Yra šiame forume žvejų?

Pradėjo feja, birželio 22, 2012, 21:33:37

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Singularity

Na manau  zuvis labiau dziaugesi likus gyva, nei suvalgyta:) o del gaila ar ne, tai diskutuot galima daug, pvz: ar negaila visokiu vabaleliu ir skruzdeliu, kirmelyciu ir t.t. kurias sumini vaiksciadama'as po zole nuvaziavus y gamta ar i soda? Cia dar baisiau negu zuklej, kurioj zuvis lieka gyva....

omcikas

Citata iš: Beelzebub  rugpjūčio 02, 2012, 15:36:42
O jum negaila žuvų? :0 Turiu omeny, suprantama, kai žmonės žvejoja būtent dėl maisto, bet kai vien dėl pramogos..

Na as dazniausiai gaudau lydekas, o lydekos ryja kitas zuvis todel viena mano pagauta lydeka isgelbeja bent keletui karosu, raudziu ar eseriu gyvenimus.. ;D

likehsvilius

Taj jei del pramogos taj paledi atgal ir viskas ir beto zuvis nejaucia didelio skausmo

DomMarch

Citata iš: Beelzebub  rugpjūčio 02, 2012, 15:36:42
O jum negaila žuvų? :0 Turiu omeny, suprantama, kai žmonės žvejoja būtent dėl maisto, bet kai vien dėl pramogos..

Man tai tik tokios būtų gaila http://tinyurl.com/cb6w4vh :D

Beelzebub

Citata iš: Singularity  rugpjūčio 02, 2012, 19:41:58
Na manau  zuvis labiau dziaugesi likus gyva, nei suvalgyta:) o del gaila ar ne, tai diskutuot galima daug, pvz: ar negaila visokiu vabaleliu ir skruzdeliu, kirmelyciu ir t.t. kurias sumini vaiksciadama'as po zole nuvaziavus y gamta ar i soda? Cia dar baisiau negu zuklej, kurioj zuvis lieka gyva....

Na taip, bet skirtumas tas, kad žuvį gaudai tyčia, o vabalėlius ir skruzdėlytes po žolę netyčia gali sumindžiot.

Na nežinau, kokia pramoga yra pagaut žuvį, sužalot tuo pačiu ir paleist? Bet nesiginčysiu, man taspats, tik šiaip pamąstymas.

Singularity

Na nezinau kaip cia gali but netycia, jei zinau kad ten ju namai... beto likehsvilius teisinagai sake, kad jos nejaucia didelio skausmo. .

Aukštyn