2012 12 21. Jūsų prognozės?

Pradėjo Vico, spalio 09, 2012, 16:14:22

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Vico

Pasidalinkit savo prognozėmis, įdėjomis, bei skepticizmu.

Benamis

Asmeniskai tai tikrai laaabai noreciau, kad kazkas TOKIO atsitiktu :) Bet tiesiog nesitiki, kad ir kas ka kalbetu :-\

Kokia tamstos nuomone?

astropasaulis

spalio 09, 2012, 16:24:56 Redagavimas: spalio 09, 2012, 16:36:35 by astropasaulis
Nieko konkrečiai nesakysiu, bet tai bus neapčiuopiami, dvasiniai pasikeitimai.

Benamis

Citata iš: astropasaulis  spalio 09, 2012, 16:24:56
Nieko konkrečiai nesakysiu, bet tai bus neapčiuoami, dvasiniai pasikeitimai.

Bent bus jauciami? O ka sakysi, jeigu nieko taip ir neivyks? :o

Vico

Ir kaipgi tie dvasiniai pasikeitimai turėtų įvykti?

.L.U.T.H.O.R.

Pasaulio pabaiga. Totalus chaosas. Žmonės viską plėš iš parduotuvių vidurį dienos. Nežinoma ateivių rasė sugalvos okupuoti žemės planetą, nuo jų atsiginti mums padės žemės slaptosios tarnybos ir žemėje gyvenantys ateiviai. Gruodžio 21-oji bus žinoma, kaip senojo pasaulio pabaigos pradžia.

Benamis

Tu cia rimtai taip isivaizduoji ar siaip sau parasei? ;D

.L.U.T.H.O.R.

Aišku aš ne rimtai :D O realiai manau, kad kažkas tikrai įvyks, o kas pagyvensim ir pamatysim :D

Vico

Ką aš manau, tai kad dabartiniam pasaulyje tikrai reiktų pertvarkos. Tai kas žmones paskatintų susivokti kas ištiesų svarbu. Nes jau dabar yra chaosas pačiuose žmonėse. Pamirštos vertybės ir garbė. Taip, kad visisko sunaikinimo nereiktėtų mano manymu, tik pertvarkymo, kad atvert akis visiems. 2 Mesijaus atėjimas būtu vienas iš variantų.:)

Asasinas

Aš irgi norėčiau, bet vistiek nieko nebus.

Skunk

As tai manau, kad ta ryta prabusiu kaip ir kiekviena. Manau nieko visiskai neatsitiks. Aisku butu idomu, jei kazkas atsitiktu, bet garantuoju - nieko nebus.

paragraf 78

Bus eilinė diena, eilinis penktadienis. Nežinau ką tada veiksliu. Bet va sekančią dieną būtų smagu pasidaryti pasaulio pabaigos afterparty

ponaitis

zinau tik tiek jog mirsiu tiksliai per gimsiu :)

.L.U.T.H.O.R.

Darom lažybas :D Reiktų gal orakului pasiūlyt :D

Makaveli

Neįsivaizduoju, geriau kad nieko baisaus nenutiktu, o tiesiog eilinė diena be jokių nesamonių.

Aukštyn