Ateiviai jau Žemėje

Pradėjo inkognito, lapkričio 07, 2012, 20:57:48

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

2Pacas

#45
lapkričio 09, 2012, 17:21:35 Redagavimas: lapkričio 09, 2012, 17:50:26 by Benamis
ingoknito, cia kartais ne tu??
http://www.youtube.com/watch?v=huvJp10J_eg&feature=related

Gauni įspėjimą. Jau prieš tai viena tavo žinute buvau ištrynes. Jeigu toliau provokuosi, prarasi galimybe reikštis forume.
- Benamis

astropasaulis

Citata iš: 2Pacas  lapkričio 09, 2012, 17:21:35
ingoknito, cia kartais ne tu??
http://www.youtube.com/watch?v=huvJp10J_eg&feature=related

Nežiūrėjau visko, bet susidarė įspūdis, kad tas žmogus yra ,,reptilian". Jis sako, kad yra saulės sūnus, jo akys pasirodė keistos... :)

snofru

2Pacas, o gal cia tu? nepatinka ka raso inkognito- neskaityk, bet atvirai tyciotis turek sazines, inkognito ne koks pienburnis mazvaikis, buk malonus susivaldyti, nes nafik visai neidomu tokias nesamones skaityt.

Neiprastas

"2Pacas" nepažinęs žmogaus negali taip elgtis, vaikiški pokštai ir pasityčiojimai, manau šiame forume tau nepraeis, ne to čia visi susirinkome, kad tyčiotumėmės iš neįgalių ir protiškai atsilikusių žmonių, tokiais komentarais tik parodai savo žemą lygį ir koks esi neišmanėlis.

inkognito

Pacui,kažkaip net ne giminaitis,gal tu sumaišei kažką?

TinSoldier

Prisidedu prie varančių ant 2pac'o post'o.

Bet blem, šitas tai prajuokino:

Citata iš: Neiprastas  lapkričio 09, 2012, 18:24:04
<...>ne to čia visi susirinkome, kad tyčiotumėmės iš neįgalių ir protiškai atsilikusių žmonių<...>


:D Va taip va subtiliai įžeidinėt reikia. Mokykis 2pac'ai :D

paragraf 78

Baikit offtopiką

astropasaulis

Anksčiau galvodavau, kodėl ateiviai nepasirodo tiesiogiai, kad jau tikrai atsibodo laukti jų viešo pasirodymo. Dabar pakeičiau nuomonę apie tai. Jeigu ateiviai yra dvasingesni už mus, tai tiktai patirtų skausmą pasirodydami žemėje. Jie sugertų neigiamas žmonių emocijas. Jie patirtų šoką nuo to, kas dedasi žemėje. Ką mes iš jos padarėme... Kažkur buvo užsiminta, kad ateiviai neturi jausmų ar kažkas tokio. Aš su tuo nesutinku. Jeigu bus per didelis atotrūkis tarp technologijų ir dvasingumo, tada jie patys save susinaikintų.

martyr

#53
lapkričio 10, 2012, 00:13:11 Redagavimas: lapkričio 10, 2012, 00:27:41 by martyr
Citata iš: Degalines darbuotojas  lapkričio 09, 2012, 15:03:06
Citata iš: martyr  lapkričio 09, 2012, 14:48:07
Citata iš: Degalines darbuotojas  lapkričio 09, 2012, 14:24:31
Labas %##8()-   +  Inkognito ,

Mes tave radome, mes tau pranešame, mes tave paiimsime, tu prabudai, tu papasakojai tiesa, tai neturėjo įvykti. Ar pameni mane degalineje. Ruoškis, greitai skrisim, nepamiršk :::^^^()##% (dantų šepetuko)....................

Kitus panašius pranešimus trinsiu lauk.
- Benamis

išvis ban 4 ever tokius,jaučiu vaikui gera pasidarė tai parašius. pilna degradų,pilna.


Pala, pala jei Inkognito parašytų taip, tai būtų VAU !!! Bet jei aš parašiau tai jau viskas - tragedija. O gal nuo dabar prasideda mano istorija ir kodėl iškart kyši savo liežuvį. Palukėk, aš laukiu normalaus parašymo iš Inkognito ir aš neparšiau, kad tu komentuotum mano parašymo. Nekyšk nagų - mamučiuk.

vau? aš jo istorijom netikiu,bet kam apsimetinėt kažkuo ,kas nesi- žema.
1. mamos neturiu.
2. tėvo neturiu.
3. stfo child.
4.peace

2Pacas

to ingoknito, tu tik nepyk as taves nei izeist norejau nei ka tesiok paskaitciau tavo pora postu ir kaskaip sita video prisiminiau tai sugalvojau pajoukat...bet kaip matau joukas nekoks buvo..

Linas

Žmogai, juk jau seniau kai inkognito buvo užbanintas sakėt, kad čia sapalionės jo, o dabar ir vėl klausinėjat ir tikit? Net juokinga daros.

Benamis

Jeigu zmones klausineja, tai dar nereiskia, kad jie tiki :)

Justinas Herbsman

zmogus is 2packo video arba po geros dozes lsd arba rimtai biski pabendraves artimiau su ateiviais,nes tai ka jis pasake visiskai nebudinga paprastai degrado samonei....

Neiprastas

Citata iš: Linas  lapkričio 10, 2012, 11:15:00
Žmogai, juk jau seniau kai inkognito buvo užbanintas sakėt, kad čia sapalionės jo, o dabar ir vėl klausinėjat ir tikit? Net juokinga daros.


Jeigu paprastas žmogutis žino tik tiek kiek jam leidžiama per nago juoduma žinoti, tai nereiškia kad tai sapalionės, gyveni taip trumpai ir manai esantis genijumi, bet argi niekada nepagalvojai, kad daug metu atgal galėjo būti tau paskirta iš kokio "blūdo tu ėsi" ir senai yra nuspręsta kaip tu gyvensi ir kokios spalvos purvais tave visi drabstys :)? Na esmė tame, kad kuo mažiau tai žino tuo likusiems saldesnis gyvenimas bus:P Ir netikėkit tuo kas sakoma būkit mažos Lietuvos arimo sliekais ir užsidirbkit vergaudami iki paskutiniosios :)

paragraf 78

Dar kartą prašau baigti offtopiką. Tema vadinasi "Ateiviai jau Žemėje" tad apie tai ir diskutuokime.
Sekančios offtopinės žinutės bus trinamos be atskiro perspėjimo.

Aukštyn