Ar egzistuoja meilė?

Pradėjo varpainis, gegužės 09, 2013, 22:14:36

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Anonimas_777

viska normaliai parasei.Nu dabar gyvenime turiu keista situacija,tikrai.Yra vienas patinkantis zmogus,jauciu jam kitokius jausmus,bet mes artimai nebendraujam,noreciau bendrauti...Bet cia apie tokia situacija kurioj dabar esu,reiketu pasakot,bet nenoriu atskleist,po to dar supras kas as ;DD o apie cakru meditacija tai niekad negirdejau ir nebandziau.Gal gali papasakoti apie ja?

Linas

Kaikurios žinutės jau net ne nuo temos nukrypsta, o nuo pačio forumo. Čia jau vos ne "Teikiame pagalbą merginoms kurios nesugeba susibendrauti su vaikinais" .

Master

Nereikia taip jau hiperbolizuoti... Nuo temos taip, tikrai nukrypstame. Na, bet nuo forumo, ne. Matai žmogus prašo truputį kitokios pagalbos.
O meditacija į širdies čakrą mano galva visai tinka prie temos apie meilę.  Nes bent jau taip manoma, kad blokuojama ši čakra neleidžia žmogui mylėti, pasitikėti savimi, buti tolerantiškam, tikėti dievu ir taip toliau. Nors... Gal ir ne :/ Tada atsiprašau. Iš tikro, bet labai norisi padėti :(
Va, galima klausyti to ir medituoti http://www.youtube.com/watch?v=DhU7TBtPhZE
Kiekviena spalva, dažnis (spalva irgi skleidžia tam tikro dažnio bangas) virpina tam tikrą čakrą.
Taip pat galima rengtis žaliai, ar įsivaizduoti, kad tave gaubia žalia ar rožinė spalva.
Taip pat vagyti tam tikrą maistą.
Čia visi dalykai, kurie harmonizuoja čakrą: Alyvmedis, Bazilikas, Bergamotė, Eukaliptas, Levanda, Pačulis, Rozmarinas, Rožė, Šalavijas, Apelsinas, Jazminas, Kamparas, Kiparisas, Kvapusis šalavijas, Pipirmėtė, Smilkalai, Snaputis, Ramunė
Toliau... Apie pačią čakrą http://www.lev.lt/lt/joga/akros/688-anahata-irdies-akra.html
Čia rasi ir kaip ją valyti.
Ir va čia irgi šiokia tokia pagalba http://www.eclecticenergies.com/chakras/open.php

Taiva, šitaip tu pravalysi čakrą, kuri leis tau pasireikšti ir mylėti (pati pasiskaitysi). Bet dėja su vaikinu (spėju) ryšius sukurti turėsi pati.

Žinoma, tuo galima netikėti (kiekvieno pasirinkimas). Galima tikėti, blogiau nuo to nebus.
Ir bet kuriuo atvėju savitaiga padaro daug daugiau nei kažkas kitas.

Anonimas_777

Dekoju uz informacija apie cakras,tikrai pravers,ir manau tikrai  i tema,na tai gal buvo ir nuklydimas nuo temos,bet as ne vienintele kuri nukrypsta nuo temos sioje forumo dalyje :) nenorejau jusu suerzinti.

preacher

birželio 11, 2013, 12:22:45 Redagavimas: birželio 11, 2013, 12:25:44 by preacher
Citata iš: Anonimas_777  birželio 11, 2013, 09:34:33
Cia ir taip aisku,kad ji egzistuoja.Bet visi turi skirtingu problemu...Mano didziule problema,kad as isvis nemoku bendrauti ir susidraugauti su man patinkanciais zmonemis.Nu as esu jauna,bet ne 13os irgi.kaip galeciau tokia problema issipresti?Mano tevai labai griezti.Net nesneku su mama apie meile,net bijau.Gal galit ka patarti?ka reiketu padaryti,kaip pamazu ismokti rodyti meile tiems kurie man is tikro rupi?isvis kaip susibendrauti su man patinkanciais zmonemis,kai jie ne is mano draugu rato?

Čiakros, mantros tau nepadės. Kaip supratau esi mergina/moteris, būtu įdomu sužinoti daugmaž kokio amžiaus esi: dar mokaisi mokykloje, studijuoji, dirbi? Supergriežtas auklėjimas ir iš vaiko darimas konservatorių, puritoną yra žalingas, kadangi gyvename ne be karalienės Viktorijos laikais, o XXIa. laukiniame pasaulyje, tad ir elgėsys turi būti atitinkamas  ???

Master

Aš paminėjau, kad didelę įtaką padaro ir savitaiga. Dauguma supopsintų magijos ritualų, burtų būtent tuo ir remiasi. Ir jie vien dėl to ir veikia. Dėl savitaigos, vizualizacijos, traukos dėsnio galų gale... Bet kuriuo atvėju  viskas kyla iš žmogaus. Na o tau Preacher irgi patariu atsargiau patarinėti meilės temomis, visgi ši tema kaip ir apie tave. Daug maž kiek pradžią pamenu.

preacher

Citata iš: Master  birželio 11, 2013, 12:39:04
Na o tau Preacher irgi patariu atsargiau patarinėti meilės temomis, visgi ši tema kaip ir apie tave. Daug maž kiek pradžią pamenu.

Kodėl nepatarinėt  :) ? Kas tą meilę, kaip supranta, taip aš nejaučiu drugelių, tirpstančių vietų, susijaudinimo, nevalgimo ar negalėjimo užmigti, tačiau priešinga lytis, vistiek labai traukia ir pats bendravimas su ja yra malonus. O ir tau kaip 16metų šiaip nėra ko gvildenti temų, kur dar pati gyvenime neturi supratimo.

Master

:D tu gyvenai mano gyvenimą ? Jeigu žinai ką aš patyriau ir ko ne. O dėl metų, gal pavyzdžiui žmogus nenori girdėti senio patarimų (gal mergina su kito laikmečio pažiūromis, ji savo amžiaus nenurodė ;)) ...Anyway... Prašau geriau įsiskaityti... :) Net paminėjau, kad pati nenoriu patarinėti, nes ne kažką išmanau :3
Toliau, gal pabaikime tuos asmeniškumus, nes man ima atsibosti... Kažkodėl vistieks jaučiasi ta įtampa... (gal todėl, kad mini metus ir į diskusijas įtrauki kitų temų įspūdžius :D) Žodžiu, nepatinka, nediskutuok, aš irgi savo ruožtu taip darysiu ;3

preacher

Citata iš: Master  birželio 11, 2013, 13:06:22
Žodžiu, nepatinka, nediskutuok, aš irgi savo ruožtu taip darysiu ;3

Tai ko vis diskutuoji šioje temoje? Aš parašiau Anonimas777 žinutę ir tu isikišai.....

Master

Bet pirmiau Anonimas parašė man ;D... (ir tu įsikišai) Nepagalvojai? Ech... Žodžiu, prisiimu visą atsakomybę ir einu lauk iš šios temos. Nes nebežinau kaip galėčiau dar teisingiau pasielgti šioje vietoje. Viskas man atrodo taip paviršutiniška ir kvaila ...

Anonimas_777

Man 19.Na ir kas is to?

preacher

Citata iš: Anonimas_777  birželio 11, 2013, 14:49:09
Man 19.Na ir kas is to?

Na rašiai, kad turi bendravimo problemų, tai tu šios savo problemos kambaryje užsidariusi neišspresi, nei meditacijos, nei čiakros, nei krišnos nepadės, nes vos tik išėjus iš saugio zonos atsidursi aplinkoje kurioje reikia komunikuoti ir vėl pasimesi. Nori bendrauti - bendrauk. Jei turi draugų stenkis su jais isišnekėti, jei ne bandik susirasti bendraminčių. Čia svarbiausia yra persilaužti, įveikti barjerus, kompleksus. Nebijok nusišnekėti, nebijok reikšti savo nuomonės, nes visi turi trukumų ir dažniausiai visi stengiasi juos maskuoti užsidedami psicholonines kaukes arba viska paverčia humorų. Jei jauti, kad tavo aplinkoje esantis žmonės taves nevertina, įgnoruoja keisk aplinka, visada kažkur yra žmonių kurie mielai taves išklausis ir padiskutuos. Kas dėl meilių ir vaikinų, tai vėlgi bandik su tau patinkančiu žmogumi užmegzsti bendravimą, ryšį, kontaktą, pamėgink susidraugauti, bet vėlgi neidelizuok jo, nesureikšmink ir neromantizuok, jei matai, kad nieko su juo nesigauna ieškok   
kito  :)

Anonimas_777

Siandien pirma tokia diena.As normalus zmogus,tik siandien be veiklos.Kartais naudinga ir ramiai praleisti diena.

a.t.sielis

birželio 11, 2013, 18:52:11 Redagavimas: birželio 11, 2013, 18:53:43 by a.t.sielis
Neblogai čia pasitūsinot. :)

Manau, meilė egzistuoja, bet šiame pasaulyje jos tik atspindžiai. Dori ir geri santykiai - va čia suprantu dalykas. Bet verta žinoti, kad bet kokie santykiai šiame pasaulyje anksčiau ar vėliau nutrūksta (pvz. su mirtimi), ir neišvengiamai neša kančią. Sielos tai pasotinti negali, nes neįmanoma mylėti kažko laikino (ir tuo pačiu, kieno egzistencija efemeriška) ir netobulo. Jeigu meilė reali, egzistuojanti neefemeriškai, ji turi būti nukreipta į taip pat realius asmenis (amžinus). Tada viskas realu. Meilė - sielos, ir tik sielos funkcija.

White Box

Mano nuomonė būtų tokia jog žmogus yra sukurtas plėstis, daugintis. Vyrai nebuvo sukurti auginti vaikus, tad ir meilės nelabai turėtų but. Vadinama meilė yra turbūt pats stipriausias susižavėjimas, kuris pasiekes aukščiausia taška vis mažėja, kol galiausiai tai tampa antipatija,

Aukštyn