Meetas

Pradėjo 2012, lapkričio 20, 2011, 21:11:18

« ankstesnis - sekantis »

Ar dalyvautum meete: Sausio 28 d. (šeštadienį) Kaune?

Taip
Ne
Žemyn

Stasys

Labas, esu naujas narys.: ) įdomu kaip dėl meetu dabar reikalai juda? Vyksta kas nors dar, ar forumas miršta? Norėčiau susipažint su naujais žmonėm kurie žiūri i pasaulį iš panašaus taško kaip mano : )

Benamis

Citata iš: Stasys  vasario 05, 2014, 19:40:59
Labas, esu naujas narys.: ) įdomu kaip dėl meetu dabar reikalai juda? Vyksta kas nors dar, ar forumas miršta? Norėčiau susipažint su naujais žmonėm kurie žiūri i pasaulį iš panašaus taško kaip mano : )

Na forumas gyvuoja, mirimo procesu nepastebejau ;D Naujas meetas dar paskelbtas nebuvo, todel jeigu tau butu idomu susipazinti su bendraminciais tektu sekti forumo naujienas :) Be to, visuomet galima padiskutuoti tokiomis temomis ir virtualiu budu ;)

Stasys

Citata iš: Benamis  vasario 05, 2014, 19:53:44
Na forumas gyvuoja, mirimo procesu nepastebejau ;D Naujas meetas dar paskelbtas nebuvo, todel jeigu tau butu idomu susipazinti su bendraminciais tektu sekti forumo naujienas :) Be to, visuomet galima padiskutuoti tokiomis temomis ir virtualiu budu ;)

Ok, taip ir supratau. (jau spėjau paklausti kelių forumo narių dėl meeto/ų) Tiesiog bendravimas gyvai kurkas įdomesnis, ypač su naujais žmonėmis : )

Asasinas

Citata iš: Stasys  vasario 05, 2014, 19:40:59

Pats tu miršti. Forumas tikrai nemiršta. Dabar anomalijos klestėjimo laikai, kaip senovės Romos miestas.

Stasys

vasario 05, 2014, 20:01:43 Redagavimas: vasario 05, 2014, 20:04:54 by Stasys
Citata iš: Asasinas  vasario 05, 2014, 20:00:37

Pats tu miršti. Forumas tikrai nemiršta. Dabar anomalijos klestėjimo laikai, kaip senovės Romos miestas.

;D

Ačiū už info : )

Master

Heh, jei jau kalbant apie tai, šiaip visai būtų neblogai pavasariop kokį meetą susiorganizuoti ::) ....
Būčiau už (:

.L.U.T.H.O.R.

Aha, tikrai, meet'ą būtų. Aš ir prisijungčiau manau ^^ O jei naujų žmonių būtų, tai smagu :D

Iron Tara

Vasario 8d. Meetas Kaune prie Soboro. 13 h.

.L.U.T.H.O.R.

Kas čia taip sugalvojo? :D

Iron Tara

Kaip tau atrodo? :D

Asasinas

Iron Tarka sugalvojo.

Iron Tara

Kad niekas niekada nieko nesutaria taip paprastai. Tai galvoju reikia pakonkretint.
Data ir laikas visiškai atsitiktinai parinkti.

.L.U.T.H.O.R.

Aš ateisiu ^^

Master

Na o aš už demokratiją...

Iron Tara

Tai siūlyk kažką geriau, demokrate:D kad visi čia demokratai, niekas nieko nejudina, nedaro, laukia kol kiti padarys, o kai kažkas bando, jie susideda rankas ant krūtinės ir laukia demokratijos...
Sorry, čia tik pastebėjimas, gink dievuli, nedupyk, nes visoj Lietuvoj taip.. :)

Sooo, du jau turim. Kas dar?:D

Aukštyn