Kokius žaidimus (PC) žaidžiate?

Pradėjo Slender, birželio 23, 2012, 01:00:37

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Slender

birželio 23, 2012, 01:00:37 Redagavimas: birželio 23, 2012, 01:08:18 by Slender
Parašykit kokius žaidimus ir kiek laiko žaidžiate :)

Aš mėgstu:

Minecraft
Runescape
PacMan :D
Call of Duty

.L.U.T.H.O.R.

Perfect World International
Shaiya
Dungeons&Dragons Online
Lost World
Silkroad Online
Twelve Sky 2

Markamis

birželio 23, 2012, 10:58:08 Redagavimas: birželio 23, 2012, 11:00:04 by Markamis
Runescape - nuo 2005m
MTA ( Multi Theft Auto - panašus į SA-MP ) - nuo 2008m rudens.
Labai retai kokį nors GTA - nuo GTA 3

RoxiO

Minecraft, tačiau aš jį naudoju ne kaip žaidimą, o kaip mokymosi ir tobulėjimo priemonę, aš ten statau mikroschemas, mano dabar planai per ateinančius kelis metus padaryti tinklą, kuris binuarine 8-bit sistema perduotu informaciją iš kelių kompiuterių (kompiuteriu žaidime vadinu ALU, CPU arba GPU sistemą) į atskirą RAM modulį ir ten ją išsaugotų, o paskui iš RAM tą informaciją galėtų pasiekti bet kuris kompiuteris, kuris prie jo prijungtas. Na tai veikia panašiai kaip kabelinis internetas (netgi gal labiau panašu į LAN). Jei kas domitės mikroschemų sandara, tai galite prisijungti prie manęs. :)

RoxiO

Beje, jei man kas nubraižo arba dar geriau - pastato 8-bit binuar to ASCII decoder schemą, tai sumoku kokį 200lt. (Atsiprašau už double post).

Markamis

Mindfuck'ą gavau beskaitydamas Roxio planus....

RoxiO

Citata iš: Markamis  birželio 29, 2012, 00:03:46
Mindfuck'ą gavau beskaitydamas Roxio planus....

Ačiū ačiū :D

paragraf 78

NEžaidžiu kompiuterinių žaidimų, bet mėgstu stalo žaidimus

RoxiO

Citata iš: paragraf 78  birželio 29, 2012, 08:47:01
NEžaidžiu kompiuterinių žaidimų, bet mėgstu stalo žaidimus

Kokio stiliaus? Tokius labiau kaip Šachmatai, Šaškės, Monopolis (Mąstymo) ar tokius kaip koks Twisteris (Linksmus)? :)

Nieksas

Aš tai :
R.U.S.E
Sins of a solar empire :rebellion (kartais)
Europa universalis 3 divide vind bei 1-na moda šio žaidimo.

likehsvilius

Vienintelis, geras, senas game Counter strike 1.6 žaidžiu kazkur nuo 2005 metų ir dar neatsibodo :D.

Phoenix

Žiemą ir pavasarį lošiau PCF12, čia yra toks krepšinio manager'is, sukurtas italų, jis apima komandų valdymą ir treniravimą, žaidėjų pirkimą, finansų vadybą, bei varžybas. Komandos ir žaidėjai realūs, yra Eurolyga, VTB lyga, Eurocup, Eurochallenge, Adrijos lyga ir vietinės šalių lygos (sezono pabaigoje būna pasaulio, Europos čempionatai, arba olimpinių žaidynių krepšinio turnyras, tai siūlo pasirinktinai treniruoti kokią nors rinktinę- su klubinėmis komandomis sudėtys atitinka tikrovę, bet rinktinėse galima visokių šposų prisižiūrėt, Lietuvos rinktinėje, kai paskutinį kartą su ja žaidžiau, nebuvo Jasikevičiaus, Kalniečio, Mačiulio, buvo Jomantas, Andriuškevičius, Gustas :D ). Žaidimas gana panašus į World Basketball Manager, laikui prastumt visai nieko.

.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: Phoenix  birželio 30, 2012, 00:10:12
Patys nejaučiat kad į offtopą nukrypot su šitais pašnekesiais? Tema apie žaidimus, o jie apie programavimą varo.. Tam yra PM žinutės :)

Aš kuriu savo žaidimus ir žaidžiu :D kartuves, iksiukai-nuliukai :D dar tokius text-based , tu prieini kryžkelę, vienas kelias veda miškas, kitas link upės, kur eisi :D Tik pačiam neįdomu, nes viską žinai :D

HellSing

birželio 30, 2012, 01:02:26 Redagavimas: birželio 30, 2012, 01:18:25 by HellSing
Zaidziu

Warcraft3
visus total war(neskaitant shogun2)
civilization
stronghold(visus)
heroes3,5,6
JEIGU KAS NORES SULOSTI MANO ISVARDINTUS VISADA PRASOM PM

WeKnowNothing

Ilgai neužsikabinu ant žaidimų, to pačio metų metus nežaidžiu, išskyrus S.T.A.L.K.E.R. kurį jau nežinau kiek kartų ir kiek modų esu perėjęs, pats irgi modinęs nemažai.

Tai va mėgstamiausi:

S.T.A.L.K.E.R. - Shadow Of Chernobyl
Amnesia - The Dark Descent
Call Of Cthulhu - The Dark Corners Of The Earth
Penumbra - Overture
Penumbra - Black Plague
Penumbra - Requiem
Condemned - Criminal Origins
Metro 2033
F.E.A.R.
F.E.A.R. Perseus Mendate

Žodžiu žaidžiu žaidimus, kurie paranormalios/post-apokaliptinės tematikos. Gaila kad su ateiviais dar nei vieno gero neteko matyti.

Aukštyn