2012 12 21. Jūsų prognozės?

Pradėjo Vico, spalio 09, 2012, 16:14:22

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Citata iš: Neiprastas  gruodžio 21, 2012, 12:49:34
todėl prieš išeidami apsvarstykite viska ar esate dėl savęs ar dėl kitų.

Iseiti is sio pasaulio paciam galima tik vieninteliu budu: savizudybe.

Puutuls

A kur tie vartai? Aš irgi noriu i rojų, atsibodo jau čia... :)

TinSoldier

Sveikinu visus, kurie perėjo į ketvirtąją dimensiją, tiems kam nepavyko jų fiziniai kūnai tai pajaus visa esybe, todėl džiaugtis nederėtų kad neįvyko pasaulio pabaiga nes niekas jos ir nelaukė, vartotojiškumui žmonijos atėjo galas. Tie kas stovi prie penktosios dimensijos vartų ir turi ten galimybę patekti, ir virsti kristaliniais kūnai, susimąstykite dėl žmonių nes dėl jų mes čia esame, todėl prieš išeidami apsvarstykite viska ar esate dėl savęs ar dėl kitų. Dėkoju už jūsų nuoširdumą:)

Matosi, kad kažkas laukdamas 21 dienos brendžiuko padaugino.
Juk inkognito (ar kažkoks tai elijas) rašė: 100-150 gramų kas 8 valandas! Ne kas 8 minutes!
Eik išsiblaivyti.

Marius

gruodžio 21, 2012, 15:11:53 Redagavimas: gruodžio 21, 2012, 15:43:18 by Marius
Sveikinu visus, kurie perėjo į ketvirtąją dimensiją, tiems kam nepavyko jų fiziniai kūnai tai pajaus visa esybe, todėl džiaugtis nederėtų kad neįvyko pasaulio pabaiga nes niekas jos ir nelaukė, vartotojiškumui žmonijos atėjo galas. Tie kas stovi prie penktosios dimensijos vartų ir turi ten galimybę patekti, ir virsti kristaliniais kūnai, susimąstykite dėl žmonių nes dėl jų mes čia esame, todėl prieš išeidami apsvarstykite viska ar esate dėl savęs ar dėl kitų. Dėkoju už jūsų nuoširdumą:)''

Kaip ir sakiau ir po to,kai šią dieną NIEKO NEIVYKS,visvien atsiras ''vibruojanciųjų'' kurie toliau savo demagogijas skleis.....Ir dabar kažkokios ketvirtos dimencijos,vartai,kristaliniai kunai...POGALAIS,''vibruojantieji'' atsipeikėkit pagaliau.Juk nieko neivyko,diena kaip visos,na susimovėt su savo pranašystėm ir kitom iliuzijom,tai turėkit sąžinės ir padorumo pripažint tai,o ne toliau aklai ir bukai skleist tas pačias erezijas.Jei prieš tai dar buvo juokinga,tai dabar matosi,kad žmonės turi rimtų problemų dėl savo sapalionių..Taip užsispyrus kažką kišt ir net matant ''balta'' sakyt kad tai ''juoda'' gali visiškas cinikas,ar beprotis.

Tie kas stovi prie penktosios dimensijos vartų ir turi ten galimybę patekti, ir virsti kristaliniais kūnai, susimąstykite dėl žmonių nes dėl jų mes čia esame, todėl prieš išeidami apsvarstykite viska ar esate dėl savęs ar dėl kitų''

Čia žiauriai geras pavyzdys,kaip yra bandoma išsisukt ir tipo pateisint save,atseit-''AŠ čia galėčiau nušvist ir eit y penktą dimenciją,bet ai jei jau taip prašot pasiliksiu''
Ne nu ar nejuokinga ir kartu nepikta,kad žmonės mano jog,gali belenką taukšt ir kitus mulkint..Jie jaučiasi kažkokiais dievais ar pranašais,nežinau ,ar čia pasipūtimas ar kažkokia psichologinė problema..Pastebėjau,kad tokie žmonės dažnai tampa sektantais ,ar patys įkuria sektas,nes kai negali kontroliuot aplinkos imi ir susikūri savo aplinką,savo mažą pasaulėlį,komuną ar bendruomenę,kuria gali manipuliuoti ir taip patenkint savo nesveiką ego.

A.C.A.B

Nesvaikit, kad nieko neatsitiko. Su korišais jau šeštoj dimensijoj randamės. Su astropasauliu prasilenkėm ties ketvirta kažkur. Tik gaila, kad ryt galvą skaudės ir mineralkės reiks eit pirkt...

deamero

A tiksiai siandien Astropasaulio gimtadienis ar kazko kito is forumo? Taigi sveikinu

crystal

džiaugtis nederėtų kad neįvyko pasaulio pabaiga nes niekas jos ir nelaukė,

Aš tai laukiau :( Visi mano grupiokai laukė, nes tai vienintelis būdas galėjęs mus išgelbėti nuo matricų nd o ir šiaip nuo sesijos :( Ech gaila, kad neįvyko, tikiuosi kiekvienas gerai paminėjot savo pasaulio pabaigas :D
Tie kas stovi prie penktosios dimensijos vartų ir turi ten galimybę patekti, ir virsti kristaliniais kūnai, susimąstykite dėl žmonių nes dėl jų mes čia esame, todėl prieš išeidami apsvarstykite viska ar esate dėl savęs ar dėl kitų. Dėkoju už jūsų nuoširdumą:)

Man tai įdomu, o tie, kas perėjo į kitas dimensijas, dar galės čia mum iš ten atrašyti? Ar jau bus dingę iš forumo visam laikui?
O šiaip, jei rimtai, tai man graudu tokius komentarus skaityt. Žmonės visai paskendę savo pasaulėliuose, sunku net vertinti ar čia žmogus rimtai rašė, ar bandė nevykusiai juokauti...

Neiprastas

Su panieka džiaugiatės, kad tai neįvyko, žmonių laikrodis besaikio gyvenimo sustojo, dabar tik nuo jūsų viskas priklauso tie kas gyveno dėl jūsų daugiau jums savo energijos nedovanos nes jus tik įmatę bet už tai nieko neduodate, majai ne be reikalo tą diena pažymėjo, jiems taip pat atėjo ta diena kai dauguma pamiršo kūrėją ir dėl ko jie čia yra, visiems laimės ir meilės, kuriant naująją žemę.

Raktas į suvokimą.
Paleidžiu, priimu, suvokdamas visa tai dėkoju, džiaugiuosi už visa tai, aš taikus su aplinka, aš laisva siela, aš mylintis.

paragraf 78

Na tai ar kas nors pažįstate ką nors perėjusį į ketvirtąją ar penktąją dimensijas?

.L.U.T.H.O.R.

O tai ,paragraf, tu neperėjai?  :o

paragraf 78

Tai aš čia iš šeštos dimensijos rašau, ketvirtoj ir penktoj matai interneto nėra, tai aš kartais šoktelnu į šeštą kad parašyčiau ką nors forume.

RoxiO

Chebra, gal galit pagelbėt truputį? Aš ne tik, kad nepakilau, bet dar ir pakritau žemyn, rašau iš antros dimensijos. Rašydamas viena ranka turiu sukti generatorių, nes su elektra čia nekažką... Galit paaiškinti kaip pakilti iki ketvirtos arba bent jau iki trečios? Dar 'įpūst' reikia ar ką čia daryt?

Asasinas

Aš tai jau 9 danguj...

paragraf 78

2Pacas

paragraf gal uzteks cia tau isidirbinet, kaip mazas vaikas elgies.

Aukštyn