Zmones ruosiami kontaktui su ateiviais?

Pradėjo eternal.bliss, birželio 11, 2013, 23:36:56

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

a.t.sielis

CitataTeorija, kuri remiama stebima Visata, kitais stebimais kosmologijos dėsniais,

Bet tai ar daug žmogus sugeba stebėti? Vadinasi, teorija dalinė.

TinSoldier

Citata iš: a.t.sielis  birželio 12, 2013, 19:07:57
Bet tai ar daug žmogus sugeba stebėti? Vadinasi, teorija dalinė.

Na, ryškiai mažiau, nei prifantazuoti :D čia tai faktas :)

Teroras

Citata iš: TinSoldier  birželio 12, 2013, 19:07:20
Loginė argumentavimo klaida. Įrodymo našta tenka teigiančiąjai pusei. http://lt.wikipedia.org/wiki/Raselo_arbatinukas

Nekisk to savo arbatinuko, kai irodymai yra. O tai, kad jus nesugebate ju pamatyti (arba nenorite) jusu problemos. Jeigu as tau istieses ranka noreciau duoti banana, o tu uzsimerktum, tai nereikstu, kad banano mano rankoje nera.

TinSoldier

Įdomu, ar toli būtų nukeliavę dabartiniai gamtos mokslai, jei įrodymai būtų remiami pikseliuotų nuotraukų interpretacijomis? :)

Teroras

Tavo stilius :) Nueiti iki krastutinumu ir manyti, kad gerai suskelei :) As jau iprates prie to, bet gal kitiems ispudi padarysi.

A.C.A.B

birželio 12, 2013, 19:14:52 Redagavimas: birželio 12, 2013, 19:16:57 by A.C.A.B
Ne nu bet aš skaitau ir [cenzura]. "Patikimų įrodymų, kad ateiviai neegzistuoja, nėra" - čia tai viršūnė...

O ir nežinai kas yra mokslinė teorija. Mano teorijos, kodėl Gražulis yra silpnaprotis yra viena, bet čia jau kalbama apie rimtų mokslininkų rimtus tyrimus, kurie buvo atliekami remiantis labai rimtomis taisyklėmis. Norint, jog į tavo teiginius būtų bent pažiūrėta, turi pateikti krūvą tai pagrindžiančių įrodymų.

Beje, nėra patikimų įrodymų, kad aš nesu žemiečiams priešiškos civilizacijos atstovas, tad, drebėkit  8)

EDIT: nepyk Benami už tą žodelį, negalvojau, kad jis toks blogas

Teroras

Ka cia galima ir bepridurti, kai zmones teorijas su faktais lygina :)

TinSoldier

Citata iš: Teroras  birželio 12, 2013, 19:14:41
<...>As jau iprates prie to, bet gal kitiems ispudi padarysi.

Tikiuosi ;-D

Marius

Labai patogu/lengva būti skeptiku..Pasakai tik vieną žodį-NE ir ramus sėdi,o tavo aponentas turi traukt belenkokius įrodymus argumentus ir t.t. o tu juo peržvelgi ir vėl sakai-NE.Ir taip ratu iki begalybės..Ką pastebėjau pas skeptikus,jie niekuo nesiskiria nuo tikinčiūjų ateiviais,tik viską daro atvirkščiai stengiasi ne yrodyti ,kad jie yra,o bando išaiškint ,kad nėra..beje kad nėra,žymiai mažesnė tikimybė,nei kad yra,paemus visatos begalybę ir tai kas išeina už žmogaus sąmonės ribų.

Bet soldžeris tuo sutryps mano šį posta:-D

A.C.A.B

Citata iš: Teroras  birželio 12, 2013, 19:17:01
Ka cia galima ir bepridurti, kai zmones teorijas su faktais lygina :)

Kuris čia faktas? (:

Mariau, blogai pastebėjai (; Skeptikai bando parodyti, kad tikinčiųjų argumentai ne visada yra labai patikimi. Tik tiek.

Teroras

A.C.A.B, paskutini karta aiskinu:

Teorija faktams

Marius

birželio 12, 2013, 19:23:58 Redagavimas: birželio 12, 2013, 19:25:29 by Marius
A.C.A.B O tikintieji bando įrodyti,kad skeptikų argumentai taipogi neitin kokie:-)..čia man pradeda kažkuo panašėt į diskusijas apie homoseksualus:-D

A.C.A.B

Citata iš: Teroras  birželio 12, 2013, 19:23:41
A.C.A.B, paskutini karta aiskinu:

Teorija faktams

O kur aš sakiau, kad teorija lygi faktams? Tiesiog teigiu, kad mokslinė teorija yra paremta kiek rimtesniais dalykais, nei vien tik tuščiais plepalais.

Tai matai, Mariau, čia jau n kartų apie tai buvo šnekėta (religijos temose labiau) apie tai, jog įrodinėjimas krenta ant "tikinčiųjų" pečių. Kaip ir teisme, nusikaltimą reikia įrodyti, o ne kaltinamajam apsiginti. Nu aš tiesiog netikiu, jog jūs nesuprantat ką čia mėginama paaiškinti, tad, neapsimetinėkit (;

Šiaip man dar keista kaip šita tema vis dar neišsivystė iki gėjų reikalų :D

Teroras

Jeigu atsiversi sios temos 3-4 puslapi suprasi apie ka as ir kam as tai rasiau, kadangi ir tu isiterpei su savo klausimu, buvo atsakyta ir tau.

mastyrukas

Citata iš: Teroras  birželio 12, 2013, 18:38:47

Bet galiu papostinti stai, kad ir tokias idomybes:

Bet jus vel pradesite, apie savo pikselius, kad tai ne irodymai, kad tai tiesiog ledo gabalai kosmose kurie keicia skridimo krypti ir t.t. ir pns. Esme tame, kad irodymu yra daugiau negu pakankamai, o jau, kad jusu smegenys neleidzia ju tinkamai interpretuoti - jusu problemos.

1.Apie nuotrauką http://www.boards.ie/vbulletin/showthread.php?p=81956358
2. Apie video http://www.vgl.org/webfiles/STS-48/RCS/RCS.htm
http://www.popularmechanics.com/science/space/4319637

Bet esu įsitikinęs, kad užkietėję believer'iai net neperžvelgs nuorodų iki pabaigos.. juk kitokia nuomonė neidomi, kam ieškot atsakymų jei ir taip viskas aišku?

Aukštyn