Ar verta pasitikėti švytuokle

Pradėjo Vytautas, gegužės 29, 2013, 08:38:16

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Vytautas

Praėjus nemažam laiko tarpui vėl suprantama nenustoju naudotis švytuokle nors čia vyrauja ir pesimistinis požiūris. Bet mano naujos patirtys tiesiog siūlosi pasidalinamos. Prieš 3 dienas atlikau savo sveikatos profilaktinį patikrinimą su IMAGO-AURUM testo pagalba. Amžius savo daro. Prieš eidamas pasidomėjau per švytuoklę ar turiu kažkokių rimtesnių problemų. Atsakymas buvo ne. Testas tai taip pat patvirtino. Smulkūs užuomazginiai "gedimai" pats laikas imtis profilaktikos. Testo metu taip pat nustatoma koks maistas tinka koks ne. Su švytuokle jau seniai pasitikrinu maisto tinkamumą. Praktiškai su testo programos pasiūlymais švytuoklės pasiūlymai sutapo. Gal kiek švytuoklės pagalba gaunamos rekomendacijos griežtesnės, nes reaguoja net į maisto partijos pokyčius. Pvz arbūzus galiu valgyti, bet vakar nusipirktas buvo kažkoks įtartinas. Pasitikrinus su švytuokle pasirodo nevalgomas. Bendrai išsiaiškinti ką gali valgyti švytuoklė tinka idealiai. Suprantama nereikia bėgioti po prekybos centrą su švytuokle nes tik susigadinsi ją. Pagalvoji apie atitinkamą produktą ir paklausi ar jis man tinkamas maistui. Su skirtų medikamentų tinkamumu tas pats. Maža to dozes taip pat reikia pasirinkti individualiai. Ne esu tikras ar tai galioja cheminiams vaistams, bet homeopatiniams ir žolelėms tai tinka. Žodžiu esu visiškai patenkintas švytuoklės darbo rezultatais. Perspektyvoje planas panaudoti rekomenduojamus vaistus ir griežtai laikytis švytuoklės rekomenduojamos mitybos, tiksliau nevalgyti to kas netinka ir vėl atlikti testą. Tikėtini teigiami pokyčiai.

paragraf 78

Gaila žmonių su tokiomis priklausomybėmis :(

Vytautas

Citata iš: paragraf 78  liepos 11, 2013, 14:10:41
Gaila žmonių su tokiomis priklausomybėmis :(

Kad tik tokia. Svarbiausiai nėra jokių klasikinių  :)

paragraf 78

Nesakyčiau, kad visiškas laisvos valios praradimas yra "tik tokia" priklausomybė.

eternal.bliss

nu o koks tau skirtumas? man tai asmeniškai jokio, ir jokios žalos nedaro nebent sau. Ir išvis jokio kulto nėra ar demonstracijų "naudokis švytuokle visada". Išvis jokios įtakos aplinkiniams ar žalingo efekto aplinkai. Tas pats kas tikėti kažkuo, tai žinasi absurdiška kai rašai, jog tai priklausomybė gailiesi tokių ir t.t. Dar ne tokių fanatikų yra tikėjime kurie kalasi prie kryžių plaka save ar dar ką daro, apie priklausomybes net negalbu.
O čia mat žmogus tiki švytuokle- vaje kaip jo gaila ;D

Vytautas

Citata iš: paragraf 78  liepos 11, 2013, 14:26:14
Nesakyčiau, kad visiškas laisvos valios praradimas yra "tik tokia" priklausomybė.

Kaip pastebėjot pastoviai ieškau ir kitų patikrinimo būdų. Akivaizdu kad tai sveikatai nekenkia, nes ji visai normos ribose. Nematau kur problema. Ne esu palankus pilietis nekišu į skrandį pirmo pasitaikiusio šlamšto.  :)

paragraf 78

Man gaila visų žmonių su priklausomybėmis. O kai žmogus pasitiki visokiais neracionaliais dalykais ir savo gyvenimą stato ant mistikos, tada jo dar labiau gaila

TinSoldier

Citata iš: Vytautas  liepos 11, 2013, 14:32:48
Kaip pastebėjot pastoviai ieškau ir kitų patikrinimo būdų.<...>

Vieną pseudomokslinę nesąmonę tikrini su kita pseudomoksline nesąmone. Way to go!

Vytautas

Citata iš: TinSoldier  liepos 11, 2013, 14:47:31
Citata iš: Vytautas  liepos 11, 2013, 14:32:48
Kaip pastebėjot pastoviai ieškau ir kitų patikrinimo būdų.<...>

Vieną pseudomokslinę nesąmonę tikrini su kita pseudomoksline nesąmone. Way to go!

Jei buvo nustatytos ir žinomos man problemos kodėl turėčiau netikėti kad yra ir nežinomų. Labai jau vaizdus metodas. Net nenutuokiančiam medicinoje aišku kas ne taip. Kiekvieno asmeninis reikalas ką rinktis. Kas liečia psiaudo tai žemė kažkada buvo plokščia o apvali buvo psiaudo.

TinSoldier

Citata iš: Vytautas  liepos 11, 2013, 14:59:12
Jei buvo nustatytos ir žinomos man problemos kodėl turėčiau netikėti kad yra ir nežinomų.

Jei nustatė 2 žinomas problemas ir 10 nežinomų, kodėl turėtum manyti, jog tos 2 buvo ne kas nors daugiau, nei sutapimas?

Tuo labiau, jei atrastos problemos su kraujotaka (kokie 90proc. žmonių turi), sąnariais (kokie 80proc.), imunine sistema (irgi kokie 80proc.,) ir pan.

aišku, procentai oriniai.

.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: eternal.bliss  liepos 11, 2013, 14:26:36
nu o koks tau skirtumas? man tai asmeniškai jokio, ir jokios žalos nedaro nebent sau. Ir išvis jokio kulto nėra ar demonstracijų "naudokis švytuokle visada". Išvis jokios įtakos aplinkiniams ar žalingo efekto aplinkai.

Padare gi, nežinau ar žalos ar naudos :D Gi pašalino egregorus, ištrynė astralo liekanas ir visokius kitokius padarėlius, bei ateivius išvijo iš mūsų visatos. Nežinau gerai ar blogai...

Sephriel

Siūlau keist švytuoklę į virgules.Ten jau mikrojudesiai neturi reikšmes.Pats švytuokle nepasitikiu nes jin juda kur aš noriu,kaip aš noriu ir kokiu greitčiu noriu,tad uzduoti klausimus beviltiška..Rodys ką noriu girdėti,bet ne tiesą.

.L.U.T.H.O.R.

Sephriel, naudokis Vytauto pateiktu metodu ;)

Vytautas

Citata iš: TinSoldier  liepos 11, 2013, 15:06:19

Jei nustatė 2 žinomas problemas ir 10 nežinomų, kodėl turėtum manyti, jog tos 2 buvo ne kas nors daugiau, nei sutapimas?

Tuo labiau, jei atrastos problemos su kraujotaka (kokie 90proc. žmonių turi), sąnariais (kokie 80proc.), imunine sistema (irgi kokie 80proc.,) ir pan.

aišku, procentai oriniai.
[/quote]
O kaip turėčiau elgtis jei santykis per pusę. Ir jei neseniai tikrinantis klasikinė medicina dar nenustatė, o šiuo metodu jau nustatė  :) . Šiaip jis nepriimtinas dėl savo pigumo. Niekam jokio biznio. Šiam pasaulyje taip būti negali.  :)
Čia dėl švytuoklės judėjimo. Kol neužduosi klasikinio klausimo "ar aš bendrauju su savo siela?" ir negausi teigiamo atsakymo tol švytuoklė bevertė nes tikrai ją pats valdai. Gavus teigiamą atsakymą gebėjimo judinti švytuokle galimybė baigiasi. Aišku teigiamo atsakymo galima negauti jei anapusiniam pasaulyje neturi savo antros pusės.

paragraf 78

Sephiel, virgulėse veikia tas pats principas kaip ir švytuoklėje, ją valdo mūsų mikrojudesiai. Taip sakant abu metodai iš to paties maišo.

Na va, švytuoklė vytautui pasakė, kad kažkas neturi sielos. Šiaip jau siela yra gyvybės pagrindas, kokia teorija besivadovausi. Tik miręs kūnas neturi sielos.

Aukštyn