Dvasiu kvietimas

Pradėjo Benamis, rugsėjo 01, 2011, 20:57:46

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Beelzebub

Na man atsakydavo į klausimus (ne visada). Bet toks jausmas, kad aš tiesiog sau atsakau netyčia, pakreipiant adatą to nesuprantant, kad rodytų tai ko aš ir tikiuosi.

OKULTISTE

Na, jei visada rodydavo tai, ko tikiesi, tai gal ir pakreipinėjai, bet jei būdavo aiškių frazių, kurių negalėjai tikėtis, tai...

Vytautas

Iš laimei ne savo praktinės patirties rekomenduoju su dvasiomis nežaisti. Tik turėsit problemų ir nieko daugiau. Kaimynė po dvasių išsikvietimų su adata atsidūrė keletui mėnesių psichiatrinėj. Bendradarbio analogiški žaidimai su draugu baigėsi plaučių uždegimu viduryje vasaros, katinas iš virtuvės kurioje jie tai darė išlėkė visas pasišiaušes, po savaitės mirė draugo močiutė. Kito bendradarbio žmona praktikavusi spiritizmą turi didelių sveikatos problemų. Jokių teigiamų praktinių atsiliepimų nėra. Jei tai neįvyko tuoj pat tai tam yra visas gyvenimas, bet atpildas bus.
Lygtai tai astralinės būtybės kurių egzistavimui reikalinga mūsų gyvybinė energija pasireiškianti per aistras. Kaip apsisaugoti? Pirmiausiai to nedaryti. Jei tai padarėt paprašyti atleidimo visų kuriems tai galėjo pakenkti ir patiems atleisti jei kas jums pakenkė. Ir dar suformuluoti mintį, kad niekas neturi teisės pažeidinėti jūsų laisvos valios.
Aišku  jūsų laisva valia kaip elgtis, priimti tai ką rašau ar ne.

Dieduksjee

Citata iš: 1TinSoldier  rugsėjo 07, 2011, 18:38:04
Citata iš: OKULTISTE  rugsėjo 07, 2011, 16:28:00
<...>
Soldieris išsipasakojo apie pirmas mėnesines...<...>

:)))))))

Tikriausiai, daugiau tikrai niekas neskaitė. Jei trumpai, ką, bent jau aš manau, kad ten parašiau:

Absoliučiai visi vaiduokliai ir dvasios tėra fantazijos, kvailumo, žioplumo ir nemąstymo vaisius. Toks pat buvo ir mano vaiduoklis.

Čia kad negalvotumėt, kad tikrai tenorėjau išsipasakot, koks žioplas esu :)
As skaiciau.. O jeigu tau nepavyko tai nereiskia kad kitiems nepavyksta issikviesti dvasias... Kas zino, gal tu per mazai tiki tai ka darai... Bent jau mano mama seniai buvo pasakojusi kad kazkada kai dar lanke mokykla su drauge issikviete dvasia, tada virtuveje pradejo skraidyti lekstes, puodeliai ir t.t.. Beto, nemanau kad mano mama savo vaikuj apie tokius dalykus meluotu :)

Teroras

Citata iš: Dieduksjee  birželio 18, 2012, 14:22:32
Bent jau mano mama seniai buvo pasakojusi kad kazkada kai dar lanke mokykla su drauge issikviete dvasia, tada virtuveje pradejo skraidyti lekstes, puodeliai ir t.t.. Beto, nemanau kad mano mama savo vaikuj apie tokius dalykus meluotu :)

Jeigu mama yra tikinti, ji tokiu budu gali sumeluoti specialiai tam, kad tau nekiltu noras to daryti. Baltas melas kaip sakoma :)

RoxiO

Yra vienas saugus būdas išsikviesti dvasią - čia. :D

.L.U.T.H.O.R.

Reiktų kur nors source kodą, gauti ir su savo atsakymais dvasią pasidaryti :D

rainiukee

Oj kiek su tais dvasių kvietimasi ,,žaisdavom'' vaikystėj...

Nežinau ar kas čia bandė tokį metodą (na nepeskaičiau tų visų 9 puslapių  :o), bet darydavom taip: nupiešdavom popery tokį didelį ratą, vidury jo - akį, rato kraštuose surašydavom visą lietuvišką abecėlę. Adata perverdavom per siūlą, ir pakabintą palaikydavom virš degančios žvakės ir kviesdavom dvasias. Kai ,,kažkas'' ateidavo, adata pradėdavo smarkiai suktis aplink žvakę, tada kažkuris uždėdavo adatą į akies vidurį ir pasiremdamas alkūne laikydavo ją pusiau kabančią. Norit tikėkit, norit ne, bet yra buvę keletas variantų, kada adata tikrai sukdavosi ir sustodavo ties raidėm sudarančiom ištisus žodžius ir net sakinius. Beveik visada tai būdavo kažkas iš praeities, pasisakydavo iš kokios šalies, kuriais metais gimęs, kada mirė. Vieną karta taip beklausinėjant, susidarė žodžiai: bėkit, aš jus nužudysiu, visos pabėgo, aš likau - nieko neatsitiko.
Po to kažkaip aš viena kurį laiką tai praktikavau: kažkurį laiką lankėsi lyg ir ta pati dvasia, net nebepamenu apie ką met taip intensyviai bendravom, bet nepamiršiu kai paprašiau, kad pajudintų kokį daiktą, kad įrdotytų jog tikrai yra, bet gavau atsakymą: aš to nepadarysiu, nes tu išsigąsi. Ir dar viena įdomybė: seanso metu, labai paskausdavo ranką tam kas adatą laikydavo, lyg kas ją valdytų... Pati tai patyriau.

Beelzebub

Citata iš: rainiukee  birželio 23, 2012, 01:18:20
Ir dar viena įdomybė: seanso metu, labai paskausdavo ranką tam kas adatą laikydavo, lyg kas ją valdytų... Pati tai patyriau.

Ranką paskausta paprasčiausiai nuo laikymo, nieko čia mįslingo nėra. Man irgi taip būna, net kai niekas man neatsakinėja.

O šiaip tai aš vieną kart kai pamačiau, jog man lyg ir gaunasi kažkas, atsakinėja į klausimus visai logiškai, irgi paprašiau, kad ką nors pajudintų. Kelis kartus bandžiau. Vieną kart sakė, kad negali. Kitą kart paklausiau "ar gali padaryti kokį nors garsą ar pajudinti kąnors, kad suprasčiau jog tu tikrai čia", man atsakė "taip", tada paprašiau, kad taip ir padarytų, ir tą pačia sekundę kažkas virš manęs lubose sukrebždėjo, ar sutrepsėjo, nepamenu gerai, bet garsas buvo aiškus. Na, gali būti, kad kaimynai, bet tiesiog labai sutapo, nes prieš tai viršuje buvo visiška tyla.

M_magician

Ouija as bandes ji man padejo atsake i klausimus, ji man lyg drauge ir ma  nesivaidena

Benamis

Pats pasidares Ouija ar nusipirkes?

martyr

Citata iš: M_magician  liepos 30, 2012, 12:43:16
Ouija as bandes ji man padejo atsake i klausimus, ji man lyg drauge ir ma  nesivaidena
bet kodėl netikintiem ,šiuo reikalu, neišeina kalbėtis su 'dvasiom' ,tos lentos pagalba?;\ ,tik tikintiems galima? mano mąstymas kritiškas ,šita tema, tai man neišeis? čia gal pasamoniškai kalbi su savim,o ne 'dvasios',hm? samoningas leidimas apsėsti save. uuu..

omcikas

i tai galiu atsakyt paragraf 78 parasu..
  -Netikiu nes nematau...
-Patikėk ir pamatysi.
manau daug kur tinka sita gera mintis.  :)

Beelzebub

Citata iš: martyr  liepos 30, 2012, 14:17:42
Citata iš: M_magician  liepos 30, 2012, 12:43:16
bet kodėl netikintiem ,šiuo reikalu, neišeina kalbėtis su 'dvasiom' ,tos lentos pagalba?;\ ,tik tikintiems galima? mano mąstymas kritiškas ,šita tema, tai man neišeis? čia gal pasamoniškai kalbi su savim,o ne 'dvasios',hm? samoningas leidimas apsėsti save. uuu..

Aš namažai kartų bandžiau, bet ne su ouija lenta, o su lapu ir adata. Nei tikėjau, nei netikėjau. Kartais būdavo nieko neatsakydavo visiškai, kartais būdavo sukinėdavosi ta adata, bet į betkokias raides, nebuvo įmanoma nieko perskaityt, o kelis kartus yra buvę, kai aiškiai ir greitai atsakinėjo į klausimus. Mane tai irgi stebina, kaip kuriems kiekvieną kartą atsakinėja.

saone

Citata iš: omcikas  liepos 30, 2012, 14:55:50
i tai galiu atsakyt paragraf 78 parasu..
  -Netikiu nes nematau...
-Patikėk ir pamatysi.
manau daug kur tinka sita gera mintis.  :)

Tokiais atvejais nelabai tinka, nes su tokiu nusistatymu matysi tai ka nori, o ne tai kaip yra ir tau nesvarbu bus, kad tai priestaraus visam kitam pasauliui aplink tave.

Aukštyn