Ar verta pasitikėti švytuokle

Pradėjo Vytautas, gegužės 29, 2013, 08:38:16

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Vytautas

Tiesiog ryšio kanalas su siela visuomet egzistavo. Tik niekam nekilo mintis bendrauti būtent su savo siela o ne kažkuo kitu angelais, dvasiomis, mirusiais. Tiesiog šis pasirinkimas vėl gi iš sielos per nuojautą. Iš kitos pusės pats bendravimas kai pradėjau buvo labai problematiškas. Tiesiog atsakymus kažkas pakeisdavo, iškraipydavo. Dabar to visiškai nėra. Iš tikro nežinau ar daug mano nurodytu būdu naudojasi švytuokle bet visumoje iki 10 žmonių tik virtualioje erdvėje tiek realiam gyvenime žinau kad naudojasi. Dar žinau kad keletas bandė ir nepavyko. Tie kurie naudojasi taip pat savotiškai nusivylę nes negauna jokios ateities informacijos. Įdomus pat faktas kad veikia ir tiek. Bet sprendimams tai neturi absoliučiai jokios įtakos. Na pvz man sako kad ateivis iš ateities nėra toks. Ką tai keičia. Aš vis tiek perskaitau ką rašo ir bandau pasekt logiką. Tiesiog įdomu bet tai tik žaidimas be jokio rezultato. Kaip minėjau aprašysiu savo kai kuriuos nuotykius su švytuokle ir ne tik. Tiesiog reik rimtai prisėst, nes smulkmenos jau pradeda pasimiršti.
Toks įdomus pastebėjimas pradedant porai žmonių švytuoklė tiesiog degino rankas. Vėliau susitvarkė.

paragraf 78

Taip ir neatsakei į mano klausimą

Vytautas

Techniškai švytuoklės signalas eina iš tikro sielų pasaulio o visi kiti ėjo iš mirusių žmonių astralinių likučių ir agregorų pasaulio, kurio šiuo metu tiesiog nėra. Todėl ir neveikia visi kiti variantai.

paragraf 78

Kaip patogu

a.t.sielis

Jeigu tas tikrasis anapusinis pasaulis gali atsiųsti švytuoklės signalą, tai gali atsiųsti ir daugiau. Įtakų ir asmenybių. Iš to ir kilo religijų tikros esmės (atmetant žmonių sukurtus dalykus jose). O kad tai egregorai, tai visgi, nematau tokios "minčių materializacijos" galimybių praktikoje. Galvok negalvojęs, bet "šešėlinės anapusybės" savo mintimis nesukursi. Pirma dar reiktų iškelti klausimą: "iš kur mano paties mąstymo savybė ir mintys kyla", o ne ką jos gali pagaminti.

Vytautas

sausio 18, 2014, 14:42:40 Redagavimas: sausio 18, 2014, 14:50:27 by Vytautas
Kai egzistavo tas tarpinis pasaulis tarp mūsų prie jo klasikiniais švytuoklės naudojimosi būdais, per spiritizmo seansu visai realiai buvo galima prisijungti. Kaimynė taip prisižaidė iki psichiatrinės ligoninės keletui mėnesių. Tiesiog nebegalėjo užmigti kažkas žalias tiesiog kabinosi. Bendradarbis taip pat vaikystėje taip prisižaidė kad niekaip neįtikinau kad tuo galima naudotis saugiai. Taip kad labai realiai tarpinis pasaulis veikė šio pasaulio žmonės ir įvykius. Atvirkščiai su tikruoju anapusiniu pasauliu iki manęs niekas neužmezgė jokio ryšio nes tiesiog nebuvo tokios informacijos kad taip gali būti. Ir aš tai atradau per nuojautą. Nesirėmiau jokia žemiška informacija. Aišku sugaišau nemažai laiko kol supratau esmę. Šiuo metu viskas anapus pasikeitę ir jokių problemų nėra. Tiesiog nėra to kas kelia problemas. tai ne tik mano patirtis. Remiuosi ir kitų patirtimi apie tą tarpinį pasaulį. Visos religijos būtent iš jo. Tikrajam anapusiniam pasauliui religijos neturi jokios prasmės.

a.t.sielis

sausio 18, 2014, 14:50:21 Redagavimas: sausio 18, 2014, 15:29:05 by a.t.sielis
Ne. :)

Įdomiai skamba čia tas "tikrasis". Pvz. ateistai-materialistai sako, kad tikrasis pasaulis tai šitas materialus pasaulis, kurį matome ir apčiuopiame dabar. O Vytautas sako, kad tikrasis anapusinis pasaulis, tai tas pasaulis, su kuriuo jis susijungė per švytuoklę. O gal dar daugiau yra tikrų pasaulių?

Vytautas

Citata iš: a.t.sielis  sausio 18, 2014, 14:50:21
O gal dar daugiau yra tikrų pasaulių?

Daugiau nieko nėra. Mūsų materialusis pasaulis, sielų pasaulis, kūrėjų pasaulis. Iki 2012m rugsėjo tarp mūsų ir sielų pasaulio egzistavo mirusių astralinių likučių ir egregorų pasaulis. Jam buvo reikalinga šio pasaulio gyvybės energija tam kad egzistuoti. Čia ir visų religijų pagalba tuo klausimu. Šiais laikais nusilpus religijoms atsirado kiti jos "melžimo" būdai. Kad ir sportas, šiaip masiniai renginiai, karai. Tikrajam anapusiniam pasauliui jokios mūsų energijos palaikančias jį nereikia. Jis pats savaime pakankamas. Jokios maldos ar garbinimai, meditavimai jo visiškai neveikia, nepasiekia. Tiesiog tai nesuvokiamas lygis ir iš tikro niekaip nesireiškiantis šiame pasaulyje. Su švytuokle tik ryšys su savo siela bet ne su kitomis sielomis. Ir tai tik vienintelis būdas. Na dar yra saulės simboliai. Bet normaliai jie taip pat nieko nereiškia. Taškų ir linijų raizgalynė. Nors keistoje situacijoje teko gauti labai konkrečią suvokiamą simbolių seką ir pagal ją atlikti tam tikrus veiksmus. Bet čia vėliau papasakosiu bendram savo patirčių aprašyme.

a.t.sielis

Citata iš: Vytautas  sausio 18, 2014, 16:30:13
Daugiau nieko nėra. Mūsų materialusis pasaulis, sielų pasaulis, kūrėjų pasaulis.

O gal yra. Taviškiai kūrėjai gyvena viename, o yra dar aukštesnių pasaulių. pvz.

Vytautas

sausio 18, 2014, 16:50:30 Redagavimas: sausio 18, 2014, 17:05:08 by Vytautas
Na šiam momentui tiek aprėpiu. Savo laiku mano siela sakė kad be sielų pasaulio nieko daugiau nėra. Įtikinau kad "pažiūrėtų". Ir po kurio laiko prapuolimo (ji kažką padarė ko sielos normaliai nedaro) grįžusi pasakė kad yra ne vienas absoliutas kaip vadinau ir galvojau, o dvi esybės Dievai Tėvai.  :) Beja dabar turiu ir dar vieną ryšio kanalą tai su Dievais Tėvais. Klausimas prisijungimui "ar dabar bendrauju su Dievu Tėvu Ir Dievu Motina". Skamba stipriai keistai bet veikia puikiai. Net pats nežinau ką apie tai pasakyti. Suprantama informacijos apie ateitį ar šiaip kokių privilegijų ir čia negaunu. Bet viskam bręsta platesnis paaiškinimas.

a.t.sielis

Nu tai va, žiūrėk, tavo anapusinis kontaktas, kurį tu vadini "mano siela", nulėkė kažkur, kur anksčiau nelėkdavo, ir rado dvi esybes, ir raportavo tau, kad rado absoliutą. Plius tu dar pats pasijungi prie tų esybių, kurias išsikvieti kaip "Dievą Tėvą ir Dievą Motiną". Viskas ant tavo sielos ir "Dievo Tėvo ir Dievo Motinos" garbės žodžio laikosi. O ar tai viskas, taip ir nesužinosi. Sužinosi kiek "tavo siela" ir kiti tavo kontaktai per švytuoklę tau sugebės papasakoti, ir ne daugiau negu jie patys žino.

Vytautas

sausio 18, 2014, 17:43:50 Redagavimas: sausio 18, 2014, 17:53:46 by Vytautas
Viskam buvo tam tikri realūs įvykiai realiam gyvenime. Kaip minėjau reikalinga viską paaiškinti iš eilės. Apiforminimui reikalingas laikas. Tiesiog tuo neužsiiminėjau. Iš kitos pusės nors turiu keistus kontaktus bet nelabai turiu ką klausti kūrėjų ar sielos. Visas įdomumas praeityje. Dabar atostogos. Nieko nevyksta bent jau matomam pasaulyje. Ir nežinau ar kas ir kada vyks kaip visi žmonės. Viso šito maloniausia dalis kad realiam gyvenime nekyla jokių keistų problemų kaip buvo anksčiau. Aišku nuobodoka  :)

a.t.sielis

O kai mirsi, kas su tavim atsitiks? Kur keliausi, ką veiksi? Kokia koncepcija?

Vytautas

Na kadangi šį kūną valdom "aš" ir siela tai mirties atveju tiesiog "aš" pereisiu į sielų pasaulį iki sekančio įsikūnijimu. O gal ir jau neteks daugiau įsikūnyti žemėje kaip ir viskas pasiekta ko norėjom. Kūnas suprantama suirs nesugrįžtamai kaip ir astralinės dalys, čakros.

a.t.sielis

Ką veiksi sielų pasaulyje, jeigu negrįši įsikūnyti?

Aukštyn