Kraujo sutartis su šetonu

Pradėjo TinSoldier, rugsėjo 01, 2012, 13:46:48

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

TinSoldier

Tipo negražiai skamba pavadinimas? :)

Gal kuris iš čia esančių magų domėjosi tuo? Kiek supratau, tai nėra tas pats, kas sielos pardavimas. Tik 'bendradarbiavimo' sutartis, ar ne? Kaip tas bendradarbiavimas pasireiškia? Ar įmanoma ko nors prašyti šetono, ką galima jam siūlyti? Juk nepaprašysi tapti pasaulio valdovu už tai, kad iškepsi jam skanią kiaušinienę, ar ne?

Ir ar sutartis visa turi būti parašyta krauju, ar tik parašiukas padėtas? Ar tinka ir vienaip, ir kitaip?

Žodžiu, būtų įdomu plačiau sužinoti apie šitą dalyką :)

Aurelija

Kai buvau 9 metu buvau pasirasiusi tokia sutarti. As tuo nelabai tikejau bet gavau viska norejau, aisku, tik su artimuju pagalba, deja. ;)

Asasinas

Ruošiesi sudaryti sutartį? :)

Beelzebub

Aš kadangi domiuosi truputį demonolatrija (demonolatry), tai žiūriu į tai teigiamai, jei čia irgi daugmaž iš tos pusės kalbama. Aš tikiu, kad galima sudarinėti tokias sutartis su demonais. Bet ir mano suvokimas apie demonus yra kitoks, o ne krikščioniškai iškreiptas. Galiu pasakyt tik tiek, kad manau, jog demonai ir angelai tai kažkas panašaus. Nei vieni iš jų nėra nei visiškai blogi, nei visiškai geri, kaip visi galvoja. Priklauso koks tavo tikslas su jais "bendradarbiaujant". Nuo tavo tikslo ir elgesio su demonais priklauso ar gausi naudos, ar tiesiog prisidirbsi. Čia tik mano nuomonė.

Kaip bendradarbiavimas pasireiškia? Manau kas neužsiima tuo, tai turbūt ir įsivaizduoja vaizdelius ir siaubo filmų. Na deja tikrai ne taip kaip filmuose (nors nesakau, kad tai neįmanoma).

Prašyti turbūt galima, bet nežinia ką gausi (turiu omeny jei prašant materialių dalykų, kuriuos ir be demonų pagalbos įmanoma gauti, o tu manau apie materialius dalykus ir kalbi). Aš tą "bendradarbiavimą" daugiau laikyčiau savęs tobulinimu, kažkokių naujų žinių gavimu, bet ne materialių dalykų tokių kaip "noriu naujo darbo", "noriu naujos mašinos" ir t.t. prašymu.

Na bet kaip jau minėjau, aš čia iš demonolatrijos pusės kalbu. Gal yra kokių kitų praktikų, kur sutartis su Šėtonu/demonais reiškia kažką kitką.

Šiaip čia kai kurie tavo klausimai truputį kvailai skamba, taip vaikiškai kažkaip. Ir šiaip, nemanau, kad tu nori į tai rimtai žiūrėt, nes juk pats sakei, kad netiki magija, tai leisk paklaust, kodėl domiesi?

Asasinas

Geras, reiks gal pabandyt.  :D

paragraf 78

Citata iš: Beelzebub  rugsėjo 01, 2012, 19:20:05
demonolatrija (demonolatry)

Pagal žodžio etimologiją demonolatrija yra ne kas kita kaip demonų garbinimas.

CitataBet ir mano suvokimas apie demonus yra kitoks, o ne krikščioniškai iškreiptas.

Kuo tau krikščioniškasis suvokimas iškreiptas? Jis yra paveldėtas iš žydų (bent jau didele dalimi), tai gi šitokiam suvokimui yra bent jau trys tūkstančiai metų. Tai kuo tu domiesi (na ben jau sprendžiant iš anksčiau duotų nuorodų) yra visiškai nedaug metų. Koks 50 o kai kurioms apraiškoms kokie pora šimtų metų. Tai gal vis tik naujovės būna iškreiptos, nes kiek pastebėjau naujieji dvasiniai mokymai kyla (paprastai) iš klaidingo motininės religijos suvokimo arba jų perinterpretavimo kitaip. Kaip žinia šie naujieji mokymai skelbiasi žinantys tikrąją tiesą, o motininė religija viską suvokia neteisingai. Nors manyčiau yra priešingai. Naujovės vs. tradicija. Aš visada pasisakau už tradiciją, nes ji laiko patikrinta. O naujovės... na jos keičia viena kitą kaip pašėlusios.

TinSoldier

Citata iš: Beelzebub  rugsėjo 01, 2012, 19:20:05
Prašyti turbūt galima, bet nežinia ką gausi (turiu omeny jei prašant materialių dalykų, kuriuos ir be demonų pagalbos įmanoma gauti, o tu manau apie materialius dalykus ir kalbi). Aš tą "bendradarbiavimą" daugiau laikyčiau savęs tobulinimu, kažkokių naujų žinių gavimu, bet ne materialių dalykų tokių kaip "noriu naujo darbo", "noriu naujos mašinos" ir t.t. prašymu.

Dėkui už įdomų atsakymą :)

Aš labiau siekčiau patvirtinimo, kad tai veikia/neveikia. Nebutinai materialių dalykų. Materialių dalykų visiškai nevertinu ir, rimtai kažko prašydamas, tikrai ne pinigų norėčiau. O ko šiuo atveju prašysiu, dar nežinau :)

Citata iš: Beelzebub  rugsėjo 01, 2012, 19:20:05Šiaip čia kai kurie tavo klausimai truputį kvailai skamba, taip vaikiškai kažkaip. Ir šiaip, nemanau, kad tu nori į tai rimtai žiūrėt, nes juk pats sakei, kad netiki magija, tai leisk paklaust, kodėl domiesi?

Aišku, kad nežiūriu rimtai :) Tiesiog kažkur rašė, kad tos sutartys viena iš pagrindinių apsėdimų priežasčių. Sudėjus kartu su nedvasingu gyvenimu, nuodemėmis, piktžodžiavimu prieš dievą, kristaus išsižadėjimu ir kitomis smagybėmis - tikėčiausi apsėdimo :) Aišku, nemanau, kad mane apsės, bet noriu tai išbandyti. Kaip ir visą kitą. Vis dėl to, turėti įsitikinimus ir juos išbandyti - du skirtingi dalykai. Aš noriu išbandyti savo netikėjimą, o ne tik kalbėti. Tai vat tokia istorija :)

Beelzebub

CitataBet ir mano suvokimas apie demonus yra kitoks, o ne krikščioniškai iškreiptas.

Hm. Na gerai, sutinku, kad šitoj vietoj ne taip išsireiškiau. Turbūt reikėjo tiesiog sakyti, jog įsivaizduoju demonus ne taip, kaip krikščionys. :)

CitataAš labiau siekčiau patvirtinimo, kad tai veikia/neveikia. Nebutinai materialių dalykų. Materialių dalykų visiškai nevertinu ir, rimtai kažko prašydamas, tikrai ne pinigų norėčiau. O ko šiuo atveju prašysiu, dar nežinau

Tai geriau ieškok kito dalyko "patvirtinimui". O jei ir bandysi, tai dedu galvą, kad tikrai nieko nesigaus, nes tu net rimtai nežiūri į tai, ir nepraktikuoji magijos pakankamai, kad galėtum atlikt tai, na ir išvis prasmės tai nematau. Nors nežinau, bandyk, galėsi po to papasakot kaip tau "sekėsi".

TinSoldier

Citata iš: Beelzebub  rugsėjo 01, 2012, 22:23:29
Tai geriau ieškok kito dalyko "patvirtinimui". O jei ir bandysi, tai dedu galvą, kad tikrai nieko nesigaus, nes tu net rimtai nežiūri į tai, ir nepraktikuoji magijos pakankamai, kad galėtum atlikt tai, na ir išvis prasmės tai nematau. Nors nežinau, bandyk, galėsi po to papasakot kaip tau "sekėsi".

Paragraf78, ką tu ten kažkur kalbėjai apie dvasinius mygtukus? :)))
Kaip galima kažką iš čia rimtai priimti, kai kiekvienas žmogus vis kardinaliai skirtingas teorijas pasakoja?
Vienoj pusėj net ir paprastas žaidimas gali turėti katastrofiškų pasėkmių, kitoj - apskritai niekas neįvyks. Vienoj vietoje rašo, kad nereikia magijos praktikuoti sudarinėjant sutartį su šetonu, čia - jau reikia.

Visiškai susibalamutinti galima :)

paragraf 78

Sakyčiau čia vėl sąvokų nesupratimas įvyko. Jei ieškai patvirtinimo, ta prasme, kad štai padarysi ritualą ir įvyks taip kaip norėjai. Tai gali ir neįvykti, nes nepraktikuoji magijos ar nežinai jos dėsnių. Bet būtinai kažkas įvyks. Pasekmės tikrai bus. Tik ar suvoksi jog jos nuo to, tai kitas klausimas. Bet koks prisilietimas prie anapusybės palieka savo žymę. Todėl yra svarbu žinoti prie kokios anapusybės dalies lietiesi.
Mano patirtis rodo kad liečiantis prie demonų srities, visada bus neigiamos pasekmės, liečiantis prie dangiškosios sferos visada ateina didesnis gėris.

Beelzebub

Citata iš: TinSoldier  rugsėjo 01, 2012, 22:56:18

Kaip galima kažką iš čia rimtai priimti, kai kiekvienas žmogus vis kardinaliai skirtingas teorijas pasakoja?
Vienoj pusėj net ir paprastas žaidimas gali turėti katastrofiškų pasėkmių, kitoj - apskritai niekas neįvyks. Vienoj vietoje rašo, kad nereikia magijos praktikuoti sudarinėjant sutartį su šetonu, čia - jau reikia.

Visiškai susibalamutinti galima :)

Nu tai gal kiekvieno nuomonė ir/arba patirtis šiuo klausimu skiriasi. Manai, kad visi tau vienodai turėtų atsakinėti? Be to aš gi jau kelintą kart sakau, kad apie demonolatry kalbu, tai nesuprantu tavo šito "Vienoj vietoje rašo, kad nereikia magijos praktikuoti sudarinėjant sutartį su šetonu, čia - jau reikia". Nu tai gal apie skirtingas praktikas, magijos "rūšis" ar whatever skaitei, tai visur skirtingai ir atsako šiuo klausimu. Arba gal išvis suvedei į google - "how to make a pact with the devil". Aš kiek skaičiau, ta sutartis manau reikalinga nebent tiems kurie būtent demonolatrija užsiima, ar kokiems teistiniams satanistams galbūt, nežinau net. Nėra tai kažkas būtino net ir jiems, aš taip manau. Šiaip daugiau ir nesidomėjau. Ai bet čia ir diskutuot nelabai įmanoma, nežinau aš kiek tu ta magija domėjaisi, bet turbūt paviršutiniškai, nes kaip ir tingisi, nes netiki ir t.t., ar klystu? O ant lėkštutės nieks tau teisingo atsakymo apie viską irgi nepadės. O galų gale gal aš ištikrųjų nieko nenusimanau ir šiaip išsigalvoju, nes neturiu ką veikt.

Ai va, gerai čia paragraf kažką apie pasekmes kalbėjo, tipo kad gali nesuvokti jų. "Todėl yra svarbu žinoti prie kokios anapusybės dalies lietiesi."

TinSoldier

Citata iš: Beelzebub  rugsėjo 02, 2012, 10:14:54
Nu tai gal kiekvieno nuomonė ir/arba patirtis šiuo klausimu skiriasi.

Aš čia rašiau repliką paragraf78, kuris kitoj temoje rašė, jog yra dvasinės patirtys ir tų patirčių rezultatai, kurie visiems vienodi. T.y., veikia kaip kažkokios konstantos. Ir čia pasimatė, kad taip nėra :) Nebent kalbant apie blogas pasekmes. Bet vėl, Beelzebub teorija ir apsiskaitymas apie kitų praktikas sako vieną, paragraf78 praktikos ir t.t., - kitką. Mano googleje rasta informacija - dar trečią versiją duoda. Taigi, vėl - nematau tų mygtukų, kurie aktyvuotų vis tas pačias dvasines patirtis :)

Citata iš: Beelzebub  rugsėjo 02, 2012, 10:14:54
nežinau aš kiek tu ta magija domėjaisi, bet turbūt paviršutiniškai, nes kaip ir tingisi, nes netiki ir t.t., ar klystu? O ant lėkštutės nieks tau teisingo atsakymo apie viską irgi nepadės. O galų gale gal aš ištikrųjų nieko nenusimanau ir šiaip išsigalvoju, nes neturiu ką veikt.

Ai va, gerai čia paragraf kažką apie pasekmes kalbėjo, tipo kad gali nesuvokti jų. "Todėl yra svarbu žinoti prie kokios anapusybės dalies lietiesi."

Kiek aš domėjausi magija? Gal ir nustebsi, tačiau tikrai nemažai. Skaičiau Harį Poterį ir vaikystėje mačiau porą Raganaitės Sabrinos serijų.

Tiesiog sužinojau apie tokį gražiai skambantį, ir kaip buvo teigiama, veiksmingą(nesvarbu ar teigiama ar neigiama prasme) būdą kaip sutartį su šetonu. Ir pagalvojau, kad visai smagu būtų pabandyti. Kiek ieškojau, tam reikalui visiškai nebūtina būti praktikuojančiu satanistu, magu ar šiaip lunatiku.

paragraf 78

Tu apie mygtukus ne visai teisingai supratai. Nei magija nei tikėjimas tau neduos tokių mygtukų kuriuos paspaudus kaip iš automato pasipils cukierkos. Kalbu apie mygtukus kuriuos paspaudus visada bus pasekmės, kuriuos daug kam būna panašios. Tai nėra konstanta, bet vistik savotiška matematika yra.

TinSoldier

Sorry, bet, tuomet, "padarius kažką, įvyks kažkas" nei pro jokį galą nėra nieko panašaus į kokį nors tikslųjį mokslą su savais dėsniais :)

paragraf 78

Čia ne mano sritis tai galiu kalbėti tik apytiksliai, tačiau egzorcistai pagal pasekmes gana tiksliai gali pasakyti kuo buvo užsiimta.

Aukštyn