2012 12 21. Jūsų prognozės?

Pradėjo Vico, spalio 09, 2012, 16:14:22

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

TinSoldier

Aišku, dėkui už atsakymą (:

Apophio įsirėžimas nelabai tikėtinas. Man atrodo, kažkur neseniai mačiau procentinė tikimybė: kažkur apie 2 procentai.

Tiesiog norėjau kokį moksliškesnį pasaulio pabaigos pavyzdį sugalvot. Ne tikrą. Tik šiaip, vardan argumento :)

paragraf 78

Visada prašom :) tik kitą kartą rašyk kad tai įsivaizduojamas scenarijus ir mažai tikėtinas, nes net pasimečiau :)

.L.U.T.H.O.R.

gruodžio 04, 2012, 22:06:47 Redagavimas: gruodžio 04, 2012, 22:08:38 by Šešėlis
Citata iš: Neiprastas  gruodžio 04, 2012, 15:57:03

Tu pasakyk geriau kaip tai gali neįvykti jeigu mūsų laiku tai buvo nuspręstą prieš 100metų, tai būtų prieš natūralią žmogaus evoliucija :) Niekas pasaulio pabaigos nelaukia tai bus naujo ciklo pradžia evoliucionuos žmogus kartu jo DNA, turėsime vietoj 7cakrų išviso 12cakrų, taip pat ir žemėje transformuosis ir virs žvaigžde, senoji saulė užges iš jos gims kita saulė šeštoji. Ar esi girdėjęs sąvoka sena siela? Tokius žmonės reiktų gerbti ir iš jų pasisemti patirties, o ne purvais drabstyti. Kada pas jus atsiras žmogiškumas ir supratimas tikrosios žmogaus paskirties žemėje? Man asmeniškai liūdna matyti tokia situacija, be to gaila žmonių kurie su panieka į visą tai žiūri.

Lengviausia pasakyti, "o tai kaip gali neįvykti?", na pagyvensim ir pamatysim, ką kalbėsit po 21 dienos. Dėl čakrų gali nebesvaigt, :D Tikriausiai apie jas nieko nežinai. O kad žemė pavirs žvaigžde, tai gal ir ir tikėtina, bet ne fiziniame lygmenyje. Apie seną sielą nesu girdėjęs, nes siela amžina, bet gal tu turėjai omenyje brandžią. Apie tokias esu girdėjęs, deja nemanau, kad astropasaulis tokia siela.

astropasaulis

gruodžio 04, 2012, 22:08:52 Redagavimas: gruodžio 04, 2012, 22:11:09 by astropasaulis

Man labai skaudu, kad mano mintys iš karto yra nurašomos. Tarsi būtų trenkta su skuduru per veidą. Ne tik man sukelia frustraciją kaikurie komentatoriai, bet ir kitiems, kurie nori papasakoti kaiką daugiau, ko niekada negalėsite išgirsti. Vis dėlto, jūsų valia mus šmeižti, nuvertinti.

Aš niekada nepaminėjau, kad įvyks koks nors armagedonas, tam tikri kataklizmai. Kodėl reikia visada interpretuoti mano mintis klaidingai, neobjektyviai? Juk pačiame piramame šios temos puslapyje buvo komentuojama, kad įvyks dvasiniai pasikeitimai. Kaip supratau ne visi juos pajus.
Kai ateis ta diena, žmonės, kurių sąmonė yra pabudusi, patirs dieviškus įspūdžius. Pagaliau jie visiškai nušvis ir pradės gelbėti pasaulį tiesiogiai. Bus kovojama dėl pasaulio harmonijos įsiviešpatavimo. Bus kuriamas bendras gėris.

Prieš metus pradėjau intensyviau medituoti. Nevartoju alkoholio, cigarečių, nesenai atsisakiau ir mėsos. Išsisprendė visos bėdos: nebejaučiu sveikatos sutrikimų - normalizavosi organizmo veikla, nebejaučiu savivertės nebuvimo, pagaliau pajaučiau laisvės skonį. Niekada nebuvau toks nepriklausomas nuo nieko. Jautiesi tarsi būtų užaugę sparnai. Aš jaučiuosi taip, tarsi man nieko nereikėtų. Aš tik noriu kitiems duoti. Aš noriu tarsi paaukoti save dėl kitų laimės. Noriu, kad žmonės pagaliau būtų laimingi. Visi be išimties.

Kai tam tikrais metodais pašalini iš savęs neigiamas mintis, jų vietą užima teigiamos. Paskutiniu metu galvoja sukasi vien humanitarinės mintys. Nesenai, buvo tokia naktis, kai negalėjau užmigti. Galvojau apie savo gimtąjį kaimą, kaip galėčiau jam padėti, kaip galėčiau suburti žmones. Ką galėčiau padaryti, kad ,,vargo žmonės", nors kiek pasijustų laimingi, kad atitruktų nuo kasdienybės. Kaime gyvena daug ūkininkų. Baigę darbus jie, bėga į ,,barelį". Galvojau, kuo kitu jie galėtų užsiimti, kad tokiu elgesiu neskaudintų savo žmonos bei vaikų. Jeigu dauguma ūkininkai, tai pagalvojau, kad galėtų būtų surengiami kartą į savaitę kokios nors paskaitos apie ūkį, naujas technologijas, investicijas. Kad žmonės, kurie neturi išsilavinimo įgytų pasaulietinių žinių, o nesivadovautų tik iš kartos į kartą perteiktomis žiniomis apie ūkį. Laikas ir jiems tobulėti, modernėti. Aišku, negalima visiškai atsisakyti senolių išminties. Kad ūkininkai nebergtų alaus - tegul daro naminę girą! Kažkas juk panašaus. Galės sukurti savitą giros receptą. Galbūt pavyktų net atidaryti giros gaminimo fabriką, kad žmonės turėtų kur dirbti, bei, kad  garsintų savo produkciją respublikoje. Be to, bus taip atsisakoma velnio lašų. Manau, kad prie to priprastų. Galvojau ką galėtų veikti moterys, kurios praktiškai savęs visai nerealizuoja. Yra keletas kepėjų, kurios kepa skanius naminius tortus iš ekologiškų produktų. Aš manau, kad būtų galima pastatyti didelį pastatą, kuriame visi kaimo žmonės prsitatytų, pardavinėtų savo produkciją: tai tortus, tai ekologiškas daržoves, sūrius, pieną, naminę keptą duotą, ,, muštą"  sviestą , kad ir minėtą tą girą. Sukurtų ekologiško asortimento parduotuvę. Gyventų tada jie sveikiau bei daugelis galėtų taip užsidirbti. Jeigu viskas gerai klostytųsi, būtų atsisakoma tradicinės parduotuvės ir taip būtų viskas daugiau natūraliau ir manau, kad žmonės ,,pasiduotų" netgi tokiam azartui. Kas liečia jaunimą, yra aišku stadionas, sporto salė, tačiau būtų neblogai įkurti treniruoklių salę, sportu besidominčiu jaunimui. Kas dėl meniškos priigmties žmonių, yra juk kultūros namai, kurie beveik nenaudojami. Reikėtų įkurti vaidybos klubą, kurio nariai nors per šventes ką nors šarmiško pademonstruotų. Manau, kad visi būtų patenkinti, ne tik patys vaidintojai, bet ir jų tėveliai. Aišku tai yra ne visos vizijos. Juk rašiau, kad negalėjau užmigti visą naktį, nes galvojau kaip padėti savo gimtajam kaimui.

Sukasi galvoje be galo daug minčių, kaip padėti, ką keisti ne tik Lietuvoje, bet ir visame pasaulyje, tačiau tai tegul  dar lieka paslaptyje.  Tikiuosi, kad jūs būsite empatiški ir suvoksite, kad viskas yra daroma jūsų labui, kad netrukdytumėte kitiems veikti. Ir jeigu jums atrodo, kad kur nors bekomentuodamas nusišnekėjau, tai tik dėl to, kad esu veikiamas kosminių vibracijų, kol įvyks visiškas pabudimas.

paragraf 78

Man tai keista kad tu per metus "nušvitai". Buda ir tas 6 metus be perstojo meditavo, kol nušvito. O čia per metus ir tikrai nepastovių meditacijų save žmogus laiko nušvitusioju. Keista man kažkaip.

.L.U.T.H.O.R.

Astropasauli, tu ateini į forumą ir tikiesi, kad visi tau pritars. Taip nebūna, visų nuomonės skirtingos. Jei skaudžiai reaguoji į kritiką, tai čia ne mūsų problema, o tavo susireikšminimas. Ir daryk tu ką nori niekas tau netrukdo, tuo labiau jei nori pagelbėti kaimui, tai labai gerai, palaikau. be to apie katastrofas niekas nekalba, bet tu minėjai ir dar dabar rašai, "kad įvyks dvasiniai pasikeitimai. Kaip supratau ne visi juos pajus.
Kai ateis ta diena, žmonės, kurių sąmonė yra pabudusi, patirs dieviškus įspūdžius. Pagaliau jie visiškai nušvis ir pradės gelbėti pasaulį tiesiogiai. Bus kovojama dėl pasaulio harmonijos įsiviešpatavimo. Bus kuriamas bendras gėris." O jeigu 21-22 dienos bus tokios kaip buvę, jei po naujų metų niekas net nepasikeis? Kas tada? Tikriausiai sakysim, kad dar žmonėms nebuvo laikas ar ne?

TinSoldier

Astropasauli, bijau, kad ne taip viską supranti. Vėl pradėjai rašyti apie savo altruizmą ir empatiškumą.
Tavo mintys nurašomos ne dėl tavo idėjų tikslo, bet dėl jų kilmės.

Atleisk, bet tavo post'ai, nors ir gražūs, nors ir optimistiniai, nors ir utopiški, nors ir idealistiniai - jie tiesiog "iš oro" :)

Puiku, kad atsikratei neigiamų minčių, puiku, kad stengiesi kitiems padėti, puiku, kad esi idealistas. Bet kodėl tu tą sieji su visokiais kosmosais, vibracijomis ir pan? Nes tuomet iš karto visos tavo gražios mintys tampa kažkokios... mhmm... lievos... :D

Aš, nors visiškai nenušvitęs, vartojantis mėsą, alhokolį ir visus narkotikus, kokius tik sugebu gauti, emaptiją ir altruizmą laikau didžiausiomis vertybėmis. Pusę mano fantazijų laiko užima utopinių visuomenės modelių ir kelių link jų įsivaizdavimai. Nors daugiau šneku, nei darau, tačiau savoje aplinkoje tikrai stengiuosi kuo labiau kitiems padėti. Ir tam daryti nereikia jokių aukštesnių vibracijų. Nesuprantu kodėl tu, pasakodamas apie ne ką didesnę pagalbą aplinkiniams, skelbiesi esąs tarsi koks mesijas. Kažkoks per daug susireikšminęs tu. Ta pagalba aplinkiniams, altruizmas ir empatija būdinga 90procentų žmonių. 90 procentų žmonių daro tą patį ką tu be jokių nusipezėjimų. Blogybes pasaulyje sukuria tik nedidelė dalis žmonijos. Daugiausiai ta, kuriai priklauso kapitalas ir valdžia. Vis dėl to, dauguma yra geriečiai ir svajotojai. Ir, vis dėl to, tu jautiesi kažkoks nerealiai išskirtinis vien todėl, kad nori 'geresnio pasaulio'. Ir dar sieji tai su visiškai niekuo nepagrįstu mistiškumu.

Jei galėtum kaip nors apginti tuos savo kosmosus, vibracijas ir pan., neskaitant išreiškiamo apgailestavimo, kad niekas tavęs nesupranta - vėl viskas būtų puiku. Bet tu to nesugebi apginti :)
Dėl to gal ir atsiranda šioks toks "priešiškumas" prieš tave..

eternal.bliss

gruodžio 04, 2012, 22:34:05 Redagavimas: gruodžio 04, 2012, 22:35:39 by eternal.bliss
paragraf 78- jis nesako kad nušvito. Ar kur nors sakė?  plius Budų buvo daug, o nušvisti galima ir per metus, tiesiog turi turėti valios kuri tave atrištų, jeigu pvz patyriai masinę katastrofą kuri sunaikino visa ko norėjai ir t.t arba tiesiog vidinis emocinis nepakeliamas skausmas. Tokie dalykai nutinka greičiau nei per metus o per dieną. Bet jis tikrai nenušvitęs nes jaučia neigiamas emocijas, net išreiškia tą būseną rašydamas dažnai.

Astropasauli- Tai kam kalbi? daryk. Dabar išryškėja tuščiažodžiavimasis, nes tos kalbos visiškai prie jokių išvadų nepriveda tik dar prie didesnių diskusijų  ir tuščiažodžiavimo.
Daryk išvadas ir keisk pasaulį kaip nori. Bet, kad tai padarytum tau reikia veikti, o ne kalbėti.

Marius

gruodžio 04, 2012, 22:52:37 Redagavimas: gruodžio 04, 2012, 22:55:57 by Marius
Taip ir nesulaukiau Astropasaulio atsakymo..kagi,tiesiog žmogus bijo net pagalvot kas bus jei visos jo viltys ir ''nušvitimai'' liks tik žodžiai forume ir pačio galvelėje..baisu ,kad iš sielvarto ir nusivilimo nepadarytų kokios kvailystės,ar nepakeltų prieš save rankos,kai po dvidešimt pirmos dienos niekas nepasikeis..
Žinot man juokinga,kai žmogus sako:guliu ir mastau,kaip čia ta pasaulį pakeist...Bet esmė tame ,kad tai ir lieka TIK mintys ir jokių konkrečių darbų..Sąžinė tam kartui nuraminama,nes juk pamanykit jis GALVOJA..ir toliau tik demagogija,kaltinimai,kokie mes besirdžiai, tamsuoliai ,nenusšviteliai ir kaip mum čiachros neprasivers..O daugiau NIEKO,apsoliučiai NIEKO.Kartais Astropasauliui ir jo pasekėjams norisi kažką parašyt paaiškint paprotnt,bet poto pamatai ,kad tai beviltiška,žmogus net neatsako Į JAM NEPATOGIUS KLAUSYMUS,taip apgaudamas ir pats save..bet kiek ta saviapgaulė tesis?tol kol nebeliks pasaulio pabaigų menančių datų,ar kol neuždarys y atitinkamą ystaigą..Suprantu kiekvienas turim savo tiesas savo požiūrį,norim juos išsakyt,PRASOM,bet kai žmogus tai pradeda kišt per prievartą ir iš savęs daryti MESIJŲ,tai jau manau niekam nepatinka.

crystal

gruodžio 04, 2012, 23:00:40 Redagavimas: gruodžio 04, 2012, 23:03:57 by crystal
astropasauli-geros tos tavo idėjos. Būtų šaunu, jei kada ir bandytum kažką įgyvendinti :) Tik...nelipdyk jokio kosmoso čia :D To visiškai nereikia gėriui kurti. Be to, žmonės labiau vertins tavo idėjas. O jei pradėsi vėl apie vibracijas, tai tikėkis ne pačios geriausios nuomonės.
Šiaip skaitant tavo postus, man susidaro įspudis, kad kiek perdėdi dėl žmonijos. Tokie pasakymai kaip "pagaliau jie visiškai nušvis", "žmonija degraduoja" ir kažkas pan. rodo, kad visai nieko teigiamo nebeįžvelgi. Kad ir kaip sumautai gali viskas atrodyt, pasistenk rast šio to teigiamo :) Tada ir kosmoso vibracijų nebereikės :)

Puutuls

gruodžio 04, 2012, 23:26:10 Redagavimas: gruodžio 04, 2012, 23:33:57 by Puutuls
Citata iš: astropasaulis  gruodžio 04, 2012, 22:08:52
Man labai skaudu, kad mano mintys iš karto yra nurašomos. Tarsi būtų trenkta su skuduru per veidą. Ne tik man sukelia frustraciją kaikurie komentatoriai, bet ir kitiems, kurie nori papasakoti kaiką daugiau, ko niekada negalėsite išgirsti. Vis dėlto, jūsų valia mus šmeižti, nuvertinti.

Aš tai tau siūlau kaip nors parodyti žmonėms kas yra kas. Jeigu tu esi (jeigu,  B*** JEIGU tu ten pamatei kažką ko "valstiečiai" nematė, tai parodyk) teisus, manau ne aš vienas norėčiau sužinoti apie tai ką tu žinai. PLIUS ar tie tavo žinomi dalykai TIKRAI yra šimtu proc. teisingi? Aš niekaip nesuprantu kelių tavo pasakymų... PVZ: KAIP tu manai, kaip tave paims į kosmosą? Kūnas liks čia supūti, motina, giminės palaidos o tu jau skraidysi kosmose, kaip Buda?

Dėl tavo svajonės su tuo, KAD IR kaimo ūkiu... Pasakysiu, LABAI LABAI graži SVAJONĖ... Taip, taip... Parašiau svajonė... Patikėk ir pats norėčiau, kad kiekvienas miestas, miestelis, kaimelis, vienkimis taip gyventų, bet yra vienas dalykas. Ekonomika. Jeigu žmogus nori gamyklos, kepyklos, giros virtuvės, tai kaimo žmogus TURI turėti pinigų... Šiais laikais be pinigų NIEKUR, kad ir kaip bebūtų skaudu, bet NIEKUR. Šita graži svajonė yra LABAI sunkiai įgyvendinama paprastiems žmonėms. Aišku tiems žmonėms gali padeti turtuoliai, bet atspėk iš vieno karto, AR JIE KADANORS PADĖS? Nemanau, nors ir galėtų...

O dėl tų meditacijų, vibracijų... Gal galėtum paaiškinti kąnors detaliau? Nebijok kritikos ir kandžių komentarų, suprask, čia, šitam forume yra susirinkę žmonės. O žmonės tu nori to, ar ne, kiekvienas turi savo nuomonę, kurią jis automatiškai, nevalingai gins, bet kokiu atveju. Nesakau, kad viskas ką tu sakai yra tiesa, tiesiog norėčiau, kad visiems visiems daugiau paaiškintu, kas yra kas, pakalbetum apie savo ideologiją, iškart sakau, jeigu tai dar viena kažkokia šių laiku "new age" sekta, tai net nesivargink, nes NIEKAS neklausys. O jeigu ir paklausys, tai tu liksi durniaus vietoj.

Žodžiu vienas laikas parodys kaip ten kas bus su ta "magiška" data 12.12.21 :)

astropasaulis

gruodžio 05, 2012, 21:18:03 Redagavimas: gruodžio 05, 2012, 21:35:03 by astropasaulis
Atrodo, kad nieko neigiamo neparašiau, o kaip tik vien tik tai, kas šviesu, kas tyra ir harmoninga. Kodėl visa tai iš karto susilaukia tik neigiamų komentarų? Mariau, kodėl pasaulį regi sutirštintom spalvom? Kodėl tau viskas neigiama? Kodėl tu viską ignoruoji ir visiškai nepriimi kitų žmonių idėjų? Atrodo, kad tu bijai artėjančio gerumo skleidimo. Minėjai, kad esu sektantas ar kažkas panašaus. Tai, kad nepriklausau jokioms religinėms bendruomenėms, nes aš esu individualistas ir man nereikia dirbtinų sferų, kurių veikla nežinoma, neteikianti naudos.

TinSoldier, man atrodo, kad tu komentavai, jog pvz aš niekuo nesiremiu, todėl mano mintys yra nieko vertos. Kuo kitu aš turėčiau remtis, jeigu ne tuo, ką pats patyriu, ką pats išgyvenu? Apie kokį rėmimasi tu kalbi? Mano teiginiams reikia pritaikyti matematikos formules? Aš skleidžiu kitokią informaciją, kuriai nereikia atitinkamo pagrindimo. Ta informacija sklinda iš sąmoningumo.

,,O jeigu 21-22 dienos bus tokios kaip buvę, jei po naujų metų niekas net nepasikeis? Kas tada? Tikriausiai sakysim, kad dar žmonėms nebuvo laikas ar ne?". Juk nebūtinai viskas turi įvykti būtent tomis dienomis. Juk prasideda naujas žmonijos etapas. Man tas etapas prasidėjo anksčiau. Aš jaučiuosi visai kitaip negu prieš jį. Tik vis man dar neaišku, kodėl labai mažai žmonių pajuto samonės pabudimą? Gal ir jūs pabusite, tik vėliau. Kai naujas etapas bus įsivyravęs?

.L.U.T.H.O.R.

Astropasauli, tavęs klausia, o tu kalbi apie neigiamus komentarus. Panašiau, kad išsisukinėji.  O tai ką skleidi, tai tau pačiam gal tai ir atrodo pilna sąmoningumo, bet tai nebūtinai ir kitiems atrodys.

TinSoldier

astropasauli, atsakyk tiesiai šviesiai. neišsisukinėdamas.

Ar manai, jog šizofreniko teiginiai gali būti patikimi, vien todėl, kad jis tai jaučia? Jei jis jaus, kad rudas ožiaragis jį naktimis stebi - ar tai bus tiesa? Vien todėl, kad jis tai jaučia?

Ir ne, aš tavęs nelyginu su psichiniais ligoniais. Tik duodu radikalų pavyzdį. Smegenys gali suteikti klaidingus potyrius įvairiais lygiais. Tiek tokiais:

Tiek rimtomis haliucinacijomis.

Kaip tu, remdamasis vien savo patirtimi, gali teigti, jog tavo smegenys potyrius interpretuoja tiksliai taip, kokie jie yra iš tikrųjų? Niekas dėl to negali būti tikras. O tu esi užtikrintas teigdamas tokius netikėtinus dalykus.

astropasaulis

TinSoldier, aš irgi taip pat komentuočiau, jeigu bučiau tavo vietoje. Turbūt aš per daug atviras ir noriu išreikšti, kokios mintys užplūsta mano galvą. Tos visos kosminės vibracijos, jas labai sunku interpretuoti ir jums racionaliai paaiškinti, nes tai yra dvasiniai dalykai. Vyksta bendravimas su dieviškuoju, tikruoju ,,aš". Vyksta žemėje tam tikri pasikeitimai ir kaikurie žmonės jaučia kosminę energiją. Jums tai atrodo absurdas, tačiau aš ir kiti tai patyriame.

Vis dėlto, reikėtų atkreipti dėmesį į mano komentarų pagrindinę mintį: juk visos mano mintys nukreiptos į teigiamą pusę. Siekimas bendro gėrio, visuomeninės harmonijos. Jeigu būčiau psichiškai nesveikas, nesugebėčiau parašyti sakinio. Jeigu būčiau šizofrenikas, aplinkiniai žmonės manimi nesižavėtų, nesikreiptų į mane, kai jiems sunku. Nebūčiau laukiamas daugelio, tačiau atvirkščiai, žmonės kviečiasi ir tikisi, kad parodysiu jiems tą šviesą. Jeigu nebūčiau tuo, kas deduosi, nesusilaukčiau tokių aplinkinių komentarų, kaip: kad esu spinduliuojantis, aukštesnio lygmens.

Aukštyn