2012 12 21. Jūsų prognozės?

Pradėjo Vico, spalio 09, 2012, 16:14:22

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

TinSoldier

Citata iš: paragraf 78  lapkričio 26, 2012, 15:48:47
Mane žavi toks "kritinis mąstymas". Pasitikima visokių apsišaukėlių prognozėmis, tačiau nepasitikima mokslininkais. Galva užgrūdama nesąmonėm apie pasaulio pabaigą, tačiau kai pasiūloma pasiskaityti rimtos literatūros apie tai, tada sakoma kad nesinori užgrūsti galvos nesąmonėmis.
Kur ritasi pasaulis?

Įdomu, kas ten temoje "pamąstykime apie skeptikus" rašė, jog skeptikai renkasi lengviausia kelią: pasijuokti ir neigti. Ir visiškai nepateikia argumentų, nediskutuoja, tik neigia.

Na, tai davai, jei atmetinėji ir kritikuoji, tai kontrargumentuok kiekvieną oponento argumentą ar šiaip pablūdijimą :) Bet, net jei argumentuodamas atmesi, dar turėsi įrodyti, kodėl taip tikrai, 100procentinai negali būti (kas praktiškai neįmanoma). O tuomet vis tiek liksi sustabarėjusio, negatyvaus, neigiančio ir besityčiojančio vietoje.

Sveikas atvykęs į skeptikų pasaulį :)

Iron Tara

lapkričio 26, 2012, 18:22:56 Redagavimas: lapkričio 26, 2012, 18:26:19 by Iron Tara
Citata iš: paragraf 78  lapkričio 26, 2012, 15:48:47
Mane žavi toks "kritinis mąstymas". Pasitikima visokių apsišaukėlių prognozėmis, tačiau nepasitikima mokslininkais. Galva užgrūdama nesąmonėm apie pasaulio pabaigą, tačiau kai pasiūloma pasiskaityti rimtos literatūros apie tai, tada sakoma kad nesinori užgrūsti galvos nesąmonėmis.
Kur ritasi pasaulis?

Ne, aš neturėjau omenyje, kad moksliniai dalykai yra nesąmonės. Tačiau jie mane geriau veikia nei visokie gandai. Jei dar prisiskaityčiau jų, nenoriu, kad atsirastų dar daugiau bereikalingų minčių. Galiu prisipažinti, šiek  tiek bijau daryti išvadas šia tema, o mąstant ir svarstant jos dažniausiai, vienokios ar kitokios, ateina..

astropasaulis

Kodėl ši data jums asocijuojasi vien tik su apokalipse? Nieko panašaus... Kaikuriuose šaltiniuose yra teigiama, kad bus dvasiniai pasikeitimai, įvyks sąmonės atsivėrimas ir pan. Aš pastebėjau, kad kaikurių žmonių (pažįstamų) situacija vis blogėja: vis labiau pasiduoda alkoholio įtakai, jaučia vidinę destrukciją... Galbūt tą pasikeitimą pajus ne visi? Tik tie, kurie jaučia jau dabar, kas bus... O kiti kentės dvasinę disharmoniją, kol nepradės keisti savo gyvenimo.

TinSoldier

Citata iš: astropasaulis  lapkričio 26, 2012, 19:44:18
Galbūt tą pasikeitimą pajus ne visi? Tik tie, kurie jaučia jau dabar, kas bus... O kiti kentės dvasinę disharmoniją, kol nepradės keisti savo gyvenimo.

Tai kam ta data, tuomet, iš vis? :)

Žmonės, kurie jau pakeitė gyvenimą, kaip gyveno taip ir gyvens, nes jau dabar yra sąmoningi.
Žmonės, kurie nepakeitė gyvenimo, nepajaus nieko, kol gyvens disharmonijoje ir patys netaps sąmoningi.

Tai taip išeina, kad niekas nieko nepajaus. Kokia, tuomet, tos datos prasmė? :)

astropasaulis

Citata iš: TinSoldier  lapkričio 26, 2012, 19:48:49

Tai tik tavo interpretacija. Mano būtų tokia: tie, kurie tapo sąmoningi sėkmingai, laimingai pasitiks 2012 12 21. Jiems iš kosmoso bus tarsi atsidėkota už harmonijos puoselėjimą žemės planetoje. Kaikurie pajus begalinį jėgų antplūdį, kiti, kad turi antgamtiškas galias, kurios bus nukreiptos teigiamiems procesams. Dėl tų, kurie gyvena vien pramogaudami, kurie tieisog besąlygiškai pasiduoda žemoms vibracijoms turės arba paprasčiausiai palikti žemės planetą arba pradėti keistis. Sąmoningieji paaukos visas savo jėgas, kad kuo daugiau žmonių būtų išgelbėta.

la.benas

Taip,aš manau taip pat.

Marius

Tai tik tavo interpretacija. Mano būtų tokia: tie, kurie tapo sąmoningi sėkmingai, laimingai pasitiks 2012 12 21. Jiems iš kosmoso bus tarsi atsidėkota už harmonijos puoselėjimą žemės planetoje. Kaikurie pajus begalinį jėgų antplūdį, kiti, kad turi antgamtiškas galias, kurios bus nukreiptos teigiamiems procesams.''

O kas bus ,jei kai ateis ta data,tu negausi tos ''kosmoso padėkos'' ir nieko apie ka čia šneki neivyks? Ka tada sakysi ir darysi,kai tavo susikurtas pasualis nepasiteisins?tada lauksi dar kitos datos?vėl save įtikinėsi,apie ''kosmoso dovanas''? ar susikursi nauja pasaulėlį?vėl visiems plausi smegenis ir įtikinėsi ,kad tavo pasaulėžiūra ''išganinga''?Ar tada jau kursi tikrą ''nusšvitusiųjų '' sekta?Nes dabar kalbi,kaip sektantas,kuris gal ir netiesiogiai ,bet menkina visus ,kas neatitinka jo kalbų ir požiūrio..

astropasaulis

Mariau, labai gaila, kad mano komentaruose įžvelgi kažką nedoro. Aš tieisiog dalinuosi mintimis, kurios užplūsta galvą. Dažniausiai jos pasireiškia ir gyvenimiškose situacijose. Daugelis pažįstamų tikrai pasikeitė į gerąją pusę dėl mano įsikišimo. Atrodo, kad jie praranda viltį, nebežino kaip gyventi, o aš parodau kaip atrasti jiems harmoniją. Ir apskritai realybėje visi mane žino kaip gerumo išsikūnijimą, kaip šviesos skleidėją. Kažkodėl kaikurie žmonės sugeba įžvelgti manyje tik blogį, neigiamumą. Turbūt jie patys tokie yra...

Marius

Daugelis pažįstamų tikrai pasikeitė į gerąją pusę dėl mano įsikišimo. Atrodo, kad jie praranda viltį, nebežino kaip gyventi, o aš parodau kaip atrasti jiems harmoniją. Ir apskritai realybėje visi mane žino kaip gerumo išsikūnijimą, kaip šviesos skleidėją''

vėl visiems plausi smegenis ir įtikinėsi ,kad tavo pasaulėžiūra ''išganinga''?Ar tada jau kursi tikrą ''nusšvitusiųjų '' sekta?Nes dabar kalbi,kaip sektantas,kuris gal ir netiesiogiai ,bet menkina visus ,kas neatitinka jo kalbų ir požiūrio..''

Puutuls

lapkričio 30, 2012, 19:22:58 Redagavimas: lapkričio 30, 2012, 19:25:31 by Puutuls
Citata iš: astropasaulis  lapkričio 29, 2012, 14:57:39
Citata iš: TinSoldier  lapkričio 26, 2012, 19:48:49

Dėl tų, kurie gyvena vien pramogaudami, kurie tieisog besąlygiškai pasiduoda žemoms vibracijoms turės arba paprasčiausiai palikti žemės planetą arba pradėti keistis.

O tai kaip jie turės palikti šią planetą? Mirti ar išskristi kažkur kitur? Mano gyvenimas nėra labai harmoningas, aš mėgstu pramogauti, pasiduoti žemoms vibracijoms, bet tai iš kur man dabar žinoti KAIP keistis? Aišku jeigu man bus paaiškinta kaip keistis ir ką daryti, tai žinoma keisiuosi, bet KOL KAS nieko negaliu daryti.

advena

Puutuls, manau tu puikiai žinai ką lig šiol darei blogai, tad metas ištaisyti savo klaidas. :)

astropasaulis

Citata iš: Puutuls  lapkričio 30, 2012, 19:22:58
Aišku jeigu man bus paaiškinta kaip keistis ir ką daryti, tai žinoma keisiuosi, bet KOL KAS nieko negaliu daryti.

Aš irgi panašiai elgiausi kaip tu, kol neatradau meditacijos. Kas kart medituodavau ir vis nuo to keisčiausi, valėsi vidus, keitėsi suvokimas.

Domas

Citata iš: Puutuls  lapkričio 30, 2012, 19:22:58
[ Aišku jeigu man bus paaiškinta kaip keistis ir ką daryti, tai žinoma keisiuosi, bet KOL KAS nieko negaliu daryti.

Pirma klaida yra, kad tu atiduodi save kažkam kitam "tvarkyti". Tai parodo, kaip sistema ištikrųjų veikia ir padaro žmones bejėgiais kurie negali patys keistis, jiems reikia kažkokio išganytojo, kuris parodytų ką blogai, nors visa tai tu pats gali labai lengvai suvokti...

snofru

gruodžio 02, 2012, 18:17:04 Redagavimas: gruodžio 02, 2012, 18:29:42 by snofru
„Kitiems deja ne taip sekėsi kaip man. Dr. Charlzas Logchidas, medikas iš Lansingo (Mičiganas) universiteto, 1954 m. užmezgė ryšį su „būtybėmis iš kosmoso". Jis veikė pagrinde per transmediumą, kuris tarnavo siūstuvu Ešterui (kituose šaltiniuose - Aštaras) ir jo bičiuliams iš visagalės Tarpgalaktinės tarybos. Jam buvo perduota keletas smulkių prognozių (pranašavimų), kurios, kaip jau buvo įprasta, išsipildė tiesiog akyse. O po to Ešteras numetė sensaciją. „Pasaulio pabaiga, - labai įtikinamai pranašavo jis, - ateis gruodžio 21 dieną 1954 m."  Jis labai detalizuotai paaiškino ateisiančios katastrofos pobūdį. (katastrofos detales praleidžiu)
Bet žus ne visi. Išrinktieji, atskridus kosminiams laivams, bus išgelbėti."
šaltinis: „John Keel - UFOs: Operation Trojan Horse"

Katastrofos detalių neverčiau. Jos mažai kuos skiriasi nuo prognozuojamų mums dabar.
(Keistas užsiciklinimas ant gruodžio 21 ar ne?)
Noriu antrą kartą pakartoti savo klausimą, praeitą karta jis buvo ignoruojamas ar nepastebėtas, tiems kurie teigia žinantys ar jaučiantys, tai, kad vyksta ar vyks kažkokie pasikeitimai, nušvitimai ir pnš.

Kodėl manote, kad dabar kažkas turėtų įvykti?

--edit
beje, situacija tiesiog identiška. Logchido pranašavimus perduotus jam Eštero, tuoj pat pasigavo žiniasklaida. buvo išpustas didžiulis muilo burbulas, žmonės su baime laukė metų pabaigos, atsirado masė sektų laukiančių gelbėtojų iš kosmoso ir t.t. mano akimis tai kas dabar vyksta yra klonuota 54-tųjų situacija, adaptuota mūsų laikmečiui.

astropasaulis

Aš vyliuosi, kad pagaliau pasaulyje įsivyraus gėrio ir harmonijos sintezė. Aš jaučiu, kad tikrai kažkas bus. Kas dieną vis stiprėja vidinės vibracijos. Atrodo, kad nebejaučiu žemės po kojom. Toks jausmas, kad pradėsi skristi. Pakilsi taip natūraliai, kaip paukštis nuo šakos. Jautiesi, tarytum tau jau pradeda augti sparnai. Ar jūs jau irgi jaučiate pasikeitimus?

Aukštyn