Kraujo sutartis su šetonu

Pradėjo TinSoldier, rugsėjo 01, 2012, 13:46:48

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Samanta777

Keisciau gyvenima jei galeciau, bet tai ne mano jegoms, antra, zmogus griebiasi paskutinio siaudo tada, kai nebera iseities.. Nereikia man komentaru apie tai, neesate mano kailyje, todel nesakykite nieko. Idomu, kuris is cia esanciu istvertu buti manimi, gyvenime tiek prisikentejau, kad o vaikyti.. Niekam to nelinkiu. Todel lauksiu tik rimtu zinuciu I az, dekoju

Master

Dirbu su socialinės rizikos žmonėmis.
Tikrai žinau, kad niekada nėra blogai ir visada yra išeitis.
Gali būti aklas ir neturėti pinigų. Tai nėra neišgyvenama.
Gali būti fiziškai nepajėgus ir būti vienišas. Gali būti blogiau.

Iš vis nemanau, kad įmanoma nustatyti kur yra ta riba..

Bet pagrindinis dalykas išlieka tas.
Kas apsiašarojęs vaikas kontaktuos su demonais (šėtonu... Velnias, būsiu visą laiką neteisingai supratusi temą).
Be jokių sugebėjimų, be žinių, be pasiruošimo.
Iš principo...
Ir dar tikėsis, kad neprisižais....
Su kuo ir taip paprastai daug dirba praktikuojantys.
:)

Iš tiesų manau, kad ir ši žinutė yra daugiau bandymas atkreipti kitų dėmesį ar sukelti sau pačiai, dėl savęs gailesti.
Kad imsiesi rizikos, nes "nebeturi" ką bedaryti. Puiki drama.

Kito, kodėl eilinis mirtingasis, galvoje pilnoje visuomenės normų, norėtų griebtis ezoterikos, kaip išsigelbėjimo.... Neįsivaizduoju.

Pyk, nepykus, bet net ir padėjus Tau... Tu tiesiog nesugebėtum atlikti ritualo.
Jeigu neatlaikai gyvenimo, tai kaip jį atlaikytum?

Teroras

Ne magijos forumas, o kazkoks psichologines pagalbos forumas...

Kam cia dalinti gyvenimiskus patarimus jeigu zmogus uzduoda konkretu klausima? O veliau rasyti, kad forume niekas specifinem ir konkreciom temom nediskutuoja? ??? Geriau parasytumet zmogui atlikimo ritualo schema ir jeigu kiltu jam klausimu atsakytumet i juos. Jeigu del kazkokiu priezasciu nenorit ar nezinot tai tiesiog ignoruokit.

Amzina beda cia: zmones ateina ieskodami atsakymu, o jam cia pradeda psichologinius seansus atlikineti: pavojinga, ne tau, prisizaisi, ieskok kitos iseities... :-\

Samanta777 zinociau tikrai tau parasyciau, as rimtai. Kiekvienas gyvena savo gyvenima ir atsako pats uz savo veiksmus ne man teisti, ne man mokyti, bet as nezinau net teorijos ???

Master

lapkričio 29, 2014, 10:20:07 Redagavimas: lapkričio 29, 2014, 10:30:28 by Master
Nes renkasi ne praktikuojantys, o nusivylę gyvenimu ir ieškantys pagalbos.
Koks dirgiklis, toks ir atsakas...

Jeigu žmogus ruošiasi nusinuodyti, ar tu taip pat toliau aiškintum vaistų sudėti, Medike ? :>
Niekas nenori prisimti atsakomybės už kitą žmogų. Tuo labiau su juo žaisti. (ir kalbu ne iš savo, prijaučiančios pozicijos).

Tekę matyti atliekant panašaus pobūdžio ritualus...
Žinau pasėkmes, žinau įdedamas pastangas...

Edit:
Tuo labiau, kad abejoju, kad žmogus, ieškantis lengviausio kelio iš tiesų norėtų rimtai kažkuo užsiimti ir dirbti... (kitu atveju tą ir būtų jau seniai padaręs... ( Šis amžius suteikia beribes galimybės ) )
(nelogiška nei teoriškai, nei praktiškai)

Teroras

Netinkamas pavyzdys. Danties istraukimas ir savizudyste - ne tas pats. Lygiai taip kaip ir cia.

Tai tada kokiu atveju jus zmogui suteiktumet informacijos apie ta pati rituala apie kuri cia kalbama? Koks tai turetu buti atvejis, kad as forume pamatyciau ne eiline psichologu pagalba, o rimtus atsakymus? Tikrai idomu, nes man rodos tokio atvejo tiesiog nera, nes atsakymas bus toks pats, kad ir del kokios priezasties zmogus to klaustu: tai pavojinga, nedaryk to, tai ne tau, tu nepasiruoses :)

paragraf 78

Šiaip yra forume viena tema su tokios sutarties pavyzdžiu. Na ten nuotrauka įkelta atseit senovinės sutarties.

Master

Tinkamas.
Toks veiksmas profano rankose yra destrukcinis. :)

Nežinau kaip kitaip iš savo patirčių tai paaiškinti. Nes susidūrusi su tuo buvau tik tarpiškai arba mėgėjiškai. Druwis manau galėtų paaiškinti daugiau.

Ta pačia ezoterine prasme, jeigu nepašalinsi pačio dirgiklio, problemos tik pereiks į kitą lygmenį.

Įtariu, kad niekada, Terore. Jeigu žmogus neturintis net bazinių žinių galvoja apie tokio pobūdžio, ar panašius ritualus... Akivaizdu, kad jis nesugeba įvertinti veiksmo, vėliau prisiimti atsakomybės.
Ir būtent, kad tam svarbus psichologinis brandumas. (nes ritualui net nėra reikalinga materiali erdvė. Kita vertus, juk pastaroji taip pat tėra energijų sankirta)
O po to forume kuriamos temos: "reikia pagalbos, nes kažkas su manimi ne taip".
Pripažinkime, kad ir čia tokių buvę nemažai....

Nors iš tiesų ir aš norėčiau apie tai rimtai padiskutuoti... :)

Teroras

lapkričio 29, 2014, 11:02:18 Redagavimas: lapkričio 29, 2014, 11:04:50 by Teroras
As forume apskritai nemaciau, kad kas nors pasidalintu ritualu be moralizavimo, tai kam tada sis skyrelis? Zodziu...

Jeigu manes klaustu kaip istraukti danti, nes vat kazkam uzsinorejo, (kaip ir sakiau, tai nera savizudybe) ir as zinociau kaip ta padaryti ir buciau kazkada ta jau dares, as paaiskinciau zmogui, taciau ispeciau, kad skaudes, kad gali buti dantenu uzdegimas, kad veliau gali kilti komplikacijos ir t.t. Bet paaiskinciau :)

O temoje pavadinimu: "reikia pagalbos, nes kažkas su manimi ne taip" as atrasyciau:

CitataBuvau tave ispejes.

@Samanta777, sioje temoje @Beelzebub buvo parases nuoroda, deja tik anglu kalba: http://www.demonolatry.org/basicritual.htm

Dar gali kreiptis i nari @Sirius - gal ne konkreciai situ ritualu pasidalins, bet manau jis galetu tikrai padeti siuo klausimu.

Master

O kam tuo reikia dalintis? (švaistyti jėgas ir laiką :) )
Pačiame forume nėra tokio poreikio. Daugumą sudaro skeptikai, profanai arba kritinės asmenybės nesugebančios susitvarkyti su savimi (ir kaip tu gali valdyti visatą, nesugebėdamas suvaldyti savęs? ).
Nesipūčiu, savo priskirčiau profanų gretoms.

Ech, Terore.. Ir kaip Tu, su tuo nesusidūręs, gali taip tvirtai kalbėti apie rizika... (Jos nebūvimą tiksliau)  ;D ?

Teroras

lapkričio 29, 2014, 11:48:42 Redagavimas: lapkričio 29, 2014, 12:13:27 by Teroras
Moralizavimui ir psichologinems nesamonems laiko forume visuomet yra, o konkreciai atsakyti i klausima laiko nera ;D Juokas pro asaras :D

Rizika visur yra, jeigu kas nors paklaus ka siandien galima butu suvalgyti, o tu atsakysi, kad manu kose, tai net ir tada islieka rizika, kad zmogus uzspings, ko pasekoje mirs... Tai, ka dabar daryti?

Ne apie tai kalba, kalba apie poziuri. Veliau versklenama, kad niekas rimtai nediskutuoja sitomis temomis. Kaip diskutuoti, jeigu cia kazkoks neformalus psichologines pagalbos klubas? Kaip diskutuoti jeigu cia naujokams niekas nepadeda? Kas zino, gal kieno nors jusu praktinis atsakymas taip sudomins zmogu (naujoka), kad jis uz keliu metu perspjaus cia visus esanciu maginemis ziniomis?

Zodziu svaistyti jegas ir laika rasant A4 dydzio is kokio nors psichologinio vadovelio perskaitytas teorines zinias yra, o vat parasyti to ko zmones iesko laiko ir jegu nera (prisidengiant ivairiausiomis "atmazkemis"). Logiska.

Issakiau ka norejau, toliau nediskutuosiu. Visvien atsakymai standartiniai kas liecia magija siame forume:

- Nera laiko.
- Nera jegu.
- Magija ne naujokams.
- Tai pavojinga.
- Uzsitrauksiu bloga karma.
- Ne ta publika.
- Nes jie nepraktikuoja ir t.t. ir pan.

Jeigu per trumpas "atmazkiu" saras veliau galesiu papildyti.

Zodziu siulau sita lenta @Anomalija uzdaryti arba pervardinti i psichologines pagalbos lenta, nes cia to 60% kaip minimum.

EDIT: Po paskutinio Master pranesimo papildau sarasa papildomomis "atmazkemis"

- Ateina parazitai
- Blogi rezultatai profanams.
- Uzsiliks bloga energija.
- Reikia intencijos
- Veliau visi gailisi

:)

Master

lapkričio 29, 2014, 12:02:51 Redagavimas: lapkričio 29, 2014, 12:11:09 by Master
Na, yra viena perteikti informaciją, kita, išsakyti savo nuomonę...

Ir po velnių:
Nes visada taip būna. Blogi rezultatai. Profanams. Visada. Iškvieti kažkokią energiją ir jos užsilieka.
Jeigu tarkime po to kyla noras žudyti ar nepykanta žmonėms, ar kinta ego... 
Su ja ateina parazitai. Ritualo atliktoje vietoje nebeįmanoma būti.
Aukšto sąmoningumo neužsiimant rimtomis praktikomis, neišviesi. Reikia intencijos...
Visi kas tik bandę, vėliau prašosi išvalymo pagalbos.
Ar mažai argumentų?
Ir kam to reikia?

(Tai tapatu lyg mažametį mokyti rūkyti...)

Su kokią iškreipta pasaulėžiūra ir morale gyveni? Terore....

Forumo reikalai, manęs jau senai nebedomina...
Tuo labiau, kad mes nuolat kintame. Ar galime kelti metų senumo situacijas kaip argumentą ar pavyzdį? :) (šitai jau man juokinga)

paragraf 78

Jei diskutuojate, tai prašyčiau be asmeniškumų ir aseninių oponento savybių apatrinėjimo :)
Taip, mes visi į juos nuklystame, bet turime vienas kitą įspėti, kad nesigautų bereikalingo pamazgų pylimo vienas kitam ant galvos.

Master

Absurdas visiškas....

TinSoldier

Na ir keistas temas aš kūriau...

Bet šiaip nelabai matau skirtumo tarp kokių sutarčių su šetonu ir su dievu. Ta prasme, aš tai tiesiog paišsidirbinėti, pažaisti norėjau. Kad galėčiau sakyti, kad esu daręs va tokią nesąmonė.. :D

Bet, jei nuoširdžiai kažko tikimąsi - tai yra, tikima šetonais arba dievais - tai kodėl, tuomet, nesirinkti dar paprastesnio kelio?

CitataMt 18:19 „Ir dar sakau jums: jeigu kas iš jūsų susitars žemėje dviese melsti kokio dalyko, jiems mano dangiškasis Tėvas jį suteiks. 20 Kur du ar trys susirinkę mano vardu, ten ir aš esu tarp jų".

Ir iš esmės sutinku su Teroru, kad visai nebūtina moralizuoti, ar ten ne į temą dalykus siūlyti. Na, bet juk taip norisi savo trigrašį įkišti, ir savo nuomonę pareikšti. Primesti, kad pabandei kažkuo padėti. O, kai nėra galimybės padėti grynai taip, kaip žmogus paprašė, tai ir randasi visokie moralizavimai. Arba tokie siūlymai kaip mano...

Na, bet, manau, jei norima kažką iš antgamtinės būtybės išgauti, tai čia bent jau instrukcija aiškesnė, nei su šetonu :D O garantija ta pati.

Benamis

As kazkada irgi to nesuprasdavau ir visuomet baksnodavau i tai forume, bet palikau visa tai ramybeje... Jeigu jau kas nors nori ispeti arba pasiulyti kitokio pobudzio pagalbos, tegul paraso zmogui AZ. Nes dabar gaunasi tas pats jeigu as paprasyciau instrukcijos kaip pakeisti automobilio rata, o man pasakotu kaip surinkti saldytuva ir aiskinu, kad rato keitimas pavojingas, nes automobilis gali mano ranka prispausti :-\

Aukštyn