Meetas

Pradėjo 2012, lapkričio 20, 2011, 21:11:18

« ankstesnis - sekantis »

Ar dalyvautum meete: Sausio 28 d. (šeštadienį) Kaune?

Taip
Ne
Žemyn

paragraf 78

Aha, smagiai pasibuvom :)

unco

Ei, o foto ir neparvežėt  :-\

Asasinas

Na tai matyt, kad neparvežė. :)

paragraf 78

Pamiršom pasifotkinti

Daividas

Kitą kartą pasifotkinsit. :D Būčiau ir aš atlėkęs, bet tolokai man. :) Va praeitą savaitgalį kalbėjomės su tokiu žmogum. Maladiec toks, pasakoja savo gyvenimiškas istorijas, ir kuo toliau tuo įdomiau. Bet dar didesnį įspūdi jis man paliko, kai pradėjo kalbėt apie mistinius dalykus, NSO ir žmonių grobimus. :) Kai vakare jau visi suguldavo, mes dar kokias dvi valandas plepėdavom. :>

DragonSeeker

Darykit meet Klaipėdoje  :D

Sephriel

Citata iš: Daividas  kovo 02, 2012, 20:37:17
Kitą kartą pasifotkinsit. :D Būčiau ir aš atlėkęs, bet tolokai man. :) Va praeitą savaitgalį kalbėjomės su tokiu žmogum. Maladiec toks, pasakoja savo gyvenimiškas istorijas, ir kuo toliau tuo įdomiau. Bet dar didesnį įspūdi jis man paliko, kai pradėjo kalbėt apie mistinius dalykus, NSO ir žmonių grobimus. :) Kai vakare jau visi suguldavo, mes dar kokias dvi valandas plepėdavom. :>

cia apie Inkognito snekat?

Daividas

Citata iš: Sephriel  kovo 26, 2012, 16:41:41
Citata iš: Daividas  kovo 02, 2012, 20:37:17

cia apie Inkognito snekat?

Kas jis toks ? Aš kalbu apie realybę, o ne virtualius žmones.

mastyrukas

kovo 26, 2012, 21:22:25 Redagavimas: kovo 26, 2012, 21:27:45 by mastyrukas
Citata iš: Daividas  kovo 26, 2012, 21:12:35

Kas jis toks ? Aš kalbu apie realybę, o ne virtualius žmones.

Nei vardo nei pavardes nezinau, bet : http://www.nso.lt/lt/inkognito-abduct.htm
Berods pernai per  tv rode, kaip jis isrado kazkokia medziaga aviamodeliu ar paciu lektuvu pavirsiams dengt .. lengva ir aptaki  ??? bijau sumeluot. Bent pries kelis metus  rodydavosi gyvo sapno forume

OKULTISTE

Jau beveik metai praėjo... Nebus norinčių...?

Marius

Nebent jei vyktų Vilniuje...(taip savanaudiška)

OKULTISTE

Šiaip, kiek rodo mano mažytė patirtis, geriausia Kaunas (pati iš Vilniaus aną kartą puikiausiai atvykau)...

RoxiO

Būtų gerai vėl padaryti.

bs2000

jo butu gerai,ypac noreciau kad marius dalyvautu  :)

Marius

Jo?kaip jau minėjai muštyniu nori?

Aukštyn