Dirbtinis gebėjimas

Pradėjo cs, sausio 16, 2023, 23:28:34

« ankstesnis - sekantis »

Kur galima rasti informacijos apie bachemiją?

www.bachemija.top
0 (0%)
www.anomalija.lt/forum
2 (100%)

Viso balsavusių narių: 2

Žemyn

cs

Schema

Yav - pabaiga, pabaigos zona, apokalipsė.
Ozem - pogrindžio architektūra, inžinerija, saulės inžinerija.
Zem - stebėtojas, pogrindžio žmogus, dirbtinis gebėjimas.
Gav - aplinkinių objektų pogrindžio figūra, kuri susijusi su architektūra ir su gamta.
Nab - tamsos tankmynas, tamsa.
Sv - saulės vaiduoklis.

Kaip ir minėjau, pradėsiu nuo pogrindžio, pogrindžio reikšmių. Pogrindžio technikoje: ozem, zem, gav, yav yra kodas, kurį vadinu pogrindžio kalba. Tačiau, tai ankstyvos formos, kurios panašios į alchemiją. Bachemijoje, šis pogrindžio kalbos variantas yra didelio sąmoningumo perversmas, (kurio dabar nėra alchemijoje, bet buvo pačioje pradžioje), arba atkėlimas į naują techninį lygį, kurio šaltinis egiptiečių kalba. Pagal schemą, kurią paruošiau, skiriu dėmesį į saulės vaiduoklius, kurie turi dvi skirtingas zonas: architektūrinę (ozem), pabaigos (yav). Pagrindinis dėmesys taip pat matomas, kaip išplėtimas pogrindžio struktūrų (zem, gav, nab), detalių atradinėjimas, naujas pogrindžio kalbos modelis. Skiriant tam dėmesio, turėčiau pasiekti daugiau idėjų, kurios buvo pristatytos pogrindžio raidyne, ankstesniuose įrašuose. Kaip pogrindžio procesas jis turi sukurtą idėją, kuri daugiau ne filosofinė, bet pradinės alchemijos motyvas.

Įvairumas ir naujos reikšmės po kolkas nėra pristatytos, nes pirma yra pirmų ir pradinių, kurias reikia nagrinėti analogiškai svarbiai. Tuo tarpu analogiškas išplėtimas naujų reikšmių yra nereikšmingas. Kad pogrindyje būtų sisteminis veiksmas, arba aktas, tam reikia pogrindžio technikų, kurių centrai yra ozem ir yav. Pats pradinis atradimas yra zem, kuris turi ryšį su anapusybe, tai per ozem, o priešingai yra matoma tik pabaiga, yav. Tą techikos aiškinimą pagal reikšmes yra bandoma palyginti su alchemijos elementų veikimo procesu, kuris susideda iš komponentų, dabar žinomų chemijoje. Bachemijoje šis procesas yra atskleistas tik mažomis atkarpomis ir trumpais epizodais, kurie nėra apjungti. Apjungimas yra nebūtinas. Didelę reikšmę turi ir nauja schema, kuri pristatyta ir nukreipta į saulės vaiduoklių funkciją, kuri yra gelmės ir tamsos ženklas ir simbolis. Kiekvienas atskiras ar pavienis detalės motyvas yra skirtingas ir nebūtina jų matyti apjungtai. Galima imti kaip pavyzdį ozem ir yav, kurie nėra priešingi, bet yra daug skirtingi, kad būtų apjungti.

cs

Schema

Alchemija, kaip žinia, yra ne šių laikų, ir senovės kryptis, kurią pakeitė chemija. Tam tikras alchemijos egzistavimas, parodė daug idėjų, nuo koncepcijų iki chemijoje atrandamų tiesų. Tame tarpe, ieškojimas apie alchemiją yra išbandymas bachemijoje. Bachemija turi savo atkoduotą alchemijos pradžią, kurią vadinu šešių technikų žvaigžde. Ji yra aukščiau schemoje. Dabar, kas ją sudaro paaiškinsiu paieiliui.

Schemoje yra šešios figūros, kurios rodo po paslėptą žvaigždę. Einant nuo pirmos technikos, yra pagrindinis laukas, kuris užsibaigia ties "yav" figūra, kur yra pabaigos zonos motyvas. Yav einantis technikos etapas, kuris yra kitaip sutapatinamas su apdorota technika, kuri yra penkiuose etapuose, pagrindo esmėje iki penkto etapo. Tolesnis, antras etapas yra "nab", kuris išduoda tamsos pradžią, galimą paslėptos žvaigždės pirmtaką tai iš tamsos tankmyno kilmės. Kaip nab atrodo, yra bandyta ieškoti subjektyvių ir objektyvių formų, bet likęs variantas davė informaciją, kuri siejasi tik su yav figūra. Kitas, trečias etapas yra "gav", kuris gali būti suprantamas šiek tiek panašus iš gamtos vaizdų sudėliotas dirbtinis vaizdas. Gav galima ieškoti egiptiečių kultūroje, kuri savo filosofiniame sąmoningume kūrė daug vaizdų ir daug skulptūrų, pavyzdžiui sfinkso su dirbtiniais motyais ir kaukėmis su gyvūnų motyvais. Ketvirtas technikos etapas yra "zem", kuris yra esminis žmogaus ašies fenomenas, kaip buvo suprantama kas gali būti išreikšta gražiai, kas paslėptai. Tą vadinu zem kultūros ir egiptiečių kalbos pradžia, kuri aukštą sąmoningumą pasiekė senovės egipte prieš 5000 metų. Penktas etapas yra priešprieša "nab" figūrai: saulė, kuri yra alchemoje ir figūrose esminis elementas papildantis pagrindinį yav lauką. Tai yra paslėptos žvaigždės užsivaigiantis etapas, kuris sutinkamas kaip išraiška šviesos ir saulės. Tą dideliu simboliu laikė senovės egipto civilizacija. Šeštame etape vaizduojamas pirmapradės technikos etapas, kuris išsiskiria nuo aprodorotos technikos sąvybių. Tą laikinai vadinu "ozem", kuris yra architektūrinio atspindžio motyvas. Aukštas sąmoningumas, gali būti pirmapradės technikos, atspindys, kurį regėjo senovės egiptas ir alchemijos susikūrimas, kaip aukštos filosofijos etapas.

Paaiškinime ir schemoje bachemijos šešių technikų žvaigždė išsidėsto taip:

1) Yav
2) Nab
3) Gav
4) Zem
5) Saulė
6) Ozem

Taigi, aptartas pagrindinis skyrius apie bachemijos ir alchemijos susidūrimą pačiu įvadu.

cs

Schema

Aqo - Ištakos centrai, sąmoningumo ir išorinio matymo lygmenys.
Dej - pasaulietis.
Cba - branduolys, pasaulio pranduolys, visatos branduolys, ištaka.

Išorinis matymas yra fenomenas, kurių skirtingų versijų yra daug. Alchemijos-religijos-meno-filosofijos-ezoterikos versijoje "išorė" daugiau primenanti anapusybės surealizmą; mokslo "išorės" versijoje - mokslinių, teorinių eksperimentinių operatorių ir matų inžineriją, architektūrą, realizmą; bachemijos versijoje "išorė" - pasauliečių, pasaulių ir visatos ištakos sąmoningumo lygmenys. Pagal išorinį matymą, yra iškeliama viena iš svarbių idėjų: "kaip galima be materijos įžvelgti daugiau ir matyti tai, kas neįmanoma". Dėl schemos varianto, kuris vaizduotų išorinį matymą yra daug ieškojimų. Vienas iš variantų, kurį pateikiu yra su ne pasaulietiška versija. Šioje versijoje bachemija tai yra technikos dalis, kurios svarbioji reikšmė yra ištaka, toliau šis variantas yra sutrauktas ir padarytas išorinio matymo duotybėmis. Tada dej, kuris yra pasaulietis, priklauso aqo2 sąmoningumui, kuris kitaip yra vadinamas: tarp branduolio ir išorinio matymo. Aqo1 yra nežemiečių sąmoningumas, kuris yra išorinis matymas pats kaip dalykas. Tarp aqo1 ir aqo2 yra svarstyta daug minčių, bet lieka filosofinės informacijos liekanos, kurios bachemijos metode nėra svarbiai pagrindinės. Aqo sąmoningumo lygmenys yra du šiuo metu, kurie apibrėžia skirtumą tarp būsenų ateinančių iš išorinio matymo ir aktyvaus materijos matymo. Pagrindinis matymas išlieka materijos.

Po kol kas turiu minčių tik su ištaka, kuri skirta apibrėžti bachemijos dirbtinės ištakos galimą versiją nuo 2019 metų. Schemos variantas neparodo viso to metodo technikos, bet, galima sekti ką atlieku, ir atrasti minčių kitose schemose, kurias pateikiu. Kaip ir minėjau, tai yra medžiaga, kuri skirta "pogrindžio kalbos" kūrimui. Ir tai ateina kaip kūrybinė priemonė ir įrankis daugiau pamatyti, didesnius minčių plotus.

cs

Schema

Bete - pasaulio matymas, pasaulietiški gebėjimai.
Isod - užpasaulinis matymas, užpasauliniai gebėjimai.

Kada bus galimybė matyti netik kas pasaulyje, bet ir už pasaulio, nėra žinoma, bet yra galimybė. Tai buvo ieškota bachemijoje kaip už egzistencijos ribos pastatytas projektorius, kuris turi esminius elementus, kurie gyvenime yra sudėti kaip egzistencinis vaiduoklis, toliau jo ribos didėja. Kaip pirmą atvėjį turiu schemoje, kurioje iš panašių formų atrandami kiti atradimai, tai "bete" virsmas į "isod". Kiek tai yra tikra ir kiek tas virsmas parodo gyvenimą, bachemijoje tai yra išreikšta per lokatorius, kurie yra ir egzistenciniame vaiduoklyje ir informacijoje, kuri nėra vien, kaip užribyje pastebėtos figūros, viena iš jų transcendencija, oobe ar ar kiti dirbtiniai gebėjimai. Isod virsmas yra į kitą formą, kurią šiuo metu studijuoju, tai - išorinio matymo laukas, kuris būna iš pasaulinio-materinio matymo derinių formulė. Kaip pasaulietiški gebėjimai, jie yra pasaulio formų atradimas, kurį schemoje vadinu "bete0", jis yra iš bete1-4 virsmas į isod per gilesnius kanalus. Pagal pagrindinę formulės dalį yra sistema, kurios subsistema yra materijos matyme, ji yra pasaulio sutapimas, visatos sutapimas su gebėjimais, kurių formos plečiamos tokiu pat pagrindu, kuris gali būti ir egzistenciniame vaiduoklyje. Tas pagrindas yra apjungtas arba išskirtas pasaulio matymu, kuris plečiamas iš tų pačių pagrindo elementų. Kaip ir pradžioje minėjau, didelę vaizdo dalį turi informacijos galia, kuri, bete formas, patalpina giliuose kanaluose, kuriuose yra užpasaulinis matymas, tampa neįsivaizduojamas.

Mano idėja yra panaši į praėjusio pranešimo, bet turiu galimybę įžvelgti, ką paruošė religija, kaip ilgesnę patirtį turinti disciplina. Religijos forma ateina panaši į tarpinį virsmą į isod. Tam tikri elementai gali parodyti, kad vyksta išorinis matymas, bet jis yra galioje nedidelis. Tas pats atvėjis, filosofijoje ir ezoterijoje. Pasaulis paiimamas kaip didelė forma, bet matymas yra keliaujantis į nežinomybę, kuri yra paslėptis, arba nepasiekiama gebėjimams forma. Tą bachemijoje teko daugiau išplėsti, kaip isod principą, reikalingą išorinio matymo formulei. Tai nėra galutinis variantas.

cs

gegužės 27, 2023, 19:58:40 Redagavimas: gegužės 27, 2023, 20:03:51 by cs
Neįsivaizduojamas pasaulio kraštas

Didelių planų, kurie skirti apžvelgti bachemijos tyrinėjimą, išorinį matymą, dabar neatskleisiu, bet, dar reikalinga išsiaiškinti, kas yra ta riba, kuri peržengiama, ir matomas didelis pokytis tarp pasauliškumo ir nepasauliškumo. Iš šio raciono yra atvaizduota nemažai susijusių situacijų ir schemų: pradedant pabaigos zona, ir baigiant stebėtoju. Šios tyrimo dalys yra detalės teorijos pirmosios atradimų dalys ir situacijos tarp pasaulietiškos technikos ir nepasaulietiškos, visatos technikos. Todėl, kaip pradžiai, buvo pateikta detalės teorijos apžvalgos atvaizdas, kuris sudėtas schemomis ir rašytine teorija. O pirma pasirinkta pastata yra pogrindis. Ties pogrindžiu yra senesnių projekcijų ir idėjų, kurios buvo irgi aiškinamos tarp pasaulio ir visatos sandaros, tamsos ir šviesos. Tarp to, pirma iš ribų, yra pasaulio kraštas, kuriame sudėta tai, kas yra matoma išoriniu matymu. Bachemijoje yra šis technikos būdas daugiau atskleistas kaip etapas tarp pirmapradžio ir apdoroto metodo. Išorinis matymas, kaip yra žinoma, yra stebimas alchemijoje, filosofijoje, teologijoje, ezoterikoje, toliau mene.

Pirma, išorinis matymas nėra neatskleidžiama riba, net jei ir atrodo einanti link meniškosios kūrybos. Tą bandė analizuoti meniškai ir senoviškai: filosofija, teologija, ezoterika, alchemija. Šių sričių įsivaizdavimas yra toks, kuris apjungus transcendenciją su aktyviu lauko matymu materijos rėžime yra atrandamas išorinis matymas. Iš to kyla oobe, kuri didelio ir aukšto sąmoningumo būseną iškoduoja kaip potyrį, kuris yra lygus su "išore". Meniškai tai yra pirmoji būsena, kurios patikimu yra daug abėjonių, nes kūrybinė skalė yra neišsemta ir ją įmanoma išplėsti, o parodymas šios situacijos yra ne ištakos gelmė. Antra, pasaulietiška ir nepasaulietiška technika yra svarbios, bachemijoje. Iš pagrindinės svarbos yra iškoduojama ištakos prasmė, kuri įdedama nauju informacijos ženklumu ir simboliškumu. Meniškume ši technika yra dar neatskleista pilnai, panašiai kaip išorinis matymas. Pasaulietiška technika bachemijoje daugiau yra istorinė, o nepasaulietiška ateities. Tame tarpe yra nagrinėtas pabaigos ir stebėtojo zonos atvaizdas, kylantis iš šių technikų gelmių ir jų atvaizdavimas yra nuo pasaulio iki visatos lokatorių zonų. Trečia, pogrindis yra įsivaizduojamas matomas laukas, kuris dar neturi išorinio matymo, bet yra irgi svarbi detalės teorijos detalė bachemijoje. Tame tarpe yra ir šviesos magnetų koncepcija, kuri buvo irgi pristatyta bachemijoje.

Neįsivaizduojamas pasaulio kraštas yra dar kūriamas planas bachemijoje. Racionas iš pasaulio ir visatos yra ties technikos paieškomis su pasaulietišku ir nepasaulietišku situacijos pradu. Apie pasaulį, kuris yra kurta pagal to raciono detales informacijos apie bachemiją dalimi, jis žinomas kaip detalės teorija. Pati didžiausia išorinio matymo idėja yra skirta iškoduoti potyrį kuris lygus su išore, ties regimu materiniu lauku arba užeiga. Tą kaip minėjau bandė atskleisti meditacija ir oobe. Tačiau, bachemijoje yra ne šios meditavimo praktikos esminis atskleidimas, bet išorinio matymo lauko galimybės informaciškai, nemeniškai. Technikos yra kaip pagalba tai iškoduoti, pagrinde yra pasaulietiška ir nepasaulietiška spektro dalis, kuri bachemijoje jau pildoma nuo pirmo pogrindžio atradimo laiko. O pasaulio kraštas turi tuos tris skirsnius, kurie mažame plane ir jų realizacija yra kūriama su bachemijos metodu, šalia meniškų ir senoviškų sričių: alchemijos, filosofijos, teologijos, ezoterikos. Bachemija yra nemeniška sritis, kuri atskleidžiama tik kaip vienetas ir teorinis pradmuo.

violetpink1

Citatakas yra ta riba, kuri peržengiama, ir matomas didelis pokytis tarp pasauliškumo ir nepasauliškumo
Gamtinis radiacinis fonas.

violetpink1

"kas yra ta riba, kuri peržengiama, ir matomas didelis pokytis tarp pasauliškumo ir nepasauliškumo"
Gamtinis radiacinis fonas, ir, jeigu jus domina, mes galime pakontempliuoti šią ir šitą temą, ta prasme, aš jums galiu pasakyti iš kur viskas pareina iš mano pusės, bent jau, :) , nežinau ant kiek tai sutiktų su jūsų asmeniais parametrais - ta prasme - atžvilgiu - bet tema apie tai ką parašėt.
Taip,
faktiškai mes turime labai glaudų ir naują ryšį su gamta, natūralaus, radiacinio ir radiologinio fono dėka.

cs

Citata iš: violetpink1  gegužės 28, 2023, 06:45:10"kas yra ta riba, kuri peržengiama, ir matomas didelis pokytis tarp pasauliškumo ir nepasauliškumo"
Gamtinis radiacinis fonas, ir, jeigu jus domina, mes galime pakontempliuoti šią ir šitą temą, ta prasme, aš jums galiu pasakyti iš kur viskas pareina iš mano pusės, bent jau, :) , nežinau ant kiek tai sutiktų su jūsų asmeniais parametrais - ta prasme - atžvilgiu - bet tema apie tai ką parašėt.
Taip,
faktiškai mes turime labai glaudų ir naują ryšį su gamta, natūralaus, radiacinio ir radiologinio fono dėka.
Kada gamtos pasaulis sistemos tokios, kurios žinomos, kaip sąmoningumo išraiškos pradžios, kurios atvedė netik prie natūralių dalykų, bet ir dirbtinių. Jos gamtinėje galybėje, kažkuriuo būdu buvo iškoduotos ir įgavo didelę dirbtinumo arba natūralumo reikšmę. (Man šis gamtos būdas dar galutinai nežinomas). Tada, gamtos pasaulių sistemų ir pasauliškumo, nepasauliškumo idėja yra laikinas apibrėžimas, kuriuo grindimas yra svarbus ne tuo faktu, kas nežinoma, bet kas žinoma iš senesnių mokslo tyrinėjimų, filosofijos, alchemijos, ir senais amžiais. Galbūt, išorinis matymas yra tas, kuris leistų padaryti perspektyvą, iš pasaulietiško ir nepasaulietiško ribos pokyčio, kuris yra ne asmeniškai svarbus, bet ir kartu kažkur paslėptas gamtoje (arba išorėje). Gamta, kaip ir vadinu, yra negalutinai atrasta, savo siekiais, savo ribomis, sąmoningume iš tų informacinių šaltinių, kurie buvo pradėti kurti iš senųjų civilizacijų atsiradimo momentų ir kultūriniu/tradiciniu pagrindu.

Naujesniais laikais, daug dalykų yra mokslo rankose; ką atskleis mokslas, dabar yra aukšta patirtimi matuojamas metodas, kuris gali atskleisti daug dalykų, ar jie susiję ar nesusiję su gamta, nebepaneigiamai yra tiesa, paremta aksiomomis/fundamentais. Todėl, moksle nesiruošiama draskytis, dėl tiesos; jis geriau eina kurdamas trajektoriją, kuri jau sukurta iš ankstesnių tyrinėjimų ir jų tęsimas yra svarbus, kaip pavyzdžiui religijos tradicijos tęsimas.

@violetpink1 Ar turite minčių?

violetpink1

Gerbiamas cs, aš perskaičiau jūsų įrašą, bet, atleiskite, aš neradau jame informacijos.
Apie nežinojimą, kurio jūs rašėte, kad dar nežinote ar jums neprieinamas:
prisiminkite savo materialaus ir fizinio kūno kilmę.
Antras dalykas.
Kada aš perskaičiau jūsų įrašą, aš gavau labai stiprų impuslą iš mūsų materialiojo kosmoso kur 'ogromni mormonai ir kiti masonai' - joa, tokie dėdės juodom mantijom ir baltom prijuostėm ar marškiniais,
kurie išlipa iš juodų levituojančių vimanų ant Žemės planetos paviršiaus ir sveikinasi su paprastais žmonėm - tokiais kaip jūs ar aš - ir sako ką daryti pagal šitą muziką kuri sklinda iš debesų
https://www.youtube.com/watch?v=oqpxXwOTXo8
 :) tam kartui rezultatas iš mano pusės toks  :)  taip, mane ima aukštesnis agregoras iš "nesvietnų ir dar nematytų masonų ir kitų ogromnų ponų"  :)
ar tęsiam?

cs

Citata iš: violetpink1  gegužės 28, 2023, 10:40:14Gerbiamas cs, aš perskaičiau jūsų įrašą, bet, atleiskite, aš neradau jame informacijos.
Apie nežinojimą, kurio jūs rašėte, kad dar nežinote ar jums neprieinamas:
prisiminkite savo materialaus ir fizinio kūno kilmę.
Antras dalykas.
Kada aš perskaičiau jūsų įrašą, aš gavau labai stiprų impuslą iš mūsų materialiojo kosmoso kur 'ogromni mormonai ir kiti masonai' - joa, tokie dėdės juodom mantijom ir baltom prijuostėm ar marškiniais,
kurie išlipa iš juodų levituojančių vimanų ant Žemės planetos paviršiaus ir sveikinasi su paprastais žmonėm - tokiais kaip jūs ar aš - ir sako ką daryti pagal šitą muziką kuri sklinda iš debesų
https://www.youtube.com/watch?v=oqpxXwOTXo8
 :) tam kartui rezultatas iš mano pusės toks  :)  taip, mane ima aukštesnis agregoras iš "nesvietnų ir dar nematytų masonų ir kitų ogromnų ponų"  :)
ar tęsiam?
Jūsų idėja ir muzika yra originali, taip pat ir patyrimas pastebimas. Kiek pastebėjau forume, jau senai skelbiate pranešimus ir kuriate temas. Turite daug idėjų.

Dabar paaiškinsiu kaip teisingai mane suprasti, siūlau atkreipti dėmesį. Mano vizualizacijos priemonės atrastos ne taip senai ir aš tą techniką, kuri yra schemose dar nepritaikiau jokiam pasaulio tyrinėjimui, tai daugiau yra technikos pradžia, kurią vadinu dirbtiniu gebėjimu. Gali būti jos daugiau išplėstai vaizduojamos, bet mano kriterijai yra du: pirmapradis ir apdorotas. Visada pirma yra sutapimų su originalia versija, dažniausiai ji yra ne klaida, bet klasifikacijos momentas, kuriame yra atskleidžiamas kitas pasaulio ryšys, kitas visatos ryšys. Ir to ieškoti vaizdais, yra pirmiausia svarbu, kad klasifikacija būtų teisinga. Turiu mintyse, kad vaizdai parodo mano teorinį tyrinėjimo rezultatą kartu su klasifikuota informacine medžiaga.

"Pasaulis" ir "visata" dabar man aktualūs. Kūrdamas išskirtinės situacijos kalbos modelį, kuris yra ne originalios visatos versijos rezultatas, bet "antros" visatos; atskleidžiau visatos, pasaulio klasifikacijos momentus. Ta kūryba yra iš patirties, bet ta patirtis yra visi ryšiai, kurie galimi reikšmingi prie tam tikrų aplinkų ir sąlygų. Pavyzdžiui, aš to neturiu, ką turi senovės civilizacijos žmogus. Man jau duotas dirbtinis variantas.

Daug domėjausi senovės egiptiečių civilizacijomis, kultūra, piešiniais, tą atspindi mano informacija ir iliustracijos, schemos. Pasaulis pagal egiptiečių sąmoningumą yra aukštas, bent prie tokių aplinkybių, kurios istorijoje buvo "įmanomos". Tai tarsi iš nieko transformavimas į viską. Tas kaip sąmoningumas prie tokių lygių sąlygų yra sunkiai įmanomas šiais laikais, kaip sakiau, visa tai skamba kaip išdirbta informacija.

Gal galite plačiau pakalbėti apie metodą, kurį turite? Ar jis susijęs su mano? Ir kuom?

violetpink1

Mano metodas patirties patyrimui aktyvuoti yra "atsidavimas pojūčių srauto malonei" bet kokiomis aplinkybėmis.
Taip, aš taip pat gaunu aidus iš praeities.
Tik mano daugiau kita specializacija pagal rezultatą:
rezultatas mano patirties dažniausiai būna įvykiai prieš 1 kalpą arba vizijos mentale apie tą pačią temą arba apie kitą kokią nors temą.
Aš taip pat prienu, kad buvo 2 dievai: senas dievas praeitoje kalpoje ir jaunas dabar.
Jaunas dabar yra linkęs grįžti pas senąjį, kas mums visiems, faktiškai, reiškia "grįžimą namo" :) "į praeitą kalpą", kaip sakoma :) .
Aš to visai nebijau, nes mano sapnuose matosi mano miesto Kauno transformacijos į ateitį, kuri iš tam tikro požiūrio yra tartum grįžimas į įvykius prieš 1 kalpą - taip, ten, kur mes buvome prieš lygiai 1 vienetą Absoliuto, pavadinkim tai taip.
Moralė ten aukštesnė.
Apie ir dėl technologijų - negarantuoju.
Rašykit kas domina dar arba panašiai, nes dabar kai rašau šias eilutes aš baigiu ištransformuoti 1 vienetą informacijos paketo iš, taip sakykim, kad anapus. Šitoje vietoje informacija baigiasi ir man reikia naujo užvedimo, kad turėčiau ką pasisakyti.

cs

Citata iš: violetpink1  gegužės 28, 2023, 16:38:22Mano metodas patirties patyrimui aktyvuoti yra "atsidavimas pojūčių srauto malonei" bet kokiomis aplinkybėmis.
Taip, aš taip pat gaunu aidus iš praeities.
Tik mano daugiau kita specializacija pagal rezultatą:
rezultatas mano patirties dažniausiai būna įvykiai prieš 1 kalpą arba vizijos mentale apie tą pačią temą arba apie kitą kokią nors temą.
Aš taip pat prienu, kad buvo 2 dievai: senas dievas praeitoje kalpoje ir jaunas dabar.
Jaunas dabar yra linkęs grįžti pas senąjį, kas mums visiems, faktiškai, reiškia "grįžimą namo" :) "į praeitą kalpą", kaip sakoma :) .
Aš to visai nebijau, nes mano sapnuose matosi mano miesto Kauno transformacijos į ateitį, kuri iš tam tikro požiūrio yra tartum grįžimas į įvykius prieš 1 kalpą - taip, ten, kur mes buvome prieš lygiai 1 vienetą Absoliuto, pavadinkim tai taip.
Moralė ten aukštesnė.
Apie ir dėl technologijų - negarantuoju.
Rašykit kas domina dar arba panašiai, nes dabar kai rašau šias eilutes aš baigiu ištransformuoti 1 vienetą informacijos paketo iš, taip sakykim, kad anapus. Šitoje vietoje informacija baigiasi ir man reikia naujo užvedimo, kad turėčiau ką pasisakyti.
Po šios dalies, kai atskleidėte savo metodą, yra šiek tiek aiškiau. Įžvelgiu, kad jūsų užrašuose yra originalių minčių.

Aš daugiau gilinuosi į egiptiečių istoriją. Bent šiuo metu. Man egiptiečių civilizacija atrodo viena mažiausiai sumaišytų civilizacijų, kurios pirma kūrėsi su filosofija. Egiptiečių religinė-filosofinė forma, kaip alchemija, yra atrasta pirmiau, nei kitos alchemijos formos, pavyzdžiui jau vėliau, viduramžiais. Tos alchemijos formos glaudžiai siejasi, bet realus atradimas yra su aukštu sąmoningumo pėdsaku. Kaip informacijos perteikime hieroglifų kalbomis, egiptiečiai nebuvo pirmi. Tačiau, pirma egiptiečių idėja, kuri pasiūloma yra alchemija.

Jau laikau, kad alchemija transformavosi į chemiją ir tai moderniojo mokslo šaka. Bet yra minčių, idėjų, koncepcijų, kaip kūrėsi alchemija istorijoje. Kaip paiimtas vienas iš raidos etapų, alchemija ir filosofija rodė civilizacijos maišymą, bet analogišką maišymo formos civilizacijoje nebuvo pasiekta su egiptiečiais ir buvo išlaikyta neutrali nesumaišyta forma. Tas atsispindėjo kultūros detalėse ir senovės civilizacijos kalboje.

Ką galite pasakyti apie senovės ir ateities civilizacijas?

violetpink1

Apie senovės civilizacijas:
mačiau kaip atrodė mano miestas Kaunas prieš 1 kalpą - praeitame Absoliute ir jo gyvavimo cikle.
Apie ateities civilizacijas:
man jų dar nerodo :) bet buvo vizijų su jausmais apie naujos rusiškos sąjungos susikūrimą - taip - ir apie pilkius ateivius su tuo susijusius.
Prie tos pačios temos:
o kaip jūs manot - "Z" raidė negali būti susijusi su tuo, kad jie, rusų valdžia ir elitas - galbūt - jautė ir patyrė tas pačias ir panašias vizijas kaip ir aš - ateities ir prorusiškos sąjungos su pilkių pagalba - ir dėl to užsipaišė "Z" ant karinės įrangos?
Ryšiui pagerinti ir prireguliuoti klausyti šitą:
https://www.youtube.com/watch?v=faVt3ZoBNFA

a.t.sielis

Protas fantazuoja, visokių vaizdinių gali prikurti. Jis kaip galingas kompiuteris, galingesnis nei ChatGTP ir pan.

Vienas žmogus yra labai mažas ir nereikšmingas vienetas. Tarsi smėlio kruopelė dykumoje.

violetpink1

Citata iš: a.t.sielis  gegužės 28, 2023, 20:40:27Protas fantazuoja, visokių vaizdinių gali prikurti. Jis kaip galingas kompiuteris, galingesnis nei ChatGTP ir pan.

Vienas žmogus yra labai mažas ir nereikšmingas vienetas. Tarsi smėlio kruopelė dykumoje.
Na jūs ir visai nusigyvenote... ...turbūt net pats nesupratote ką pasakėte.
Leiskit aš jums padėsiu. :)

Kompiuteris - reiškia veikia pagal kažkieno sukurtus parametrus.
Tai - jau daug.

O dar būna tokių protų, kurie ne kaip kompiuteris veikia, o kaip 'laisvojo radiacinio fono antena'.
Tai - dar daugiau. :)

Apie kruopelytę.
Be pirmos kruopelytės nebūtų buvę ir smėlio.
Niekur.

Apie žmogaus nereikšmingumą.
Jeigu jaučiatės toks nereikšmingas - geriau pasilaikykite tai sau arba kreipkitės į gydytoją dėl depresijos nes net patys mažiausi vienetai ir kruopelytės yra Dievo viduje.
Absoliuto.

Tai va.
Mano tokie tik pastebėjimai, o jūs jau darykite kaip norite. :)

Šiaip labai užneša jūsų tokie pareiškimai į Krišnaitų ir Vaišnavų savivertės ir kitų vertės taip pat nuvertinimą.

Jūsų reikalas.

Aš kitaip priimu Dievą ir pasaulį.

Aukštyn