2012 12 21. Jūsų prognozės?

Pradėjo Vico, spalio 09, 2012, 16:14:22

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

2Pacas

gruodžio 02, 2012, 18:46:04 Redagavimas: gruodžio 02, 2012, 18:51:48 by 2Pacas
Galiu pasakyt kad nieko fizizko nenutiks nesujaidinkit nebus jokios ten akopalipses ar kasko tokio,viskas bus daug subtiliau kaip subtiliau pamatysim patys laikui begant :) nesakau kad butent ta data kaskas atsitiks.beabejo db jau galima matyt pokytcius kaskokius tarp zmoniu dauguma zmoniu dabar yra tam tikraja prasme kaip zombei kurie yra priklausomi nou zemu vibraciju,tarp daugelio gyvuliskoji prigimtis dominouja..o tai nera gerai.

paragraf 78

Mano prognozė tokia:
Prieš 21 d. bus pilnas internetas komentarų ir bajerių apie ateisainčią pasaulio pabaigą.
Po 21 d. bus begalė komentarų ir bajerių apie tai kaip "aš niekada netikėjau, kad bus pasaulio pabaiga"

astropasaulis

Jeigu pasigesite 21d. tų, kurie teigia, kad įvyks tam tikri neapčiuopiami, dvasiniai pasikeitimai, žinokite, kad mes būsime iškeliavę į kosmosą, į kitą dimensiją. Mes jau nebebūsime šiose žemose vibracijose.

snofru

jeigu patyrinėtume visus tuos šaltinius kurie nuo senų senovės vis pranašauja naujo amžiaus atėjimą, kad tik apie 19 a. pabaigą jie pradėjo prisistatinėti ateiviais iš tolimų planetų. kažkodėl manau, kad į kosmosą vargu ar jus kas pasiims. galbūt vieną kitą, labiau nusipelniusį, kažkur ir pasiims, ateitis parodys.
vieno kontaktuotojo puslapyje skaičiau, tokį savotišką apsidraudimą dėl 2012 gruodžio 21. išrinktieji persikels ten kažkur, o visi kiti liks čia kur buvo, ir visi tie įvykiai, kurie neva neišvengiamai bus, beje, numatomas visas spalvingas šou su ateivių laivais ir pnš. taigi tiems likusiems, bus iš atminties pašalinti visi prisiminimai apie šiuos įvykius kaip ir apie perkeltus į kitus matavimus žmones.
ir ką čia bepridursi po tokių pareiškimų.  :-\

Daividas

mane ateiviai sakė pasims ir išgelbės mane. :D

Puutuls

Citata iš: astropasaulis  gruodžio 02, 2012, 19:18:52žinokite, kad mes būsime iškeliavę į kosmosą, į kitą dimensiją. Mes jau nebebūsime šiose žemose vibracijose.

Kodėl tu toks užtikrintas, kad tave pasiims į kosmosą? Rašai "mes", priskiri save prie kažko.

crystal

Citata iš: snofru  gruodžio 02, 2012, 20:05:24
išrinktieji persikels ten kažkur, o visi kiti liks čia kur buvo, ir visi tie įvykiai, kurie neva neišvengiamai bus, beje, numatomas visas spalvingas šou su ateivių laivais ir pnš. taigi tiems likusiems, bus iš atminties pašalinti visi prisiminimai apie šiuos įvykius kaip ir apie perkeltus į kitus matavimus žmones.

Kažkodėl man atrodo, "nušvitėliai" labai noriai priims po 21 tą "atminčių ištrynimą" :D

martyr

Citata iš: Daividas  gruodžio 02, 2012, 20:28:10
mane ateiviai sakė pasims ir išgelbės mane. :D
tai tau gerai tau

Neiprastas

Kažkodėl man atrodo, "nušvitėliai" labai noriai priims po 21 tą "atminčių ištrynimą" :D

O manęs intuicija neapgauna, kad tu labai pasigailėsi gyvenęs taip kaip gyveni iki dabar =]

TinSoldier

O man intuicija kužda, kad po 21d. kai kurie iš jūsų bus labai skaudūs pavyzdžiai kodėl negalima aklu tikėjimu remti savo gyvenimo.

.L.U.T.H.O.R.

O man intuicija sako, kad po 21d. bus apocaliptic after party :D

astropasaulis

Ar kam nors jau pasireiškė kokie nors didesni pasikeitimų požymiai? Šiandien besėdint, pradėjo keistis erdvė, vaizdas... Pradėjo maišytis balti ir juodi vaizdai. Tai esi baltoje erdvėje, tai juodoje. Atrodo, kad jau vyksta realiai persikėlimas į kitą dimensiją. Kas keisčiausia, kad elektroniniame pašte gavau iš nežinomo adresato laišką, kuriame rašo: your life will change this wednesday...

eternal.bliss

aš už after party  ;D

.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: astropasaulis  gruodžio 03, 2012, 19:17:11
Ar kam nors jau pasireiškė kokie nors didesni pasikeitimų požymiai? Šiandien besėdint, pradėjo keistis erdvė, vaizdas... Pradėjo maišytis balti ir juodi vaizdai. Tai esi baltoje erdvėje, tai juodoje. Atrodo, kad jau vyksta realiai persikėlimas į kitą dimensiją. Kas keisčiausia, kad elektroniniame pašte gavau iš nežinomo adresato laišką, kuriame rašo: your life will change this wednesday...

Astropasauli, o kodėl manai kad čia dimensijų kaita kokia nors, gal sveikatos sutrikimas koks?

O laiškas atsitiktinumas laisvai gali būt, tiesiog spam'inama, pagal tai kur naršai. Aš ir tokių gaunu vos ne kasdien.

Vico

Gal ne tuos vaistus pradejai gert?

Aukštyn