Neigiamų reputacijos taškų panaikinimas

Pradėjo Anomalija, gruodžio 21, 2013, 00:11:03

« ankstesnis - sekantis »

Ar reikia panaikinti neigiamus reputacijos taškus forume?

Taip, reikia.
Ne, nereikia.
Man vienodai.
Kita(pasiūlymai komentaruose)
Žemyn

_Anonimas_

Dėl manęs galėtum dėt, man didelio skirtumo nebūtų, o kiti forumo nariai (senbūviai) juk irgi mato, kuomet žmogus piktybiškai minusuoja repuaciją ir to nesureikšmina :)

2Pacas

gruodžio 21, 2013, 18:18:52 Redagavimas: gruodžio 21, 2013, 18:28:04 by 2Pacas
Kalbant apie moderatorius,galiu duot pavizdi, ankciau jus buvot tikrai grieztesni ir aplamai visi tokie buvo, netoleruodavo sarkazmo ir t.t.t Bent jau man toks vaizdas susidare.

Pvz sitas ivykis labai gerai atspindi mano zodzius,kiek minusu gavau,ispejima ir t.t.t Uz man atrodo tikrai nieko baisaus.Db dar ne taip kai kurie dalyviai "pavaro" svelniai tariant ir praslysta nenubausti.
http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=1113.msg18812#msg18812

Tai net nezinau gal cia ne sistema reputacijos reiktu keist, o jum moderatoriai grieztesniem tesiok but? Nes pastaruoju metu tikrai daug pradejot leist.

Nu bet aisku visko ant jusu cia negalima nurasyt.

crystal

Citata iš: _Anonimas_  gruodžio 21, 2013, 17:44:15
Duosiu subjektyvų gyvenimišką pavyzdį, kuris, mano manymu, gerai apibūdina forumo reitingavimo sistemą: Kubiliaus nekenčia ~90 % lietuvių, nors jis, mano manymu, įnešė didelį ir labai svarbų savo indėlį Lietuvos naudai ir padarė nepopuliarius sprendimus, kurie neleido valstybei visiškai žlugti.

O tai kuo tautiečių grindžiamas tas jo nepopulerumas? Šiaip neblogas pavyzdys, tik manyčiau čia daugiau parodo ne šiaip nepopulerumą, o tautiečių labai aklą nesigilinimą į situacijas, neišprusimą ar net kvailumą. Panašiai ir forume kartais pasitaiko. Šiaip gaila, kad populerumas dažnai  nevertinamas dėl minčių gilumo, žinių, išsamumo ir pan. Čia visai panašiai kaip su dabartine pop muzika. Žodžių, ir muzikos - 0, populerumas milijoninis. Sakyčiau nesąmoninga aklai prisijungti ir populerinti tai, kas paviršutiniška ir lengvai suprantama, užuot pasistengę kreipti dėmesį į tai, kas užkabinama giliau.

.L.U.T.H.O.R.

Visi gali spausti mygtuką pranešti ant pranešimo, jei tai juos įžeidžia arba mano kad pranešimas į žeidė kitus. Ar dar ką nors padarė. Ir kiek pastebėjau bene vienintelis inkognito tai daro. Yra dar keli kiti žmonės, kurie po kartą pranešė. Bet tai čia minimumas.

2Pacas

Druwi,pamenu kas buvo kaip pradejau pranesinet jums apie izeidinejimus,ypac pamenu paragrafo zodzius.Nelabai malonius,i manaja puse. Skundiku ir t.t.t isvadino.

eternal.bliss

čia rimtai?  ;D

Marius

O tai jis netiesa pasakė?pamenu,kai pradėjai isteriškai,kaip taspats inkokgnito skūstis ir visur ižeidimus regėt..

Benamis

2Pacas

Oi per daug per daug tu Mariau sau leidi,dziaukis kad musu moderatoriai tokie atlaidus pasidare.Kokem kitam forume seniai butum isbanintas uz savo nesiskaitymus visus,nepagarba ir t.t.t

(Siektiek perdaug jau isijautiai i savo susikurta forumo role) Kaip ir kaskas sake turbut cia kompencuojies,nes turbut realybei esi kompleksuota turinti problemu asmenybe.

inkognito

Citata iš: 2Pacas  gruodžio 21, 2013, 19:07:01
Oi per daug per daug tu Mariau sau leidi,dziaukis kad musu moderatoriai tokie atlaidus pasidare.Kokem kitam forume seniai butum isbanintas uz savo nesiskaitymus visus,nepagarba ir t.t.t

(Siektiek perdaug jau isijautiai i savo susikurta forumo role) Kaip ir kaskas sake turbut cia kompencuojies,nes turbut realybei esi kompleksuota turinti problemu asmenybe.

Visiškai pritariu ir tai jau matoma paprasta akimi  nereikia nei jokių prietaisų. Tik deja to nemato tie kas turėtų tai matyti>

lietuvis002

Tikrai sutiknu su neigiamų taškų panaikinimu, jei spamas, tai tam yra mygtukas - "reportuoti". Vien pažiūrėkit į mano minusus, jei aš kažkam paprieštarauju ar nesutampa mintys, tai iškarto - deda, forumas ir yra tam, kad pasakytum savo skirtingą ar vienodą nuomonę - nesvarbu. Spręsti jums.

Marius

Ta nuomone pasakai ir būni yvertintas.kas čia negerai?

2Pacas

Kaip ir sakiau bepiga jum kalbet kurie turit po 100+ respecto :D Vienas kitas minusiukas cia jum tik baika, o mum? :D

Marius

Tai gaunasi yra,taip kaip ir sakiau.Narių su mažu ''respekto'' kaip sako tupakas skaičium pavydas tiems kas turi jo daugiau..o kai nesigauna pasididint diskutuojant ir savo mintimis,kurpiami planai ,kaip panaikint reputacija aplomai..

2Pacas

Jai ka tai ne as inciatyvau visa sita,gali but ramus. :D

Aukštyn