Dawkinso iliuzija - Dawkinso dievo iliuzija

Pradėjo Linas Esu, balandžio 30, 2017, 18:11:58

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Vytautas

Citata iš: paragraf 78  gegužės 03, 2017, 10:53:05Tai tada kaip gali būti tikras savo teiginio pagrįstumu?
Sako kad grįš o ką ten daugiau domėtis. :) Čia tik pats gali paaiškinti peripetijas. Jie tai įsivaizduoja grynai "klasikiniu būdu" kaip ir pirmą kartą. Arba individualiai skirtingai kažką pafantazuoja. Esmė grįš ir padarys tvarką.  Tai tiek to grįžimo. :) Bet visokie raštai tai matyt rašo konkrečiau. :) Eilinių tikinčių dauguma aišku jų neskaito. Šį sekmadienį kažkoks storuliukas su mersedesu po mano kaimą važinėjo ir šventus raštus pardavinėjo. :) Pasakiau nedomina. Sena mama primetė kad greičiausiai niekas nepirks iš pažįstamų kaimynių. Papildoma porcija vaistų patikimiau. :) Žmonės racionalūs. :)

mcgyver

Vienu zodziu galima tiketi i aukstesnes jegas, bet buti religingam tai tik zaisti fantazijose ir svaistyti bereikalingai gyvenima. Cia tokia mano nuomone. Geriausiai atspindi John Lennon daina Imagine.

a.t.sielis

Citata iš: mcgyver  gegužės 03, 2017, 11:07:34Biblioje pranasaujama, kad kristus grys ir taps pasaulio karliumi ir tures nuotaka.
:D Čia tavo girdėti gandai, ar faktas?

Pacituok iš Biblijos, kur taip pranašaujama.

mcgyver

gegužės 03, 2017, 11:33:57 Redagavimas: gegužės 03, 2017, 11:36:18 by mcgyver

a.t.sielis

Citata iš: mcgyver  gegužės 03, 2017, 11:33:57http://christinprophecy.org/articles/the-biblical-evidence-that-jesus-is-returning-to-reign/
Perskaičiau. Viskas paprasta - iš esmės, galima sakyti, visos tos pranašystės jau išsipildė. Jėzus, jo įtakota krikščioniškoji civilizacija, karaliauja pasaulyje. Valdo geležiniu skreptu, t.y. krikščoniškos civilizacijos dominavimas pasaulyje yra paremtas geležinių vakarietiškų technologijų jėga. Yra tam tikra taika ir tvarka pasaulyje. Jėzus yra plačiausiai žinomas karalius, karalių karalius, visi Europos karaliai prisiekia bažnyčioje ir laikomi Jėzaus tarnais, jo leidimu valdantys. Krikščionių pasaulyje yra didžiausias skaičius.

Vytautas

Citata iš: a.t.sielis  gegužės 03, 2017, 11:42:19Yra tam tikra taika ir tvarka pasaulyje.
Tik viskas akivaizdžiai kybo ties susinaikinimo riba. Sakyčiau taip arti dar niekada nebuvo. :)

a.t.sielis

Citata iš: Vytautas  gegužės 03, 2017, 11:48:30Tik viskas akivaizdžiai kybo ties susinaikinimo riba. Sakyčiau taip arti dar niekada nebuvo.
Tuo labiau. Tai reiškia, viskas subyrėtų, būtų chaosas ir susinaikinimas, bet karaliaus dėka viskas dar laikosi.

mcgyver

Ir kur tas karalius slepesi, ko nepasirodo?
mahomedas sake kad kristus grys ir pasakys kad islamas yra vienintele tikra religija.

a.t.sielis

Citata iš: mcgyver  gegužės 03, 2017, 11:53:56Ir kur tas karalius slepesi, ko nepasirodo?
Niekas nesislepia, tu ką, Jėzaus nežinai?

O pamatyti, akių neturi. Ir vizos neturi, leidimo. Kas turi dvasines akis, tas ir matė ir kalbėjosi. Karalius bet kam audiencijos neduoda, tik tiems, ką pats nori matyti.

Vytautas

Citata iš: a.t.sielis  gegužės 03, 2017, 11:52:00Tuo labiau. Tai reiškia, viskas subyrėtų, būtų chaosas ir susinaikinimas, bet karaliaus dėka viskas dar laikosi.
Tik ne dėl to apie ką galvoji. :) Galiu vėl duoti kepurę atitinkamam reikalui kad bent mums nieko nenutiks ir bendrai pasaulis nesubyrės visiškai. Kai kam bus didelių problemų. Bet Lietuva, Baltarusija, Rusija, Latvija turėtų būti saugios ir klestėti. Laukiu realizacijos. Kepurė paruošta. :) Čia kur kas viskas realistiškiau nei su Jėzaus grįžimu. :)

a.t.sielis

Pala, Vytautai, taigi praeitą kartą labai susimovei su švytuokle, kas ten turėjo būti, primink, pasaulio pabaiga? :D

mcgyver

sieli ir ka man reikia padaryti, kad jezus suteiktu man garbe ji pamatyti?

elteide

Citata iš: a.t.sielis  gegužės 03, 2017, 11:30:50:D Čia tavo girdėti gandai, ar faktas?

Pacituok iš Biblijos, kur taip pranašaujama.
nuotaka - bažnycia /tikintys

a.t.sielis

Citata iš: mcgyver  gegužės 03, 2017, 12:05:53sieli ir ka man reikia padaryti, kad jezus suteiktu man garbe ji pamatyti?
O tu pasidomėk, ką darė tie, kas matė (pvz. Fatimos piemenukai, Padre Pio ar kokie kiti mistikai) ir sek jų pavyzdžiu. Gal pasiseks.

Tiek daug sėkmės šiame gyvenime per daug tikėtis neverta, nes tie minėti mistikai ne nuo nulio pradėjo tikriausiai, dar prieš šį gimimą jie tikriausiai buvo jau pažengę tame.

Vytautas

Citata iš: a.t.sielis  gegužės 03, 2017, 12:03:33Pala, Vytautai, tagi praeitą kartą labai susimovei su švytuokle, kas ten turėjo būti, primink, pasaulio pabaiga? :D
Rizikuoju eilinį kartą. :) O pasaulio pabaigos nepranašavau. Transformaciją, pasikeitimą taip ir tik į gerą pusę. :) Na bet buvo supažindinimas su planu kad pagalvotumėt ar tai jums tinka. O gal ir pasiūlymų turit. Garsiai reikšti nebūtina pakanka ir minčių. Ir tas variantas niekur nedingo. Tik truputi vėliau kad nebūtų staigmena ir stresas. Su manimi elgiamasi analogiškai. Taip kad viskas normos ribose. O kadangi iš savo pusės visokių variantų svarstymą esu baigęs tai liko tik realizacijos. Bus nebus tikrai nežinau. Bet kažkokių naujų variantų taip pat nėra. Žodžiu birželio pradžiai turėtų vykti pokyčiai mano atžvilgiu. Įdomu. Pagal viską iš biologinio kūno gali tekti "peršokti" į ne biologinį bet materialų.  Pažiūrėsim ar taip bus. Viskas labai konkretu, lengvai patikrinama ir laukti nedaug. :)

Aukštyn