata ir veiduku nupieštu ant lapo. Tai svyravo ta adata visai normaliai.. Kiek dabar, pažiūrėjęs supratau, sakė ji man kažką panašaus į: "osdjfomradnjkfn".

Reikės dar kartą pabandyti išsikviesti. Beje, ką, insomnia, sakai kviesdamasis? T.y. kokius žodžius reikia kartoti, norint išsikviesti?

paragraf 78

Aš pradėdavau nuo to kad padėdavau adatą ant popieriaus ir klausdavau: Ar tu atėjai?
Tada adata pasisukdavo į užrašą "Taip".
Klausinėdavau visko, kas tik šaudavo į galvą. Kartą kai norėjau klasiokams įrodyti jog ne pats darau judesius su adata, pasakiau: Ar gali padaryti kad Audrius (berods toks to klasioko vardas buvo) ateitų čionai. Staiga iš koridoriaus įbėga Audrius, pribėga prie mūsų ir klausia: "Ko norit? Kodėl mane šaukėt?"

Beje, man tas dvasiukas teigė kad yra ateivis iš Jupiterio vardu Kagoda.

OKULTISTE

Tai greičiausiai blogai surašo arba adatą blogai padeda: ne < , o   l   laiko ir nori, kad judėtų kaip švytuoklė...

Teroras

Citata iš: insomnia  sausio 31, 2012, 15:10:38
Beje, man tas dvasiukas teigė kad yra ateivis iš Jupiterio vardu Kagoda.

Cia tu tikiuosi juokaudamas ta parasei? :D

paragraf 78

Nejuokauju, rimtai taip ir buvo. O draugas (deja ne už ilgo po šių įvykių miręs) irgi bendravo su kažkuo prisistačiusiu ateiviu iš kitos planetos.
Kažkoks chanelingas buvo

Beelzebub

Insomnia, o Tu niekada pats taip neprisižaidei?  :)

paragraf 78

Tai žinoma, kad buvau prisižaidęs.

Beelzebub

O kas rimčiausio yra nutikę?

RoxiO

Davai per kita meet'ą pabandom  :D

paragraf 78

Gal geriau nebandom, arba bandykit bet be manęs. :)

Citata iš: Beelzebub  sausio 31, 2012, 16:40:35
O kas rimčiausio yra nutikę?

Nelabai noriu pasakoti nes per daug asmeniški dalykai

RoxiO

O visada kasnors blogo nutinka? Nebūna taip, kad tarkim gera lerva ant adatos užliptų?

paragraf 78

Lervų gerų nebūna. Jų tikslas yra evoliucionuoti, o tai galima padaryti tik siurbiant žmogaus energiją. Na čia panašiai kaip erkės. Jos nei blogos nei geros, jos tiesiog tokio kokios yra. Jų tikslas siurbti kraują.

Beelzebub

O paros laikas nesvarbus? Galima kviesti, kad ir ryte ar vidury dienos?

paragraf 78

vasario 01, 2012, 15:36:59 Redagavimas: vasario 01, 2012, 16:32:35 by insomnia
Nesvarbus. esu kvietęs ir naktį ir dieną ir ryte ir vakare.
Jaučiu pareigą dar kart įspėti kad neužsiimtum tokiais dalykais.

Aukštyn