Ar egzistuoja meilė?

Pradėjo varpainis, gegužės 09, 2013, 22:14:36

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

TinSoldier

Citata iš: preacher  birželio 11, 2013, 00:44:30
Na kokie ten gali būti prasmių ieskojimai, kada dar 25m. neturintis vyrukai mėga su merginom, pats tas veiksmas visas, turi pilnai įkrauti ir įprasminti. O gyvenimą įprasminti yra ir kitų sričių mokslas, menai, ne pijarinė pagalba kitiems, sukurti ir užauginti šeimą ir t.t

Taip, teisingai! Vieniems gyvenimą įprasmina mokslas, menai, altruizmas, šeima. O kiti dar + atranda didelį malonumą ir prasmę sureikšmindami intymius santykius. Kaip kiti atranda pasitenkinimą ir prasmę mechaniniuose pasidulkinimuose. Abu keliai puikūs. Whatever floats your boat, t'sakant. Bet sakau, užsipulti žmogų, aiškinant, kad privalai dulkintis kaip šimpanzė, o ne kaip nors kitaip - neprotinga.

Uf, Šešėli, dabar ir man problema, kad nebegaliu tau pliuso uždėt :D

.L.U.T.H.O.R.

Preacher, nespręsk pagal save apie visą pasaulį. Nesijaudink turiu pažįstamų. Aišku nesakau kad visi 18mečiai taip daro . Kaip sakiau kiekvienam savo.

preacher

Citata iš: Šešėlis  birželio 11, 2013, 00:52:34
Preacher, nespręsk pagal save apie visą pasaulį. Nesijaudink turiu pažįstamų. Aišku nesakau kad visi 18mečiai taip daro . Kaip sakiau kiekvienam savo.

Suprask, kada tokiais dalykais užsiminėtu vede žmonės jau pervarge nuo santuokos rutinos ir t.t, dabar apie 18kinius kalbi, tokie per savo 2-8minutes, bando išpešti ko daugiau, nei įkraudinėti čiakras  :)

eternal.bliss

Nesureikšminu aš to. Tiesiog nepažystu žmogaus kuris nenorėtų nemokamos mašinos. Ir tai ne prasmės ieškojimas, o domėjimasis viskuo. Pabandyk giliai įkvėpti prasidedant orgazmui ir pamatysi ant kiek tas potiris sustiprėja, jei pavyks suprasi apie ką kalbu bent jau lašelį.

.L.U.T.H.O.R.

Kaip sakiau, preacher, turiu pažįstamų, kurių amžius 15-20 metų :) ir visi jie rimtesni už didžiąją dalį 18-20 mečių :) Tai nėra čia ką ir aiškintis :)

preacher

birželio 11, 2013, 01:04:58 Redagavimas: birželio 11, 2013, 01:09:48 by preacher
Citata iš: Šešėlis  birželio 11, 2013, 01:02:21
Kaip sakiau turiu pažįstamų, kurių amžius 15-20 metų :) ir visi jie rimtesni už didžiąją dalį 18-20 mečių :)

;D Net ne abejoju, kad rimtesni. Kartais nepažysti rimtų 13 mečių?  ;)
Manau, kaip tinka prie temos http://www.imdb.com/title/tt0290002/ - čia komedija su Benų Stiller'ių, kur jo tėvukai irgi mokina mantrų, tantrų  :)

varpainis

;D bunant 15 metu, ne apie seksa, cakras ir egiptietiskas praktikas dometis reikia. Dieve, gi pasidziaukit jaunyste. Pakvailiot, pasilinksmint reikia bunant tokio amziaus  ;)

.L.U.T.H.O.R.

birželio 11, 2013, 01:15:12 Redagavimas: birželio 11, 2013, 01:17:49 by Šešėlis
Ahh, kaip sakiau, sprendžiat apie visą pasaulį pagal save. Nėra ką daugiau su jumis ir bekalbėti :) Ir dar kartą pasikartosiu, kiekvienam savo, ne jums aiškinti, kaip kas privalo gyventi :)

varpainis

Niekas ir neaiskina kaip gyventi. Tiesiog iskilo klausimas kam tokiam jaunam zmogui dometis tokiais dalykais.

.L.U.T.H.O.R.

Kas traukia tuo ir domisi :)

Master

Chm... Net nežinau prisijungti prie pokalbio ar ne :/
Na pasakysiu ką pastebėjau.
:D Gal bandydami ale kietai pavaryti ir atrodote sau ir vienas kitam kieti. Bet iš šalies tai grynai matosi, kad nebeturite ką pasakyti.
Tooliau, kaip ir sakiau, užsiimdamas tuo su nemylimu žmogumi, dalini save ir tampi škuduru...
Tas pats kas gerti su nemalonia kompanija arba dalyvauti lievoje tūsofkėje. Ok, gal gerti ir malonu, bet kodėl turi džiuginti juos savo kompanija.. Ech, gal ir skamba egoistiškai, bet jeigu žmogus man nieko nereiškia, tai jis man nieko ir nereiškia :)

Bet gal visdėlto grįžkime prie temos ar egzistuoja meilė. Aš manau, jeigu abstrakčiai į tai žvelgsime, kad taip. Jeigu nebūtų meilės, motinos mūsų nemylėtų ir neaugintų. Jeigu meilės nebūtų, tai vargu ar kas nors tau užleistų vietą autobuse (kalbu apie to žmogaus meilę žmonėms). Jeigu meilės nebūtų, samurajai, nebūtų atsidavę savo šaliai ir nebūtų paaukoję gyvybės dėl visų savo gyvenvietės žmonių. Nebūtų atsiradę tokių veikėjų kaip Jezus ar dar kažkas (taip greit neprisiminsiu)... Jeigu nebūtų meilės, poetų eilėraščiai būtų negyvi arba jų visai nebūtų.. Vat čia įrodymai, kad meilė egzistuoja (:
Aš manau

Anonimas_777

Cia ir taip aisku,kad ji egzistuoja.Bet visi turi skirtingu problemu...Mano didziule problema,kad as isvis nemoku bendrauti ir susidraugauti su man patinkanciais zmonemis.Nu as esu jauna,bet ne 13os irgi.kaip galeciau tokia problema issipresti?Mano tevai labai griezti.Net nesneku su mama apie meile,net bijau.Gal galit ka patarti?ka reiketu padaryti,kaip pamazu ismokti rodyti meile tiems kurie man is tikro rupi?isvis kaip susibendrauti su man patinkanciais zmonemis,kai jie ne is mano draugu rato?

Anonimas_777

Dar turiu klausima,ar gali buti ,kad tiesiog pats zmogus yra nevertas meiles?Ir kada jis toks gali buti?

TinSoldier

Citata iš: Anonimas_777  birželio 11, 2013, 09:37:30
Dar turiu klausima,ar gali buti ,kad tiesiog pats zmogus yra nevertas meiles?

Ne. Taip negali būti.

Master

Anonime, patarčiau medituoti į širdies čakrą. :DD O jei rimtai, priversti savęs mylėti negali. Kaip ir negali priversti jaustis laimingu ir panašiai. Kad galėtum mylėti kitą, pirmiausia turi pamilti save, suprasti save. Kai suprasi save, maždaug žinosi, ką gali jausti kitas. Ir meilė jam ateis savaime. Nors ne man šioje vietoje kalbėti (nekažką išmanau)..
Ir aplamai nesuprantu ką tu nori pasakyti. Jeigu tau iš tikro rūpi kažkoks žmogus, tu jau vienaip ar kitaip myli... (bet gal kalbama apie veiksmus :/) Ech,jaučiu, kad parašiau nonsensą :3

Aukštyn