Meetas

Pradėjo 2012, lapkričio 20, 2011, 21:11:18

« ankstesnis - sekantis »

Ar dalyvautum meete: Sausio 28 d. (šeštadienį) Kaune?

Taip
Ne
Žemyn

paragraf 78

Tai gal organizuojam naują meetą? Gal jis pasiseks...
Šiaip smagu būtų su visais susimatyti.

Kaip manot kokia data būtų tinkamiausia? Siūlau orientuotis į kokį šeštadienį už mėnesio. Pvz. vasario 16 ar 23 d.?

Markamis

Ir vėl Kaune? :/

paragraf 78

Tai Kaunas patogiausia vieta susilėkimui iš visos Lietuvos. Aš anksčiau kas savaitę važinėjau į Vilnių tai supratau, kad toks mažas atstumas jog gali ir vienai dienai atlėkti. Nieko čia baisaus nėra.

la.benas

Gaila kad as negaliu, o noreciau. Per toli man :(

paragraf 78

Lietuva per mažas kraštas kad tokie dalykai kaip "per toli" egzistuotų.

RoxiO

Man tiktų ir 16 ir 23d. Aš labai norėčiau, kad dalyvautų Insomnia, Benamis, Soldieris ir Inkognito. ;)

la.benas

Citata iš: paragraf 78  sausio 21, 2013, 21:07:55
Lietuva per mažas kraštas kad tokie dalykai kaip "per toli" egzistuotų.

Per toli, kad galeciau atvykti. Nors tokie atstumai tai...
O siaip tai sekmes tiems, kurie megins susitikti. Butu smagu, jei kas nors pafotografuotu :)

OKULTISTE

vasario 17, 2013, 00:01:21 Redagavimas: vasario 17, 2013, 00:14:31 by OKULTISTE
Tai..?
Negi aš viena anarchistė? Che che...
Tiesiog:
Kas nori ateina 2013 - 02 - 23, 13:13 prie Kauno soboro.

P. S. Jei kas nors nenori, kad aš būčiau, pasakykit į pm.

.L.U.T.H.O.R.

OKULTISTE, neleisk kad kas sutrukdytų tau ateiti, o tai parašys, nenoriu kad būtum ir pats neateis  :o

OKULTISTE

Na tai ir nekeliamas klausimas, ar kas nors, kas pareikštų tokį norą, (ne)būtų... Aš tik noriu žinoti, ko nori forumiečiai...

paragraf 78

apie naują bandymą daryti meetą yra sukurta atskira tema http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=1408.0;topicseen

ponaitis

gaila kad man net iki kauno neitu atvaryt,norėtusi susitikt,sužinot kieno čia žinutes skaitau :)

OKULTISTE

Tai reikėtų kaip nors uždaryti šią temą ar kaip...

Greed

Manau reiketu sukurti nauja ivyki ir organizuotis vel. :) Paskaiciau, kad kai kam per toli ir pan. Vietos nakvynei atrasciau dviem zmonem po susitikimo, kad sekmingai kita diena gristi i savo komforto zona pailsejusiems ir su geriausias ispudziais. :)

Aukštyn