Zmones ruosiami kontaktui su ateiviais?

Pradėjo eternal.bliss, birželio 11, 2013, 23:36:56

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

#1
birželio 11, 2013, 23:53:39 Redagavimas: birželio 12, 2013, 00:15:12 by Benamis
Aciu uz nuoroda! Idomi info.

Beje, radau dar viena idomia nuoroda komentaruose:

http://www.truthed.com/videos/2491_ufo_alien_disclosure_by_canadian_minister_of_defense.htm

CitataHon. Paul Hellyer - Minister of National Defense
Testified knowing of 4 Alien races actively visiting Earth.




CitataBut it exists, it is real, and that in itself is an important.


Man toks jausmas lyg zmones palaipsniui ruosiami kontaktui su ateiviais (arba informacijai apie ju egzistavima). Jau ne viena salis isslaptino iformacija apie susidurimus su NSO, viesa kalba pilotai, kiti aukstas pareigas uzimantys pareigunai, kosmonautai...

.L.U.T.H.O.R.

Pats laikas būtų :D Priruoš ir po to pyst(ištiktukas) visur pilna ateivių kokių tik nori :D

Teroras

Skeptikai tuoj pasakys, kad visi sie zmones kliedi ir yra idiotai :) Nes skeptiko smegenys taip veikia: kol nepamaciau, netikesiu ;D O tie tukstanciai netiesioginiu irodymu jiems nesvarbus :)

Patiko vienas komentaras Youtube:

"Skepticism is healthy but using it to hide the fact that one is a coward becomes obvious.

For example there are Government documents, Astronauts, pilots, high level military and CIA whistleblowers trying to expose the UFO cover-up to the public but most people just say they're skeptical to avoid being exposed as a coward."

Na, bet anksciau ar veliau ateis laikas, kad ir Obama bus priverstas ta pasakyti :) Tik idomu ka tada skeptikai sakys? Kad jis irgi idiotas? ;D

Benamis

Tikiuosi dar gyvensiu Zemeje kai bus paviesinta visa informacija apie ju egzistavima :)

Marius

Tai juk Obama pats yra reptiloidas;-)

šiaip manau šiai dienai netikinčių,kad ''kažkas'' yra ir mus lanko,yra tikrai mažuma..o kai atsirado galimybė kišeneje turėt foto/video kamerą ir tą info. dėt į internetą,vis daugiau tų irodymų pateikiama...Aišku,viskuo galima apkaltint ''meterologinius balionus'' ar šiaip ''gamtos'' reiškinius..:-)

Benamis

O man kaip tik atrodo, kad pilna skeptiku, kurie ne tik teigia, kad musu niekas nelanko, taciau dar mano, jog mes vieninteles protingos butybes visoje visatoje :) Bent jau tokia nuomone esu susidares is mano aplinkos zmoniu :) Gal kitur kitaip.

Marius

Lietuvoje gal ir taip,bet kiek žinau pasaulyje,o ypač Meksikoi,Brazilijoi,Jav,ir šiaip vakarų pusėj,žmonės tikrai nebemano ,kad mes ''vieni'' .Kažkur net apklausų rezultatus buvau mates.

eternal.bliss

Dar esu matęs irgi konferenciją su generolu kažkokiu, kai atpasakojo įvikius, jog neatpažintas objektas virš atominių galvučių saugyklos atjungę betkokį valdymą tų raketų ir t.t.

na pvz amerikoje "80 million Americans, or 36 percent of the population, believe UFOs are real. One in 10 respondents say they have personally witnessed an alien spaceship"


Teroras

Uzsienyje galbut ir daugiau zmoniu tiki ateiviu egzistavimu, taciau Lietuvoje tai pritariu Benamiui, kad zmones siuo klausimu yra siauro mastymo.

astropasaulis

Kad žmonės visų pirma nenorėti tuo tikėti. Keletas pažįstamų užsiminė, kad yra matę danguje tam tikras nežemiškas šviesas, kurios juos sukrėtė, tačiau vistiek ignoruoja ateivių egzistavimą. Ir galbūt visa tai yra dėlto, nes žmones visa tai baugina?

A.C.A.B

Na, būkim biedni, bet teisingi, jokių "hard" įrodymų, kad esame lankome nežemiškų būtybių vis dar nėra...

Man asmeniškai yra kiek keista, jog technologijų amžiuje vis tik nepavyksta nufilmuoti/nufotografuoti taip, jog niekam nekiltų jokių abejonių.

Jei neklystu, tai absoliuti dauguma pasaulio lydinčių astronomų ( na tų, kur spokso į dangų) skeptiškai vertina teiginius, jog ateiviai skraido į mūsų planetą. Tačiau neneigia galimybės, jog vis tik egzistuoja bent primityviausios gyvybės formos už mūsų planetos ribų.

Teroras

#12
birželio 12, 2013, 11:56:20 Redagavimas: birželio 12, 2013, 11:58:30 by Teroras
Citata iš: A.C.A.B  birželio 12, 2013, 11:26:02
Na, būkim biedni, bet teisingi, jokių "hard" įrodymų, kad esame lankome nežemiškų būtybių vis dar nėra...


O kaip tu tokius pareiskimus vadinsi? Haliucinacijomis? Ar masiniais protu aptemimais? O kaip tukstanciai nufilmuotu vaizdu? Fotografiju? Liudininku pasakojimai? Astronautu pasakojimai? Pilotu pasakojimai? Nepamirskime dar ir apie vaizduojamus NSO ant senoviniu piesiniu (uolu), hipnozes seansu kai nepavyksta racionaliai paaiskinti zmoniu atsiminimu ir t.t.

Keista tai, kad kai kalba eina apie ateivius, visi "uzmirsta" kas viesai kalbejo apie ju egzistavima. Pavardinsiu pavardes: Edgar Mitchell (astronautas kuris jau eile metu ragina NASA pagaliau prabilti apie ateivius nes ir pats buvo su jais susidures), Major Gordon Cooper, Donald Slayton (astronautas), Major Robert White, Ed White & James McDivitt (astronautai kurie teigia, kad net nufotkino nezinoma objekta per langa, taciau NASA zinoma atsisake viesinti bet kokia su NSO susijusia informacija), James Lovell ir Frank Borman (astronautai), Paul Theodore Hellyer (Kanados gynybos ministras) - sita sarasa galima testi ir testi, taciau kazkodel skeptikai apie tai nekalba... Arba tiesiog ju ribotas mastymas negali priimti sios informacijos ir viska nuraso, tam, kad tokias pareigas einantys zmones isprotejo arba siekia populiarumo ;D Apgailetina tiesiog.

Domas

Citata iš: A.C.A.B  birželio 12, 2013, 11:26:02
Na, būkim biedni, bet teisingi, jokių "hard" įrodymų, kad esame lankome nežemiškų būtybių vis dar nėra...



Va prašom čia aš manau vienas iš tų "hard" įrodymu. :) https://www.youtube.com/watch?v=QDIF-ZwJbF0

eternal.bliss

Čia žinai vos ne tokio lygio tikėjimas " jeigu amerikos prezidentas sako, kad neseka savo piliečių tai taip ir yra."  ;D

Aukštyn