Neigiamų reputacijos taškų panaikinimas

Pradėjo Anomalija, gruodžio 21, 2013, 00:11:03

« ankstesnis - sekantis »

Ar reikia panaikinti neigiamus reputacijos taškus forume?

Taip, reikia.
Ne, nereikia.
Man vienodai.
Kita(pasiūlymai komentaruose)
Žemyn

.L.U.T.H.O.R.

gruodžio 21, 2013, 16:00:49 Redagavimas: gruodžio 21, 2013, 16:04:19 by Druwis
Citata iš: Teroras  gruodžio 21, 2013, 15:47:47
Butent Mariau, cia yra DISKUSIJOS. Ir taip, suprasciau jeigu tai butu klausimai, nepatogus klausimai, kritika, bet deja daznai tai buna diplomatiskai-nediplomatiski pasisaipymai paslepti uz ironijos/sarkazmo kurtinos ir tiek. Kadangi nuo tokiu pasisaipymu naujokus apsaugoti tikrai jokiu budu nepavyks, mano konkretus pasiulymas butu toks:

Terorai nors ir neatsakyt žadi, bet vistiek, kuo tai susiję su reputacijos sistema. Ironiją ir sarkazmą ir toliau visi galės reikšti kiek nori.  Nors dėl imuniteto pritarčiau.

Reputacija sakyčiau atspindi koks forumo bendruomenės požiūris į žmogų. O kaip susidaroma nuomonė? Tik iš forumo žinučių (Dėl to naujokų imunitetas visai gera idėja). Man patinka kokio nors nario žinutės ar šiaip jis geras žmogus aš jam dedu +. Jei man žmogus nepatinka ar man nepriimtina jo nuomonė, aš jam dedu minusą. Ir argumentacija nėra privaloma. Nesakykit, jūs gi apie kiekvieną žmogų, ne vien forume turit nuomonę susidarę. Ar kiekvienam ją viešai pasakote? O čia turit galimybę ją išreiškti. Aišku jei minusai piktybiškai dedami tai jau kitas reikalas, bet tokie žmonės baudžiami.

Pacas, ten jau jūsų karas buvo. Bet Marius TOP 1 palei minusus sėdi, o už tave pliusų turi 10x daugiau tai kaip sako kame mistika?

Benamis

Citata iš: 2Pacas  gruodžio 21, 2013, 15:53:55
Mm. Benami, idomu idomu,gerai butu kad tiksliai atgamintum ar taip buvo ar ne :D

Stai: http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=41.0 - is pat pradziu minusu nebuvo. Bet is pat pradziu daug ko forume nebuvo ;D

ponaitis

Anomalija butu kaip sovietų sajunga:viskas turi patikti.

Benamis

Na tada ir didziausiame Lietuvoje forume viskas vyksta kaip sovietu sajungoje, nes ten irgi galima tik pliusus deti :)

Labiausiai vertas apmastymo pasiulymas sioje temoje butu Teroro minetas imunitetas naujokams :)

ponaitis

Dėl imuniteto pritariu,bet dėl - naikinimo ne,nes šitaip galima parodyti ką manai apie postą,ir pamatyti ką apie tave galvoja(pritaria/nepritaria) kiti nariai.

crystal

Hmm... Kas mane su tais pliusais ir minusais nervina, tai kuomet minusai dėliojami ant gerų, ilgų, išsamių ir argumentuotų postų, kada forumo dalyvis siekia rimtos diskusijos, o minusą gauna vien dėl to, kad kažkas neįsiskaitė, tingėjo gilintis ir pan. ir tuo pat metu kažkam pliusai užmetami ant blevyzgų, kokio trumpo, neva šmaikštaus sakinio beveik ne į temą, ant postų kur vyksta ne diskusija, o kažkokie plepėjimai, ar šiaip, už tai, kad mėgstamas dalyvis. Ir kai taip atkreipi dėmesį, atrodo, kad tas + ir - neturi kažkokios aiškios vertės forume, kad reputacijos skaičius dažnai net  neatspindi realių „nuopelnų" forume (žinoma čia greičiau požiūrio reikalas, tik rašau savo nuomonę). Šiaip pati + ir - sistema nėra bloga, žmonės turi pilną laisvę išreikšti pritarimą ar nepatikimą, bėda tik ta, kad dalyviai nesąmoningai ir netikslingai tuos taškus dėlioja. Štai ir viskas.

Šiaip, dar iš to, ką greit permečiau akim šioje temoje, tai labiausiai pritarčiau paragrafui. Gal tikrai prieš dedant pliusą ar minusą reiktų paaiškint jį. Čia kažkas rašė, kad tingėtų prirašinėt papildomai, tai, žinoma, tik geriau, ryškiai sumažėtų beprasmių pliusų ir minusų mėtymo. Aš asmeniškai tai nepasakyčiau, kad labai švaistausi tais reputacijos taškais, tad greičiausiai netingėčiau ir komentarą prirašyt po tašku, o ne tik forume išsireikšti.

Benamis

Nezinau ar pakeistu ka nors tas paaiskinimas prie +/- deliojimo. Parasytu kazkas "nepritariu" ir kaltu minusa - ir kokia verte tokios argumentacijos? :) Jokio skirtumo ar su paaiskinimu ar be.

Pritariu del to dalyko, kas minusais svaistomasi i kaire ir i desine. Dabar skaiciau senas naujienas, tai suzinojau, kad per viena para dalyvis apskritai gali ivertinti (tiek teigiamai tiek neigiamai) iki 10 kartu zinutes. Tai gal vertetu si skaiciu sumazinti?

.L.U.T.H.O.R.

Tai kad nemanau, kad kas nors išnaudoja tą limitą, o zyzia vistiek žmonės  :D Ir ta reputacija nėra tokia reikšminga. Kad maždaug va, pataupysiu padėsiu pliusą kam nors :D Minusų per dieną išvis kiek maksimum būvę? 10? Ir iš skirtingų žmonių dar. Tai nebent duosi 2 reputacijos taškus išdalint per parą :D arba išvis  vieną :D

inkognito

Man tai iš viso juokinga ta reputacijos sitema. Na kad ir pavyzdžiui Marius ,ką jisai naudingo nuveikęs forume,ką jis jam gero padaręs? Iš jo pusės tik užgauliojimai trolinimai ir daugiau nieko,už ką jis turi tiek reputacijos taškų? Juk čia atvira protekcija savos chebrytės ir tam tikro lygio korupcija. Pažiūrėkite kad ir mano temų peržiūrų rezultatus ir sulyginkite su Mariaus. Tai išeina kad jis forumui daug naudingesnis dalyvis nei aš. Na chebryte nebūkite juokingi,už trolinimus dalinti reputacijos taškus. Sėkmės sugriūvant tokiam forumui ir toliau taip darykite.pamiršote kad konkurencinę kovą tik Lietuvoje laimi tas kas daugiau blato ir pažinčių turi ir turi naglesnį snukutį. Jau minėjau kad čia ne forumas o džiunglės-palaida bala. Ne visuomet priešas tas kas ant tavęs dergia tau gero norėdamas ir ne visada draugas tas kuris tave iš mėšlo ištraukia norėdamas suėsti.

Benamis

gruodžio 21, 2013, 17:14:58 Redagavimas: gruodžio 21, 2013, 17:16:59 by Benamis
Na jau, tik nepradekime dabar pagal savo nuoziura spresti kas daugiau forumui dave, o kas maziau ;D Tai jau absurdas butu.

Nezinau koki tu cia matai foruma inkognito, bet siuo metu jis yra nr. 1 Lietuvoje pagal visus aspektus: tiek pagal nariu skaiciu, tiek pagal aktyvuma, tiek pagal dydi, tiek pagal informacijos kieki, ir subjektyvia nuomone tiek ir pagal diskusiju lygi. As cia zinoma kalbu apie forumus kurie nagrineja paranormalius reiskinius ir kitas anomalijas. Nors ganetinai jaunas sis forumas, bet jau suspejo perspjauti jis ir ateivius.lt, ir ufologija.lt ir meskos ausies foruma ir dar tikriausiai kelis kuriu net adresus nezinau. Jau nekalbant apie vaiku landynes + jau nekalbesiu apie uzdarytus didziausius forumus: parapsichologija.info ar ta pati gyvasapna.net. Tai nezinau ko tu dar is jo tikiesi.

Kas liecia griuvima, tai jis jau pagal tave turejo senai sugriuti kai tu is jo pirma karta isejai... Bet kaip matome sekmingai egzistuoja, maza to dar ir auga :)

crystal

Citata iš: Benamis  gruodžio 21, 2013, 16:48:05
Nezinau ar pakeistu ka nors tas paaiskinimas prie +/- deliojimo. Parasytu kazkas "nepritariu" ir kaltu minusa - ir kokia verte tokios argumentacijos? :) Jokio skirtumo ar su paaiskinimu ar be. 

Na, iš dalies tai jo, argumentus pradėtų rašyt ir niekinius. Tačiau pažiurėkim į teigiamus dalykus, kad kai po tašku rašys sąmoningesnis forumo narys, galima bus sužinoti kas labiausiai patiko/nepatiko, kuri posto eilutė labiausiai užkabino :) Beto, ne visi norės gaišti savo laiką ir papildomai prirašinėti net ir trumpus komentarus, tad gal tikrai tų taškų sumažėtų? Na nežinau, čia tik taip pasvarstymai :)

_Anonimas_

Nesuprantu, kuo jums netinka minusai forume. Taigi labai teisingas pavadinimas yra uždėtas šiai reitingavimo sistemai - reputacija. Tai tik parodo, jog taip yra vertinamas ne žinių lygis, minčių gilumas ir pan., o pripažinimas iš kitų forumo narių. Čia kaip ir gyvenime, jei tavęs nemėgsta, tai dar nereiškia, kad esi blogas ar kvailas. Duosiu subjektyvų gyvenimišką pavyzdį, kuris, mano manymu, gerai apibūdina forumo reitingavimo sistemą: Kubiliaus nekenčia ~90 % lietuvių, nors jis, mano manymu, įnešė didelį ir labai svarbų savo indėlį Lietuvos naudai ir padarė nepopuliarius sprendimus, kurie neleido valstybei visiškai žlugti. Tai, kad tavęs daug kas nekenčia, dar nereiškia, kad darai kažką blogai. Taigi, ir ta reputacija forume tavęs neįvertina, o tik parodo kas sutinka su tavo nuomone, o kas ne. Tai, manyčiau, forumui yra labai svarbi funkcija.

Marius

Hmm..pagal inkokgnito betkas sukūres prasto siužeto fantastinį romaną ir patalpines jį y forumą ,neša tam forumui didžiulę naudą..

beje inkokgnito,dar berods liepos nėnesį jei neklystu apie mistika lt forume rašei ,kad čia vyrauja klanai ir grupuotės,kuriom vadovauja paragrafas ir kad negaisi laiko ir čia  anomalijoj neberašinėsi..bet tavo šie žodžiai ,kaip matau tokio pat rimtumo ,kaip ir visa tavo implantuota pagrobimo istorija.

omcikas

hm.. o jeigu aš patenku į tuos 90proc, kurie kubiliaus nemėgsta ir užpykes, kad tau jis patinka uždėsiu minusą, maža to po kiekviena tavo žinute nepaisant kokioj temoj ką parasysi imsiu piktybiškai minusus dėt? O tokių atveju forume tikrai yra buve.

Marius

Tam yra forume moderatoriai:-) kad darytų tvarką ir manau su tuo šauniai susitvarko.

Aukštyn