Netikri atsibudimai

Pradėjo rainiukee, birželio 17, 2012, 03:23:48

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

rainiukee

Sveiki,

Ar teko kam nors daug kartų ,,atsibusti'' ir vėliau suprasti, kad vis dar miegate. Nezinau, kodel man tai nutinka labai dažnai. Rodos, atsibundu, pradedu vaiksciot, elgtis normaliai, pvz ruošti pietur ir pan, bet staiga įvyksta kažkokia nesąmonė, pvz: laikrodis rodo beprasmius skaičius, ar rankos kažkokios ne tokios, arba kažkokie žmonės nepažįstami skambina ar ateina... Ir tada staigiai vėl pasijuntu lovoj, mieganti, vėl keliuosi ir vėl viskas prasideda iš naujo kol galiausiai iš tikrųjų atsibundu...

Šiaip labai nemalonus jausmas, kodėl taip atsitinka? Ir ką daryti, kad apsisaugoti nuo viso to...

Beelzebub

Man taip yra buvę, bet tik porą kartų.

.L.U.T.H.O.R.

Man ir taip nutinka. Čia kaip inception :D man dažniausiai, nebūna keistų dalykų, kaip skaičiai blogi laikrodyje ar kas, tiesiog atsibundu. O ar bandei žiūrėti, gal pamatai ateitį? :D Arba gali ką nors padaryti ir žiūrėti ar tai susilauks tokio pats atsako realybėje. Bet tada reikia mokėt sapnus valdyt

rainiukee

Citata iš: Šešėlis  birželio 17, 2012, 10:33:23
Man ir taip nutinka. Čia kaip inception :D man dažniausiai, nebūna keistų dalykų, kaip skaičiai blogi laikrodyje ar kas, tiesiog atsibundu. O ar bandei žiūrėti, gal pamatai ateitį? :D Arba gali ką nors padaryti ir žiūrėti ar tai susilauks tokio pats atsako realybėje. Bet tada reikia mokėt sapnus valdyt

Kažkokių didelių bandymų nesu dariusi, nes tą minutę kai suvokiu, kad sapnas labai išsigąstu. Kažkada pasistengiau išlikti sąmoninga ir pasilikau ,,ten'' toliau, tai taip valdžiau tą sapną ir kažkodėl užsimaniau pasišnekėt su triušiais  :D

.L.U.T.H.O.R.

O kodėl sapno bijoti? Menu, man buvo toks laiko tarpas, kad norėdavau kuo greičiau eiti miegoti, kad galėčiau sapnuoti :) Aš tokių sapnų neišsigąstu, bet kaip tik sakau vauu. man juose būna taip, kažką sapnuoju sapnuoju, pabundu(tariamai) ir tada kam nors pasakoju, ką sapnavau. Papasakoju ir tada vėl pabundu :D

rainiukee

Nežinau kodėl aš tais momentais išsigąstu, tiesiog nenaūtraliai baugu būt kažkokioj iškreiptoj tikrovėj, baisu, kad netyčia pamatysi tai, ko nesinori...

.L.U.T.H.O.R.

Na čia gal kiekvienam kitaip. Man tai smagu sapnuose. Ką ten gali pamatyti? Blogiausiu atveju, tai kas slypi tavo pasąmonėje, arba tai ką susikursi pati.

rainiukee

Citata iš: Šešėlis  birželio 17, 2012, 11:00:08
Na čia gal kiekvienam kitaip. Man tai smagu sapnuose. Ką ten gali pamatyti? Blogiausiu atveju, tai kas slypi tavo pasąmonėje, arba tai ką susikursi pati.

Vat būtent, matyt ir bijau savo pasąmonės... O vaizduotė mano oj kokia laki...  :D

.L.U.T.H.O.R.

Tokia laki, kad net išgaravo :D Tai nebijok, žinok, kad tu valdai padėtį ir visada gali viską pakeisti.

Jonas

CitataŠiaip labai nemalonus jausmas, kodėl taip atsitinka? Ir ką daryti, kad apsisaugoti nuo viso to...

Kai kuriems sąmoningiems sapnuotojams šitas dalykas buvo atsitikęs net po 7 ar daugiau kartų iš eilės...
Šiuo atveju reikėtų išmokti kasdien, maždaug kas valandą, daryti realybės patikrinimus (pvz. užsikimšti nosį ir pažiūrėti ar kvėpuoji (jeigu taip - tai sapnas)) ir tada tu turėsi galimybę šiuos netikrus atsibudimus (angl. false awakenings) paversti sąmoningais sapnais ir tyrinėti savo vidinę erdvę.
Štai dar neseniai Anomalijoje straipsnis apie sąmoningus sapnus atsirado: http://anomalija.lt/2012/06/samoningas-sapnavimas-tikroves-patikrinimas/

rainiukee

Citata iš: Jonas  birželio 17, 2012, 12:28:42
CitataŠiaip labai nemalonus jausmas, kodėl taip atsitinka? Ir ką daryti, kad apsisaugoti nuo viso to...

Kai kuriems sąmoningiems sapnuotojams šitas dalykas buvo atsitikęs net po 7 ar daugiau kartų iš eilės...
Šiuo atveju reikėtų išmokti kasdien, maždaug kas valandą, daryti realybės patikrinimus (pvz. užsikimšti nosį ir pažiūrėti ar kvėpuoji (jeigu taip - tai sapnas)) ir tada tu turėsi galimybę šiuos netikrus atsibudimus (angl. false awakenings) paversti sąmoningais sapnais ir tyrinėti savo vidinę erdvę.
Štai dar neseniai Anomalijoje straipsnis apie sąmoningus sapnus atsirado: http://anomalija.lt/2012/06/samoningas-sapnavimas-tikroves-patikrinimas/

Na matai, kad tokiose situacijose, kažkaip net nesumąstau daryti tuos realybes tikrinimus, o ir liečiami visi daiktai atrodo tokie tikroviški, kieti, priešingai nei kai patiriu OBE, tada varau kiauriai viską.
Man dažniausiai suvokti, kad tai sapnas padeda telefonas, kai noriu pažiūrėt kiek valandų, tai rodo arba kokia 19val vakaro, nors yra rytas, arba išvis neaiškius simbolius.
Dabar pasiskaitinėjau dar apie vieną realybės patikrinimą: atsigulti tiesiai ant žemės ir bandyt užmigti... Reikės pamėgint, jaučiu įdomus jausmas bus. :)

.L.U.T.H.O.R.

na sapnų fizikos dėsniai, dažniausiai tokie kaip pas mus pasaulyje. Nors sąmoningam būnant gali ir per sienas vaikščiot :D

kieteks

As retkarciais sau liepiu pabusti sapne. Taciau realiai nepabundu, tiesiog pereinu i kita sapna :D

Aurelija

rainiukee... manau yra tikimybe kad tavo pasamone bando susiplanuoti ateiti...ar kazkoki tam tikra ivyki...galbut tave kankina kokios rutinos problemos ar kokie gatveje pamatyti veidai nebeduoda ramybes...

Aurelija

tai tik mano nuomone...man irgi taip yra buve ir buvo taip tol kol tas ivykis sapnuotasis neivyko realiai...

Aukštyn