Kraujo sutartis su šetonu

Pradėjo TinSoldier, rugsėjo 01, 2012, 13:46:48

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Beelzebub

CitataIr pagalvojau, kad visai smagu būtų pabandyti. Kiek ieškojau, tam reikalui visiškai nebūtina būti praktikuojančiu satanistu, magu ar šiaip lunatiku.

Tai bandyk, kas tau trukdo?

TinSoldier

Citata iš: Beelzebub  rugsėjo 02, 2012, 16:25:27
CitataIr pagalvojau, kad visai smagu būtų pabandyti. Kiek ieškojau, tam reikalui visiškai nebūtina būti praktikuojančiu satanistu, magu ar šiaip lunatiku.

Tai bandyk, kas tau trukdo?

Niekas ir netrukdo. Tik tikėjausi, kad kas nors ir padės.
T.y., sukūriau šitą temą tam, kad daugiau sužinočiau kaip atlikti.

Beelzebub

Na Bloody Mary kviestis sugebėjai, tai ir sutartį su Šėtonu pasirašyt neturėtų būti sunku. Kokios pagalbos tu tiksliai nori? Kad tau tipo ritualą pasakytų, ar gal tada dar ir atlikti padėtų? :)

Į klausimus čia daugmaž ir taip atsakyta buvo, į tuos kuriuos pradžioj uždavei.

Benamis

Citata iš: Beelzebub  rugsėjo 02, 2012, 19:12:27
Į klausimus čia daugmaž ir taip atsakyta buvo, į tuos kuriuos pradžioj uždavei.

Gal galima butu nuoroda gauti i rituala, kaip jis daugmaz atrodo? :) Nes tikriausiai praziopsojau forume, o paieska nieko idomaus nepasiulo ;/

Beelzebub

rugsėjo 02, 2012, 19:43:18 Redagavimas: rugsėjo 02, 2012, 19:48:14 by Beelzebub
Aš tai nebesuprantu ko čia yra norima šitoj temoj. Man toks vaizdas, kad jūs čia apie kažkokią kitą sutartį kalbat. Galbūt sutartis su Šėtonu ir su demonais du skirtingi dalykai, bet aš tai kalbu apie pastarąjį. Kažkada ir taip jau šnekėjom šita tema. Su TinSoldier tai tikrai. Ir mėčiau visur vieną ir tą pačią nuorodą. Nebenoriu mest nuorodos eilinį kart į demonolatry, nes paragraf vėl sakys, kad čia yra nesąmonė, šūdų kokteilis ar dar kas, nu bet whatever, va: http://demonolatry.org/library-archives/files-ebooks-downloads/ ; <-- einat į šitą saitą ir atsisiunčiat PDF Basic Rituals, ar kažką panašaus.

P.S. Nepykit, nekokia nuotaika, turbūt neberašysiu šiandien daugiau, nes viskas erzina žiauriai.

Ir aplamai tai nėra tokio dalyko kaip kažkoks "vienintelis teisingas ritualas" ar kažkas panašaus. Aš tiesiog numečiau vieną, kaip pavyzdį.

Bildukas

:D TinSoldieri , del visa pikta , pries praktikuodamas su Setonu , is anksto pasiskirk apoitmenta pas egzotorista , ar kaip ji ten - na , del sventos ramybes , o tai apses ten tave nelabasis , lakstysi laukais kaip koks mishiuginas , o mums neliks su kuo gincytis  :D

Skunk

O mums neliks su kuo gincytis  :D :D

Luna

Aš nežinau, ar tai reikia. Sutinku, kad gal būna gyvenime situacijų, kai reikalinga pagalba, nėra kaip kitaip jos gauti, beviltiška padėtis, tada griebiamasi šiaudo. Bet reikia gerai pagalvoti, kokios tos sutarties pasekmės. Pirmiausia, jei esi krikštytas, tau gali keršyti krikščioniškas egregoras, o ir Šėtonas taip lengvai nepaleis. Tai rimta, o ne vaikų žaidimai.

DanteD

Jus ka rimtai. Kalbat visi kaip vaikai. Net nesuprasdami Belzebub krikscioniskas tikejimas i demonus yra ir iskreipta sir neiskreiptas. Nes krikscionybe nepriima to ko negali suvokt apart savo tikejimo. O sudarius su setonbu sutarti gali brangiai tau kainuoti. Norint kazko reikia paukot kita dalyka toks desnis. Padarai sutarti uz ja moki bet gauni ko nori.

Rotting.Christ

http://en.wikipedia.org/wiki/Satan

Tai čia su kokia būtybe sudaroma sutartis? Liuciferiu? Šėtonu? Velniu? Taip ir nesupratau. Bent pasakykite pagal kurią tradiciją matote tą baisybę.

paragraf 78

Citata iš: DanteD  liepos 18, 2014, 21:31:26
Nes krikscionybe nepriima to ko negali suvokt apart savo tikejimo.

Cituoju Joną Paulių II:
Dievą pažįstame ne iš to ko nežinome, o iš to ką žinome

Taigi krikščionys (ne bent jau didžiosios denominacijos) stengiasi suvokti viską protu, atmetant bent kokį tamsuoliškumą. Tikėjimas grindžiamas protu ir valia. Nepažįstant savo tikėjimo ir jo objekto ir besivadindamas tikinčiuoju esi paprasčiausias fanatikas ir tamsuolis.
RKB niekada neskuba duoti atsakymo į klausimus kurių nesupranta. Štai pvz. tam kad pasisakytų už evoliucijos teoriją, bažnyčia mąstė beveik 50 metų. Iki tol jokios oficialios pozicijos nebuvo, tik paskirų teologų sapalionės nukreiptos prieš evoliucijos teoriją,  bažnyčia staiga sako, jog su ta teorija viskas ok.
O jei į temą, tai pati sutarties su velniu idėja neateina iš krikščionybės kaip tokios. Ji užgimė siaučiant inkvizicijai, o inkvizicija pati buvo smerkiama daugumos popiežių.

Samanta777

Esu tokioje neviltyje, ant bedugnes krasto, kad bet ka padaryciau.. Pazitamas man anapusinis pasaulis, todel isdrisciau pasirasyti sutarti, tik del vieno dalyko nerimauju, kad paskui neisikunytu i mane demonas.. Ar gali taip nutikti? Kas turite patirties su sutartimi, ar zinote daugiau apie ja, gal galetumete man parasyti? Buciau labai dekinga

.L.U.T.H.O.R.

Jeigu bet ką gali padaryti, tai susiimk ir pakeisk gyvenimą savo. O ne ieškok lengviausio kelio ;)

Master

Sutinku, atsižvelgiant vien į tai, kad pats iškvietimas energijos pavidalu dažnai palieka šalutinį efektą ant asmenybės ir savijautos.
Nekalbant apie tai, kad tokiems dalykams reikia daug pasiruošimo.

O ir silpnas žmogus tiesiog tokio dalyko neatlaikytų. Nors jo sąmonė būtų per žema sukontaktuoti ne su parazitu. Ypač kai nėra konkretaus tikslo, intencijos..

mangirdas.bu

taip taip priimk velnia, gausi ta akimirka kiek tau ten reikes tu kapeiku, ar ten kazinkej laimet ar ten lazybu teisingus variantus pasirinkt, imk ir neklausinek nesamoniu, pats su esi tada kuo pasirinkai buti. nieko cia blogo, mes visi turim dvi savo puses velne ir dieva, kad ir kitaip kaire ir desine. as kairiarankis tai mano pagrindine puse velnes o kita tipo dievas :D mes turim savyje siela ta kuri yra musu esybe ir ta esybe klauso musu noru. zinoma kartais reikia nemazai kenteti del to ir to, del ano ar ten kazko. visokie ritualai didziausios nesamones nebent tai darai su malonumu ir ne tai kad sektum kaskieno sukurta rituala, nes tai priestarautu kiekvieno zmogaus saviugdai,  bet jy atlieki savaip, jei klausai savo kuno tai ko nori kunas ir siela, viskas bus su malonumu ir su taika. nera jokiu ten sielos pardavimu ar kito brudo kas ka prisigalvos kaip eiline medicina del saibu ar kitas brudas, yra tik skausmas ar sirdyje ar sielos gelmese kuris gali sukelti liga ar dar koki kitoki mela.
taip, as va siandien per visa gyvenima pirma karta daviau krauja, na del tyrimu tai buvo, tai buvo didziausia mano baime, ime krauja is venos ir pirsto. ta vidine baime kad kistu kaskoki svirksta i mano kuna, na tai vyko ir jutau naujus pojucius, kaip blablabla, o tai nauja patirtis. jo parduodu savo kuna ir siela uz doleri arba uz moteri kuri myletu mane toki koks esu, kad ir koks ten bebuciau lovoj- kas kam rupi, kam tai rupi, o gi daugumai atsilikeliu. tu gali parduoti save tik tyrai bei nuosirdziai meilei.

Aukštyn