Alkoholis: už ir prieš

Pradėjo .L.U.T.H.O.R., balandžio 28, 2013, 20:28:55

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

a.t.sielis

Pabūsiu jau aš tuo fanatiku, negi sunku. Ir nekainuoja nieko :D Taip sakant, būkime savimi.

Master

Taip, būkime savimi, tačiau nekiškime savo pažiūrų kitiems per prievartą. AMEN ;)

jovytukas

Pasisakysiu ir as. Manau tie,kurie yra 100% pries alkoholi, ir negeria net per naujus metus ne laso, tie zmones patys yra tureje problemu su alkoholiu, arba vaikystes traumos, kai mama ar tevas gere..ir tas zmogus tiesiog kratosi ziuredamas I alkoholi. Visi kiti normalus zmones kars nuo karto isgeria,kad ir taure vyno.

Benamis

As tikrai esu toli nuo abstinentu (cia jeigu ka), bet sis tavo sakinys yra kuo puikiausias pavyzdis kokios "normos" yra mums idiegtos :)

Citata iš: jovytukas  spalio 12, 2014, 20:40:43
Visi kiti normalus zmones kars nuo karto isgeria, kad ir taure vyno.

jovytukas

O kas tas normas nustatineja jei ne tie patys žmonės :)

Benamis

Butent. Bet tai nereiskia, kad jos dar teisingos. Ir sakyti, kad tie kurie negeria yra nenormalus, ar tie kurie geria normalus mano manymu kvaila.

jovytukas

Pyk nepyk, bet tas žmogus,kuris net per šventę prie kompanijos negali kartu pakelti vieną šampano taurę su kitais,( tik vieną simboliškai) , man jis atrodo turėjęs problemų is ankščiau, arba sergantis kokia nors liga. Tai mano ASMENIŠKA nuomonė.

Benamis

Neturiu uz ka pykti. Siaip svajoju, kad ir as kazkada ateityje galeciau pagal tavo supratima vadintis nenormaliu ;D Tik abejoju ar man pavyks :D

illuminati

vau... cia tas pats kas sakyt : tas vyras kuris nors kartais, nors retkarciais, nors uz labai, labai, labai rimta reikala musa zmona - normalus. o tas kur ne tai...

cia gal ir nevisai vykes palyginimas bet...

va nenormalus tas kuris pats negeria ir kitam persa savo nuomone... tas pats kaip su kai kuriais veganais, ne tik patys mesos nevalgo bet ir kitiem bando uzgint...  :D

Sirius

Viskas priklauso , nuo vartojimo kiekio. Pats švariausias alkoholis Tai 100% Etilas. 5  lašeliai praskiedžiant vandeniu,  visa stiklinė ir išgėrus kiekviena rytą .
Gyvenimo trukmė prailgės 15%.
Smegenų veikla bus balansuota ir širdies dažnis stabilus.
Kraujo apytaka bus taip, pat balansuota.

Žodžių viskas yra vaistai. Ir reikia vartoti viska su protu.

Tas pats klausimas ar morkas valgyt gerai ar blogai ?  ir panašiai.
Viskas yra remta kiekiais , balansuota mityba ir panašiai. Buvo žmonės visiškai druskos atsisakė, atseit blogai, bet be druskos, smegenis atrofavosi mirė ligoniniai,
žaliavalgiams irgi atrofojasi jei, nepalaiko tam tikrų omega rūgščių ir taip toliau , skrandžio jautrumo nestebi, paskiau stebesi , kad 90 procentų žaliavalgių miršta nuo skrandžio vėžio.
Vegetarams - taip, pat jei nederina maisto, tokios pačios pasekmės.
Mėsėdžiams -  lygiai tas pats.

idealiausias variantas ,  maitintis atsargiai .

jovytukas

Taigi taigi, pvz mano mociute visa gyvenima saikingai valge, isgerdavo kas antra diena ir velnio lasu po 50g ir jai dabar 88m, ir ji puikiai juda, visur eina, viskuo domisi, zodziu tik pavydeti jai, nes viska dare su saiku. Zinoma cia dar ir genai.

elteide

ar tikrai lietuviai tokie alkoholio mėgėjai, kaip sako nauja statistika..lenkiam rusus dvigubai...

vytra

Citata iš: elteide  gegužės 29, 2017, 23:16:52ar tikrai lietuviai tokie alkoholio mėgėjai, kaip sako nauja statistika..lenkiam rusus dvigubai..
- manau čia "valstiečių" pasiektas super aukštas prekybos skaidrumas! Pas rusus 70% "vartotojų" vis dar šešėlyje. Šešėlio pas mus neliko, nes visi 200000 piliečių gauna 200eu/mėn, todėl badauja ir tampa labai skaidriai "permatomi"!

p.s
.. jei ką, tai čia SODROS duomenys.

p.s.2
.. kas dėl gėrimų, tai dalies žmonių organizmai "nemoka" skaidyti spirito, jiems tikrai negalima gerti. Kurie lengvai spiritą įsisavina, tai saikingas vartojimas yra natūralu, tokie žmonės gerdami nekvailėja ir nesuserga priklausomybe.

Vytautas

Citata iš: vytra  gegužės 30, 2017, 09:47:46tai saikingas vartojimas yra natūralu, tokie žmonės gerdami nekvailėja ir nesuserga priklausomybe.
Absoliučiai nevartoju ir gyvas. Taip kad labiau natūralu visiškai nevartoti nes tame jokios prasmės. Vartojant tik nereikalingos problemos visomis prasmėmis. Aišku šį pasaulį valdo pinigai. O alkoholis labai dideli pinigai. Atitinkamai ir agitacija prieš bandymus bent kiek pažaboti tą beprotybę yra nesuvokiamai galinga. Bet viskas dėl naudos kažkam bet ne žmonių sveikatos. Atitinkamos ir pasakos apie saikingą vartojimą. :)

vytra

Citata iš: Vytautas  gegužės 30, 2017, 10:05:02Absoliučiai nevartoju ir esu kol kas gyvas.
- spiritas tėra vienas iš angliavandenių, jei jo cheminė formulė tau sukelia intoksikacijas, tai visai tai nereiškia, kad kitiems irgi. Sakykim yra daug žmonių, kuriems pienas užnuodija virškinimą, tai pieną irgi uždrausti? Supraskim, mes esame skirtingi šiek tiek, nereikia visų versti išpažinti nuostabų "komunizmą" be pieno.

CitataTaip kad labiau natūralu visiškai nevartoti nes tame jokios prasmės. Vartojant tik nereikalingos problemos visomis prasmėmis.
- yra senas posakis: "kas tinka Jupiteriui, netinka Veršiui".

CitataAišku šį pasaulį valdo pinigai. O alkoholis labai dideli pinigai. Atitinkamai ir agitacija prieš bandymus bent kiek pažaboti tą beprotybę yra nesuvokiamai galinga. Bet viskas dėl naudos kažkam bet ne žmonių sveikatos. Atitinkamos ir pasakos apie saikingą vartojimą.
- aš prieš vis dar išlikusią "sovietinę biurokratiją", kuri pagal savo buką supratimą kas yra gerai ir kas yra blogai, kuria kažkokius draudimų talmudus. Jei vartojimas tikrai per didelis, reikia tai reguliuoti, bet ne popieriniais draudimais su išimtimis ir išimtimis iš išimčių, bet kaina. Kelkim akcizą, o naktį dar dvigubai, surinktus pinigus išdalinkim varšam, nes Lietuvos konstitucija garantuoja "teisę į gyvenimą" visiem piliečiam.

Aukštyn