Kokius žaidimus (PC) žaidžiate?

Pradėjo Slender, birželio 23, 2012, 01:00:37

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

sAvitus

Rašysiu geriau per savo gaming istoriją geriausius žaistus žaidimus
Fallout3 ir New vegas
Half-Life (visos dalys)
Mass Efect visa trilogija
S.T.A.L.K.E.R Shadow of Chernobyl (kitų nežaidžiau nes glitchai neleido :/)
Killing Floor

Beelzebub

Silent Hill.

ponaitis

belzebub kuri dalis?
mano tai-silent hill homecoming
(kartais)slenderman
minecrafr
mafia 2
left for dead 2
payday the heist
cs 1.6 hd
moorhunt:D
falout new vegas

Beelzebub

3, jau perėjau. :) Galvoju dabar gal pirmą pabaigt ir tada Homecoming atsisiųst.

ponaitis

pirmas klasika:Do dar pradejau san andresa lost

Ezekiel

birželio 03, 2013, 19:44:27 Redagavimas: birželio 03, 2013, 19:46:13 by Ezekiel
Dabar mečiau žaidimus, nes daug darbo turių ir norisi realių potyrių. O šiaip anksčiau buvo užkietėjęs geimeris.
Mane asmeniškai labiausiai sužavėjo žaidimai: Mirrors Edge, Starcraft 2, Tomb Raider: Legends, Half life ir mėgstų OST klausyti. Yra daug geresnių ne PC platformų, japoniškų žaidimų tik gaila turių tik PC - tai Final Fantasy, El Shaddai meniniai efektai nuostabus.
Iš šaudyklių patiko Call of Jaurez ir Boiling point paskutinį karta žaidžiau, nes notebook'as lėtas.

la.benas

Ooo... Seniau labai daug žaisdavau. Taigi surašysiu mėgstamiausius.

Call of Duty
dalys, nes man patinka šaudyklės, ir multiplayer labai smagus, gali pabendraut su užsieniečiais įvairiomis temomis, ir netgi šaudyt (:D)

Assassin's Creed
dalys, nes viskas tiesiog nuostabu. Istorija, veikėjai, perteikimas, garso takelis, viskas. Vienas geriausių žaistų žaidimų.

Spore
, dėl kūrimo laisvės. Gali būti dievu, vesti sako sukurtą gyvybę nuo bakterijos iki kosmoso kolonizuotoju, Žaidimas nereikalauja daug, todėl turėtų pavežt visiems. Labai siūlau pamėgint, nes atitinka forumo tematiką.

Minecraft
. Nes tai puiku. Nes tai jėga. Gali statyti ką nori, gyventi kaip nori, medžioti, žvejoti, žaisti su draugais, ir klausytis tiesiog NUOSTABAUS garso takelio. Daug valandų ten praleista, nesigailiu visai.

Team Fortress 2
- Puiki šaudyklė, išskirtinė grafika, didelis pasirinkimas, ir šiaip labai įdomus žaidimas. Ir neblogas būdas užsidirbti.

Bioshock Infinite
- Dabar kaip tik žaidžiu. Sužavėjo jis mane grafika, ji tiesiog nuostabi. Istorija irgi atrodo nebloga. Žiūrėsiu, kas bus toliau.

The Elder Scrolls : Skyrim
- Labai įdomus žaidimas. Puiki istorija, milžiniškas ginklų, šarvų, magiškų galių pasirinkimas, užduočių gausa, ir visiška laisvė. Medžiok, baik burtų akademiją, tapk vampyru, daryk nesąmones. Pasaka.

Konsolinių žaidimų neminėsiu, nebent kas nors kitą temą sukurs. Ten visai atskira istorija...

_Anonimas_

Mano mėgstamiausias kol kas Assasin's Creed. Ypatingai antras epizodas su Ezio (iš trijų dalių). Patinka tuo, kad gali ne tik beprasmiškai žaisti, bet yra žiauriai geras gameplay'us ir nemažai istorijos :).

Aukštyn