Satanizmas

Pradėjo Beelzebub, balandžio 07, 2012, 20:05:22

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

RoxiO

Gabrieliau, taip susipainiojau, mano klaida. :)

Citata iš: OKULTISTE  balandžio 13, 2012, 13:56:02
Labiausiai apgailetina: kategoriskai kritikuojantys Biblija, jos ne tik kad nestudjave, bet kazin ar bent karteli perskaite...

Na tiesą sakant esu studijavęs Bibliją (žinoma ne visą) ir jaučiuosi tikrai daugiau išmanantis už "statistinį krikščionį", nors pats ir esu netikintis. Bet pripažink, nejaugi esi tokia naivi, kad galvoji, jog kažkoks žmogelis su didele barzda išplėšė šonkaulį iš vyruko ir padarė moterį?

paragraf 78

deja roxio turiu tave nuvilti. iš tavo pasisakymų aišku kad nieko nerauki apie krikščionybę, tik garsiai deklaruoji kaip tau ji nepatinka.
o į šitą klausimą aš tau jau buvau atsakęs, tik tas kuris neišmano krikščonybės galėjo tokį suformuluoti.

RoxiO

Manau, kad mano teiginiai skamba ne kaip neraukiančio apie krikščionybę, bet kaip netikinčio krikščionybe. :)

paragraf 78

Gerai kad taip manai, bet kaip sakė merfis: asmeninė nuomonė yra pats netiksliausias matavimo vinetas.
Tavo pasisakymai apie krikščionybę per dem infantilūs, kad juos galėtum palaikyti išmanančiojo kalba.
Be to, kiek metų studijavai krikščionybę? aš va jau 12 metų ją studijuoju ir tai negalėčiau pasigirti kad esu visiškai ją išmanantis, o tu net visos biblijos neperskaitei, ką jau bekalbėti apie rimtas studijas. Nepyk, bet tikrai infantiliai kalbi apie krikščionybę.

RoxiO

Aš nesakau, kad puikiai nusimanau, tiesiog kai man pasakė, kad aš kalbu, kaip net nestudijavęs Biblijos žmogus, tai ir atsakiau, kad studijavau ir aš negalėčiau skaičiuoti metais, aš ją studijavau tik kelis kartus, na pasiėmiau Bibliją perskaičiau keliasdešimt puslapių ir stengiausi tai suprasti :) Aš netgi lankau tikybos pamokas (ir jos man labai patinka :)), tačiau kaip bebūtu keista, vistiek netikiu, Dievu dar galėčiau tikėti, bet tik ne Biblija ir Bažnyčia - sukurta netobulų žmonių. :)

paragraf 78

Nei vienos religijos nesukūrė tobuli žmonės. Ir ačiū Dievui kad Bažnyčia nėra sudaryta iš tobulų žmonių. Nes tada į ją tikrai neičiau. Tu turi tobulybės siekimą ir tai yra gerai. tačiau žmogus niekada nebus tobulas. Tai yra siekiamybė, viei arčiau jos kiti toliau.

RoxiO

Citata iš: paragraf 78  balandžio 13, 2012, 17:27:37
Nei vienos religijos nesukūrė tobuli žmonės. Ir ačiū Dievui kad Bažnyčia nėra sudaryta iš tobulų žmonių. Nes tada į ją tikrai neičiau. Tu turi tobulybės siekimą ir tai yra gerai. tačiau žmogus niekada nebus tobulas. Tai yra siekiamybė, viei arčiau jos kiti toliau.

O kodėl ne? Jei tai būtu tobula, tai net nebelieka ko daugiau norėt, tik gyvent tokioj bažnyčioj. ;)

paragraf 78

Nes nieko ką daro žmogus negli padaryti tobulai.

RoxiO

Citata iš: paragraf 78  balandžio 13, 2012, 17:34:52
Nes nieko ką daro žmogus negli padaryti tobulai.

Kodėl ne? Žmogus gali sukurti tobulų dalykų. Pvz jis gali nubrėžti tobulą apskritimą.

Jonas

CitataNes nieko ką daro žmogus negli padaryti tobulai.

Kiekvienas žmogaus padarytas veiksmas yra geriausias, kokį jis tuo metu galėjo padaryti, t.y. tobulas.

Beelzebub

Citata iš: Jonas  balandžio 13, 2012, 19:38:47
Kiekvienas žmogaus padarytas veiksmas yra geriausias, kokį jis tuo metu galėjo padaryti, t.y. tobulas.

Tai jei aš pavyzdžiui visiškai nemoku groti pianinu, atsisėdau ir pagrojau bet kokias natas (nes kiekvienas mano veiksmas yra geriausias kokį aš tuo metu galiu padaryti), tai vadinasi aš pagrojau tobulai? Kažkaip nelogiškai skamba. Arba tarkim aš nemoku rašyti rašinių, ir parašiau visiškai prastą rašinį, su daugybe gramatikos klaidų, tai tas mano rašinys yra tobulas?

Jonas

Citata iš: Beelzebub  balandžio 13, 2012, 21:57:11

Tai jei aš pavyzdžiui visiškai nemoku groti pianinu, atsisėdau ir pagrojau bet kokias natas (nes kiekvienas mano veiksmas yra geriausias kokį aš tuo metu galiu padaryti), tai vadinasi aš pagrojau tobulai? Kažkaip nelogiškai skamba. Arba tarkim aš nemoku rašyti rašinių, ir parašiau visiškai prastą rašinį, su daugybe gramatikos klaidų, tai tas mano rašinys yra tobulas?

Tuo metu, tu tą padarei tobulai, nesvarbu ar tai atrodo gerai ar blogai kitų žmonių ar net tavo paties atžvilgiu, nes tiesiog taip padarei.  :D
Galbūt reikėjo išsireikšti kitaip: Kiekvienas žmogus kiekvieną veiksmą atlieka geriausiai, kaip jis tuo metu galėjo atlikti, nes jis tiesiog tai atliko.
Na čia gal truputi nusišneku, bet whatever....  ;D

Beelzebub

Citata iš: Jonas  balandžio 13, 2012, 22:11:49
Galbūt reikėjo išsireikšti kitaip: Kiekvienas žmogus kiekvieną veiksmą atlieka geriausiai, kaip jis tuo metu galėjo atlikti, nes jis tiesiog tai atliko.
Na čia gal truputi nusišneku, bet whatever....  ;D

Na supratau ką nori pasakyti. Tik reiktų vengti to žodžio "tobulai", nes aš manau, kad nieko negalima tobulai padaryti. Galima atlikti geriausiai kaip tik įmanoma tuo metu, bet tai nėra tobula. Bent jau aš taip manau. :)

OKULTISTE

RoxiO, Na visai "nei gedos, nei sarmatos": pasakiau, kad apgailetini tie, kurie ne tik nestudijeve, bet net neperskaite Biblijos, ja kritikuoja, o Tu prisipazisti visam forumui, kad toks esi... Ts che che... Jau net nezinau kaip reguoti...

O griztant prie satanizmo... Kokia dabar Lietuvoje situacija su satanizmu? Ar yra kas nors tvirciau apciuopiamo (na bent jau kas nors apeigas atlika, kaip pries kokius 10 metu buvo sukile ar pan.)

Benamis

Citata iš: OKULTISTE  balandžio 14, 2012, 19:22:55
na bent jau kas nors apeigas atlika, kaip pries kokius 10 metu buvo sukile ar pan.

:o Reiskias kazka praziopsojes buvau :o O kas buvo?

Aukštyn