Satanizmas

Pradėjo Beelzebub, balandžio 07, 2012, 20:05:22

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Teroras

Ir man butu idomu suzinoti, kas tokio buvo su satanizmu LT pries 10 metu... Nes jau eina 15 metai kai esu isvaziaves :-\

RoxiO

Citata iš: OKULTISTE  balandžio 14, 2012, 19:22:55
RoxiO, Na visai "nei gedos, nei sarmatos": pasakiau, kad apgailetini tie, kurie ne tik nestudijeve, bet net neperskaite Biblijos, ja kritikuoja, o Tu prisipazisti visam forumui, kad toks esi...

Gali numest citatą kur aš taip "prisipažinau"? Nes atsimenu tik sakęs, kad studijavau bibliją ;)

OKULTISTE

Tu net neperskaites visos Biblijos.

RoxiO

Citata iš: OKULTISTE  balandžio 14, 2012, 21:21:40
Tu net neperskaites visos Biblijos.

O *x, atsiprašant, man ją visą skaityt? Aš paskaičiau apie 60 puslapių kažkurio testamento (atrodo naujo) ir radau užtektinai "viską paaiškinančių faktų". :)

Beelzebub

Čia tema apie satanizmą. Užteks apie Bibliją, nenukrypkite per daug nuo temos. :)

OKULTISTE

Tai ten kazkokia kompanija buvo. Nepamenu, lygtai Klaipedoje... Man atrodo, kad tie patys veliau pasivadino "Tamsos Brolija", surezge satan.lt tinklalapi ir pan... As nelabai tesidomejusi...
Daugiau ir tiksliau galima pasiklausti visagalio google'o...

Dark

Teko nemažai domėtis Liuciferizmu.Galėčiau tai apibūdinti kaip  labai mišrų religijų ir filosofijų bei ideologijų  rinkinį.Jame yra ateizmas, krikščionybė, indų religija, masonų pasaulėžiūros ir dar kitų.Dabar tikslaii nepamenu,bet tiek tai tikrai yra.
Domėjimasis Liuferizmu, jo nagrinėjimas buvo vienas veiksnių, kurie paskatino mane giliau ir plačiau žvelgti į pasaulį.

Beelzebub

Master

Domėjausi, buvo momentas kai pajutau labai stipria trauka įstoti :) Bet realiai 70% jų pateikiamos filosofijos ir pasaulėžiūra nelabai dera su mano gyvenimo būdu ir yra man nepriimtina. (kalbu abstrakčiai neiškiriant tam tikros atšakos) Tai laikui bėgant atkrito... (nors ir dabar pasiskaitau, bet skaitau ir biblija ir visa kitą brieda.. Tai manau, tai nieko nereiškia :D)

ponaitis

O *x, atsiprašant, man ją visą skaityt? Aš paskaičiau apie 60 puslapių kažkurio testamento (atrodo naujo) ir radau užtektinai "viską paaiškinančių faktų". :)
[/quote]
Tau sekasi,man nuobodu pasidare(naujajame testamente) nuo kas ka pagimde,prisiverciau paskaityti dar kelis puslapius tos puikios knygos.kad nenukrypt nuo temos,kur ta šėtono biblija rast,gal idomesnė bus.

Master

kovo 31, 2013, 20:28:03 Redagavimas: kovo 31, 2013, 20:36:13 by Master
Turiu pdf formato jei reikia galiu atsiusti :) Bet šeip tai nepatariu skaityti priimant rimtai..
internete:
http://moksliukai.lt/downloads/books/AntonSetonoBiblija.pdf

ponaitis

Rimtai neimsiu,atsiusk :)

paragraf 78

Gyvenau pora metų pagal šėtono bibliją. Veltui praleisti metai. Neseniai vėl paskaičiau, po gerų 10 metų pertraukos. Na ir beletristika joje surašyta :D

Iron Tara

Ei, galit atsiųsti kas tą šėtono bibliją? Visai įdomu paskaitinėt būtų ką ten porina

Master

Na jau, gi linka numečiau.. Ir yra googlas :D.
Bet jei reikia galiu atsiusti, nes dar ir angliškai ritualus turiu :)

Aukštyn