2012 12 21. Jūsų prognozės?

Pradėjo Vico, spalio 09, 2012, 16:14:22

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

OKULTISTE

Tai Jūs pirmas, o aš tada "keršysiu"...

ponaitis

jei rimtai,manau jog tas maju kalendorius turi ciklus,ir kai baigsis 2012 prasides is naujo kalendoriaus skaičevimas.

OKULTISTE

.L.U.T.H.O.R.

Planas/Prognozės

OKULTISTE pabaigus visus savo dienos darbus, ketvirtadienio popietę, kviečia visus kas tik nori pas ją į namus , išgerti mėtų arba ramunėlių arbatos, pamedituoti, pasišnekučiuoti apie artėjančią pasaulio pabaigą, apie neįgyvendintus planus ir svajones. Po išsipasakojimų (paverkimų) vakaronės 00:00 laukia fejerverkai  ir šampanas, sulaukus 20 pasaulio pabaigos šiame tūkstantmetyje.

OKULTISTE

Gaila, kad esu tolokai nuo savo namų...
Bet Šešėlis gal ne... M?  ::)

.L.U.T.H.O.R.

Aš taip pat tolokai nuo namų :)

Bildukas

gruodžio 20, 2012, 03:36:21 Redagavimas: gruodžio 20, 2012, 03:57:18 by Bildukas
 :) Sveiki , senai bebuvau cia uzklydes. Siaip tai ta Pasaulio pabaiga kaip ir atidejo kazkoks Maju Profesorius iki , berods , 4772 metu spalio kazkelintos dienos ....Tai mums kaip ir nenusisviecia  :D . Na , bet jeigu atsvesti su arbatelemis ir ne tik  ::)  , tai as visada , visomis rankomis ir kojomis (palauk , kiek cia as ju turiu , pamirsau suskaiciuot) VISAD UZ .  :) .

Makaveli

Nu ką, viskas paaiškės rytoj :D :D

Sabikas

Jau kai kuriuose šalyse juk 21 d., kas ten vyksta - visiems aišku. Nemanau, kad Lietuva kažkuo ypatinga ir galima tikėtis kito scenarijaus.. :D

inkognito

SVEIKINU VISUS SU NEĮVYKUSIA PASAULIO PABAIGA,bet ta proga labai patiko vakar  Elijo išspausdintas postas Nso.LT, kad iki gruodžio 25 d. reikia kas 8 val. išgerti maždaug po 100-150 gramų brendžio užkandant  geru su meile pagamintu maistu. Vakar vakare pabandžiau ir man taip patiko pasaulio pabaiga,kad norėtūsi kad jos būtų skelbiamos kiek galint dažniau...

Benamis

Dekui, tave taip pat sveikinu inkognito :D O kas liecia brendi, tai reikes pabandyti :)

inkognito

Ačių,bet turiu pripažinti, kad mano žmonai nepatiko toks mano traktavimas pasaulio pabaigos,- naikinant Brendžiuko atsargas,tad ji man paskelbė embargo iki pat Kalėdų šioms procedūroms.  Kaip lūdna, kad ji netiki jokiomis pasaulio pabaigomis ir laiko tai pretekstu be jokios progos išgerti...

Makaveli

Nieko neįvyko ???

Benamis

Gyvename toliau kaip ir gyvenome :)

Neiprastas

Sveikinu visus, kurie perėjo į ketvirtąją dimensiją, tiems kam nepavyko jų fiziniai kūnai tai pajaus visa esybe, todėl džiaugtis nederėtų kad neįvyko pasaulio pabaiga nes niekas jos ir nelaukė, vartotojiškumui žmonijos atėjo galas. Tie kas stovi prie penktosios dimensijos vartų ir turi ten galimybę patekti, ir virsti kristaliniais kūnai, susimąstykite dėl žmonių nes dėl jų mes čia esame, todėl prieš išeidami apsvarstykite viska ar esate dėl savęs ar dėl kitų. Dėkoju už jūsų nuoširdumą:)

Aukštyn