Yra šiame forume žvejų?

Pradėjo feja, birželio 22, 2012, 21:33:37

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

feja

Tikrąją šio žodžio prasme,nes pastarosiomis dienomis daugelis kažko labai nerimtai į viską žiūri.Matyt ir žuvys taip pat :) Kas kur žvejoja ir ką pagauna-pasidalinkit.Šiandien nuo šešių pramirkau prie Neries ir viso to rezultatas-vienas žiobris

Benamis

Nedaug pazistu merginu-moteru kurios megsta zvejyba :) Kiek zinau RoxiO siek tiek zvejoja ;)

feja

Cha.O aš mažai pažįstu vaikinų-vyrų,kurie tokių nežino :)

likehsvilius

As zvejoju feja dar vis zvejoji? Kur? As kauno mariose karsiu buvau tai tik viena karsiuka...

RoxiO

Aš žvejoju  ;D Buvau prieš porą savaičių karjere. Visą rytą prasedėjau, tai tik kelis karosus pakirtau.

eternal.bliss

Neris tai man nepatinka, kiek kartų buvau tai visokios nesamonės kimba, ir su dugnine neitin malonu ten.

Va ežeruose visai kitas reikalas. Atradau vieną tokį kur betkokiu oru betkada kažkas kimba. :D Tai ten karšių, plakių daug esu pagavęs, tik, kad visi standartiniai nėra tokių didelių, naktinėn reiks važiuoti.

likehsvilius

Citata iš: eternal.bliss  liepos 10, 2012, 07:54:35
Neris tai man nepatinka, kiek kartų buvau tai visokios nesamonės kimba, ir su dugnine neitin malonu ten.

Va ežeruose visai kitas reikalas. Atradau vieną tokį kur betkokiu oru betkada kažkas kimba. :D Tai ten karšių, plakių daug esu pagavęs, tik, kad visi standartiniai nėra tokių didelių, naktinėn reiks važiuoti.

Jei ne paslaptis kur?

eternal.bliss

Nuo vilniaus 57km. Už vievio pavažiavus dar gera gabalą, ten nedidelis ežeras pasaulio pakraštyje :D tik užknisa, kad kai kimba tai vietos žvejybai sunku rasti jau nuo 6h. aišku darbo dienomis mažiau.

likehsvilius

Kas girdeti naujo is kauno mariu?

omcikas

Citata iš: eternal.bliss  liepos 10, 2012, 23:21:18
Nuo vilniaus 57km. Už vievio pavažiavus dar gera gabalą, ten nedidelis ežeras pasaulio pakraštyje :D tik užknisa, kad kai kimba tai vietos žvejybai sunku rasti jau nuo 6h. aišku darbo dienomis mažiau.

gal zinai kaip tiksliai tas ezeras vadinasi ? as tarp vilniaus ir kauno gyvenu (arciau i kauno puse) tai man tas ezeras kazkur netoli turetu but :D ir kas ten per zuvys kimba jeigu aisku ne paslaptis ?

eternal.bliss

nežinau.:D ten tokių žvejų vadinamų "siliočkų" pilna, man tai jos į aukšles neša, tai kol neužšeri ir nepraeina kiek laiko tai vien jos ima, poto prasideda kuojos- raudės, karšiai, sakė linų pagauna dažnai, bet kiek žvejojau neivieno neištraukiau.  :)

Singularity

Na va, dar vienas zvejys prisijungs prie sios temos:) vakar buvau zuklej, tai 4 karpiukai islipo i kranta, papozavo fotikui ir grizo namo:) Visai smagiai pasibuta gamtoj:)
Kokius zukles budus labiausiai megstat?

likehsvilius

Kolkas tiksu dugnine ir pludine nes ir ta ir ta patinka seniau tik plude.

omcikas

as pamises del spiningavimo.. ;D

Asasinas

Citata iš: feja  birželio 22, 2012, 21:33:37
Tikrąją šio žodžio prasme,nes pastarosiomis dienomis daugelis kažko labai nerimtai į viską žiūri.Matyt ir žuvys taip pat :) Kas kur žvejoja ir ką pagauna-pasidalinkit.Šiandien nuo šešių pramirkau prie Neries ir viso to rezultatas-vienas žiobris

Moteris žvejoja? :o ;D

Aukštyn