2012 12 21. Jūsų prognozės?

Pradėjo Vico, spalio 09, 2012, 16:14:22

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Asasinas

Man šiandien kaip tik kokius 5 kartus spengimas ausyse pasitaikė. Matyt irgi sveikatos sutrikimas.

TinSoldier

Man šiandien užkietėjo viduriai. Uch, kaip stipriai.
Manau, kad tai ženklas, jog po 21 dienos pereisiu į aukštesnes vibracijas.
Tai, iš anksto: sudie..

astropasaulis

Šiandien jaučiau tokias stiprias vibracijas, kad vos sugebėjau jas sutramdyti. Grįžęs į namus, iš karto atsiguliau, pradėjau medituoti. Dar niekada nejaučiau tokio stipraus meditacijos poveikio. Toks jausmas buvo, kad tuoj ateis kas nors manęs pasiimti...

Vico

Ateis ateis, pora medikų. Ir dar tokius fainus baltus marškinius atsineš

astropasaulis

Jau aiškiai matosi kam ateis pasaulio pabaiga, o kam gyvenimas - kitame lygmenyje.

Marius

Paklausiu tavęs dar kart,ir prašau neišsisukinėk ir nuoširdžiai atsakyk.(astropasauli) KAS bus jei 21dieną,nieko neivyks?jei jokio nušvitimo nebus?jei tavęs nieks nepasims ir t.t. jei viskas tekės kaip anksčiau?KĄ tada darysi?sakysi?manysi? AR visvien apsimesi durneliu ir eisi gatvėmis skleisdamas tariamą ''šviesą'' vien todėl kad negalėsi sau pripažint jog visa tai tebuvo tavo fantazijos ir saviytaiga,žmogaus kuris nemokėdamas ar nemorėdamas pritapt prie aplinkos,ar tiesiog norėdamas atrodyt ir jaustis auksčiau visų susigalvojo visą šį savo pasaulėlį?Ar tiesiog dingsi iš forumo,nes bus gėda,dėl visų šitų šnekų?
Aišku paklausi,o kagi aš darysiu jei tu teisus,o aš ne...Žinai tada nuoširdžiai pasveikinsiu tave su ''nušvitimu'' o pats susitaikysiu su tokia padėtim kokia manęs lauks,nes aš pats ją pasirinkau,o ne kosmosai ar dar bala žino kas.

astropasaulis

gruodžio 04, 2012, 15:12:26 Redagavimas: gruodžio 04, 2012, 15:20:04 by astropasaulis
Ko gero sau per daug leidau. Rašiau tai, ką norėjau, net nepaglvodamas, kad galite nesuprasti. Galvojau, kad daugelis patyria sąmonės pabudimą, priima kosmišką energiją.
Dėl šios minimos pasaulio pabaigos, bus labai gerai, jeigu neįvyks jokių katastrofų. Tačiau, kiek dar jie mus gelbės? Galbūt visos pasaulio pabaigos pranašystės ir turėjo būti, tačiau visada mus kažkas išgelbėdavo? Ar ir šį kartą būsime išgelbėti?
Kodėl, kai pradedama kalbėti apie pasaulio pabaigą, visiems tai asocijuojasi tik su komercine veikla? Aš kitaip manau. Kiekviena pasaulios pabaigos pranašystė, tai lyg priminimas, kad mes netinkamai gyvename, kad reikia keistis. Kaikurie komentuojate, kad visais laikais buvo įvairių problemų: visada buvo daug žmogžudysčių, savanaudiškumo, neapykantos... Tačiau, kiek tai dar turi tęstis? Kada bus dvasinė evoliucija? Susidaro įspūdis, kad jums yra gerai taip, kaip yra. Jeigu jūs nematote, kad pasaulis eina destrukcijos link, vadinasi, kad jūs, kaip asmenybės taip pat gęstate.
Jums bet koks kitoks mąstymas, kitokios mintys yra visiškai nesuprantamos ir absoliučiai ignoruojamos. Kada nustosite vadovautis mitais, kažkokiomis taisyklėmis, kurios varžo pačią sielą?
Dėl 2012-12-21, tikrai vyksta tam tikri pokyčiai. Daugelis jaučia naujas energijas jau anksčiau. Kažkas bando su mūmis susisiekti, išgelbėti, padėti, nukreipti reikiama kryptimi. Yra daugybė žmonių pasaulyje, kurie daug laiko medituoja ir taip susisiekia su pačiu kosmosu, jo gyventojais. Tokie žmonės vadinasi tarpininkai tarp žemės ir kosmoso. Yra labai daug žmonių, kurie priimą informaciją medituodami apie 2012-12-21, tačiau jums tos informacijos geriau nežinoti. Jeigu net nuo kelių kosmiškesnių komentarų daugeliui prasideda isterija.
Pasaulis yra begalinis. Jūsų protas negali suvokti kaikurių dalykų. Medituodami žmonės susijungia su kosmosu. Gauna iš jo tam tikrą kosminę informaciją, kartais tenka bendrauti su kitų civilizacijų atstovais. Kosmosas nėra tik kažkas psichiškai nesveiko. Tai realybė. Tai mes. Iš kur atėjome ir kur grįšime.

snofru

astropasauli, ką gero be meditavimo ir bandymo atvesti į protą netikinčius tu darai?
išneši močiutei šiukšles, pamaitini neišiblavančių alkoholikų vaikus, priglaudi sušalusį kačiuką, užleidi vietą viešąjam transporte vyresniems?
ar tu tik esi nušvitęs išskirtinai kontaktams ir perėjimams į kitas erdves?

crystal

astropasauli, tu taip ir neatsakei į klausimą. O kas jei absoliučiai nieko neįvyks? Negi kliedėsi, kad kažkas išgelbėjo, trynė atmintį ir pan.?
Citata iš: astropasaulis  gruodžio 04, 2012, 15:12:26
Kada nustosite vadovautis mitais, kažkokiomis taisyklėmis, kurios varžo pačią sielą?
Dėl 2012-12-21, tikrai vyksta tam tikri pokyčiai. Daugelis jaučia naujas energijas jau anksčiau. Kažkas bando su mūmis susisiekti, išgelbėti, padėti, nukreipti reikiama kryptimi.

Kokiais mitais? Tai tu čia iškreiptai galvoji, kad kažkokie mistikų skiedalai yra tikrasis nušvytimas. Visai realybės nebeatskiri nuo tų savo aukštinamų nesąmonių. Susimąstyk gi pagaliau apie save, o ne aiškink apie ribotus kitų protus.

Neiprastas

Citata
astropasauli, tu taip ir neatsakei į klausimą. O kas jei absoliučiai nieko neįvyks? Negi kliedėsi, kad kažkas išgelbėjo, trynė atmintį ir pan.?

Tu pasakyk geriau kaip tai gali neįvykti jeigu mūsų laiku tai buvo nuspręstą prieš 100metų, tai būtų prieš natūralią žmogaus evoliucija :) Niekas pasaulio pabaigos nelaukia tai bus naujo ciklo pradžia evoliucionuos žmogus kartu jo DNA, turėsime vietoj 7cakrų išviso 12cakrų, taip pat ir žemėje transformuosis ir virs žvaigžde, senoji saulė užges iš jos gims kita saulė šeštoji. Ar esi girdėjęs sąvoka sena siela? Tokius žmonės reiktų gerbti ir iš jų pasisemti patirties, o ne purvais drabstyti. Kada pas jus atsiras žmogiškumas ir supratimas tikrosios žmogaus paskirties žemėje? Man asmeniškai liūdna matyti tokia situacija, be to gaila žmonių kurie su panieka į visą tai žiūri.

crystal

Citata iš: Neiprastas  gruodžio 04, 2012, 15:57:03
Niekas pasaulio pabaigos nelaukia tai bus naujo ciklo pradžia evoliucionuos žmogus kartu jo DNA, turėsime vietoj 7cakrų išviso 12cakrų, taip pat ir žemėje transformuosis ir virs žvaigžde, senoji saulė užges iš jos gims kita saulė šeštoji.

Joo...įdomi versija.
Citata iš: Neiprastas  gruodžio 04, 2012, 15:57:03
Man asmeniškai liūdna matyti tokia situacija, be to gaila žmonių kurie su panieka į visą tai žiūri.

Man tai liūdna, kokie žmonės yra lengvatikiai. Pagal tave absoliučiai kiekvienas lunatikas yra pagarbos verta "sena siela".

TinSoldier

gruodžio 04, 2012, 16:23:31 Redagavimas: gruodžio 04, 2012, 16:28:34 by TinSoldier
Mane jūs jau gąsdinat...

Blemba.. Atrodo visai nekalti gandai apie tas visokias pasaulio pabaigas ar erų pasikeitimus. Smagus pažaidimas pasijuokimui ar šiaip idiotiškos rutinos paįvairinimui.

Bet kai matai, kad kai kurie žmonės ant iš NIEKUR ištrauktos datos taip stato savo gyvenimus. Pagal iš niekur ištrauktą datą, kuria visiškai NIEKUO neremiamas teorijas ir pranašystes. Ir patys taip jomis įtiki, kad net šviesmečiais nuplaukia nuo sveiko proto...

Kai matai tokias žmonių mintis.. net skaudu pasidaro skaityti. Astropasauli, vis aiškini, kad pasaulyje mažai atjautos, nuoširdumo ir pan. Žinok, aš tave ir panašius labai labai nuoširdžiai užjaučiu. Aš nesityčioju. Tiesiog rimtai užjaučiu, kiek per daug pasinėrus į fantaziją. Kaip artimojo netektį patyręs žmogus, gali įsijungti begalinį neigimo rėžimą - vis įtikinėti save, kad mirusysis anksčiau ar vėliau sugrįš.. Taip tu, ir kiti, įsijungėt begalinį realybės neigimo rėžimą. Tiesiog skaudu tai matyti. Nuoširdžiai.

Kuo realiai remaisi ta 2012 data? Majų kalendoriumi, taip? Bet jų kalendorių daugybė buvo, su įvairiais ciklais. Šis apima didžiausią ciklą ir tiek. Tai vienintelis dalykas, dėl kurio jis ypatingas. Tas pats, jei dabar išleistų ne vienerių, o 5 metų kalendorių. Kas iš to? Ar pagalvojot kuris nors iš jūsų apie tai? Majai tuos didžiausių ciklų sandūras siejo su nelaimėmis? Taip pat su nelaimėmis siejamas ir Halio kometos priartėjimo ciklas. Ar tai turi kokį nors pagrindą? NE. Visiškai jokio pagrindo neturi ir majų kalendorio ciklas. Tuo labiau, kad daugybė senovės tautų turėjo vienokius ar kitokius kalendorius, kurių pradžias ir pabaigas siejo su įvairias dalykais. Kuo tie majai ypatingi?

Ir šiaip, tą pasaulio pabaigos pranašystės evoliuciją prisiminus, pradžia buvo su Nibiru planeta. Oi blem, kaip pasinešęs ant jos buvau prieš 4-5 metus. Kiek "įrodymų" buvo apie visokius šumerus, anunakius, ar kokius ten mėšlus. Nasos puslapyje tipo kažkokios užuominos apie artėjančią pabaigą. Ir kažkas skaičiavo, kad apie 2010 metus planeta turėtų būti jau ryškiai matoma plika akimi. 2012 - priartėti pakankamai, kad viską sunaikintų. Vėliau iš kažkur išdygo tas majų kalendorius, patvirtinantis 2012 pasaulio pabaigos datą. Nibiru kaip neatskrido, taip neatskrido. Tai ir liko tie majai su savo 2012 metais.

Kai jau taip arti ta data pasidarė, o jokiom katastrofom nė negresia - staiga pasaulio pabaiga persiformavo į dvasinius pokyčius (Jokio JAV dvasininko neprimena, kuris išleido milijardus pasaulio pabaigos reklamai, o praėjus reikiamai datai sugalvojo, jog viskas vyko dvasiniame lygmenyje?). O visa kita, ką jūs rašot: tai tėra jūsų asmeniškai sukurti papezėjimai, neturintys ABSOLIUČIAI JOKIO pagrindo. Nebent remiatės lygiai tokiais pat pezalais, rastais kituose forumuose ir pan.

Jums patiems nejuokinga? Jūs patys nesugebat pažvelgti į savo tų įsitikinimų šaltinius, šaknis?
Ar tik užsimerkę kuo garsiau rėkiat apie savo lunatiškas fantazijas, tikėdamiesi, kad kas nors pakeis jūsų apgailėtinus gyvenimus?

paragraf 78

<am tai ramu, nes biblijoje parašyta, jog niekas nežino kada bus pasaulio pabaiga, tik Dievas. Tai gi anot biblijos, kiekvienas kuris kliedi apie pasaulio pabaigą yra melagis ir apsišaukėlis. Apie tai irgi rašoma Biblijoje, kad bus visokių melagingų „pranašų".

TinSoldier

O, jeigu pranašystė remsis įrodymais?
Pavyzdžiui, bus nustatyta, jog Apophis tikrai įsirėš į žemę 2029 metais?

Ar klys tai nustatęs mokslininkas, nes apie pasaulio pabaigą žino tik dievas, ar biblija klys dėl mokslininko?

paragraf 78

Matai, siaurai suvokta pasaulio pabaiga yra iš esmės klaidinga. Pasaulio pabaiga kada bus tai jau bus visoje visatoje, o ne tik žemėje. Jei išnyks žemė, tai nebus pasaulio pabaiga, tai bus tik žmonijos pabaiga, pasaulis kaip egzistavo taip ir egzistuos. Va jei kalbame apie tikrąją pasaulio pabaigą, tada ji bus visiškai netikėta ir nenuspėjama. Žinoma Biblija mini visokius ženklus, bet kiek buvo tų ženklų skaitytojų tai visi klaidingai juos įskaitė. Pasaulio pabaiga gali nutikti kad ir rytoj, to neapskaičiuosi. Todėl jiir bus pasaulio pabaiga, jog vyks visiška kitokybė.
Be to tas rėžimąsis tik įmanomas, bet nebūtinai bus. Na bent jau kiek aš skaičiau apie visokius panašius dalykus. Kodėl tu taip kategoriškai tvirtini jog jis rėšis?

Aukštyn