Eksperimentas: žmonių auros

Pradėjo TinSoldier, birželio 06, 2012, 22:50:34

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

TinSoldier

birželio 06, 2012, 22:50:34 Redagavimas: birželio 07, 2012, 00:48:51 by Benamis
Citata iš: indigo  birželio 06, 2012, 22:39:51
Na tinsoldier galbut ir esi teisus taciau per diena as isvedzioju daugiau savo tiesu negu sededamas puse dienos prie kompiuterio o keikimasis susidare del to nes as tuo tikiu o kaip sakoma dauk kartu kartojami zodiziai virsta tiesa. taigi manau nes as vienas sugebu auras matyti spalvomis nors ir silpnai bet matau taigi noreciau su tuo zmogumi susitikti kad neliktu jokiu abejoniu jusu zodziais

Nelabai supratau, ką tu čia parašei, bet prisikabinsiu prie poros dalykų.. kuriuos gal supratau:

o kaip sakoma dauk kartu kartojami zodiziai virsta tiesa.

Tai virsta tiesos iliuzija. Ne tiesa.

taigi manau nes as vienas sugebu auras matyti spalvomis nors ir silpnai bet matau taigi noreciau su tuo zmogumi susitikti kad neliktu jokiu abejoniu jusu zodziais

Su kokiu žmogumi norėtum susitikti?

Metu tau iššūki:
Čia tik eksperimento grobus parašysiu. Redaguosim pagal tavo galimybes.
Apie auras nelabai domėjausi, bet kiek žinau, jas galima matyti ir iš nuotraukų:

Eva's Response: Photos is my favorite and most accurate way that I read auras. A photo is simply the tool that you're using to tap into the energy of the person/plant that you're reading. http://www.aura-answers.com/seeing-auras-in-photographs.html

Aš tau atsiučiau keletą nuotraukų - viena iš jų būtų mano - tu atpažintum mano aurą. T.y., iš keletos nuotraukų atpažintum ir apbibūdintum, kuris esu aš. Gal taip ir nelabai pavyktu, nežinau - patikslink mane.

Kitas variantas: jei auras galima matyti iš nuotraukų - atsiųsčiau kelių žmonių nuotraukas. Tuomet, tu pačių žmonių nuotraukas, kuriose jie būtų pasislėpę už plonos širmos. Matytųsi tik siluetai ir jų "auros". Tu sudėliotum tikras jų nuotraukas ir nuotraukas, kuriose jie už širmos.

Darom?

indigo

Benamis

Gal padaryti atskira tema apie jusu eksperimenta? Siaip tai visai neblogai butu pasipraktikuoti pries dalyvavima Anomalija.lt konkurse :) Cia nors nebusi iamzintas jeigu apsifailinsi ;D

indigo

surask geriau zmogu kuris gales tave patikint ar klysiu ar ne. atciusk paprastai ft parasysiu kokes spalvas matau ir galesi kitiem ta pati isiuntinet

TinSoldier

birželio 07, 2012, 00:37:40 Redagavimas: birželio 07, 2012, 00:53:21 by TinSoldier
Citata iš: indigo  birželio 07, 2012, 00:32:15
surask geriau zmogu kuris gales tave patikint ar klysiu ar ne. atciusk paprastai ft parasysiu kokes spalvas matau ir galesi kitiem ta pati isiuntinet

Daaaaaug mažiau patikima būtų, bet, manau, vis tiek visai įdomu.

Pirmiausiai, noriu sužinoti, kiek galimų auros spalvų yra? Jei daugiau nei 5, viskas ok. Jei mažiau - tikimybė paprasčiausiai atspėti - per daug didelė.

Ryt-poryt pabandysiu paieškoti nešališkų savanorių auros 'skaitytojų'. Kurie sutiktų sudalyvauti tokiame nerimtame eksperimentuke. Nes pinigų mokėti už tokią nesąmonę tikrai nesiruošiu :)

P.S. Benami, aš tai nieko prieš, kad perkeltum visą tai į naują temą. Aiškiau ir tvarkingiau būtų :)

P.P.S Kol kas nežinau ar pavyks surasti tuos kitus auros matytojus, tngiu naktį galvoti apie patikimumą, bet kaip dabar įsivaizduoju eksperimentą:

Surasiu internete, arba padarysiu žmogaus nuotrauką. Atskirai išsiųsiu bent jau 2 žmonėm - tau ir tavęs nepažįstančiam auros matytojui. Anonimiškai - pasistengius, kad tie kiti net nežinotų kur viskas vyksta, ir kas tu esi. Atsiųsit savo matytus dalykus - jei jie sutaps - aš nuoširdžiai tavęs atsiprašysiu.(tačiau nesakau, kad tai bus patikimas įrodymas) O tu įgysi daugiau pasitikėjimo savo jėgomis ir galėsi bandyti laimėti 1000lt iš anomalija.lt.

Viskas tinka?

.L.U.T.H.O.R.

Yra pagrindinės spalvos, Raudona, Oranžinė, Geltona, Žalia, Mėlyna, Violetinė , Balta.

Pagrindinės spalvos, tai vyraujančios spalvos. Visą aurą gali sudaryti keletas atspalvių. Taip pat auroje  atsispindi mintys, ligos ir panašiai. Be to pagrindinės spalvos ir varijuoja. Raudona gali būti Rožinė, Oranžinė - Ruda ir taip toliau. Aj jo ir indigo gali būti  ;D

Benamis

Seseli, tai gal pats praktikuoji auru matyma?

.L.U.T.H.O.R.

Nepraktikuoju. Šiuo metu man tai neįdomu :) Gal kada nors. Bet bent šiokį tokį supratimą reikia turėti , ar ne? :)

indigo

Citata iš: Šešėlis  birželio 07, 2012, 01:14:28
Nepraktikuoju. Šiuo metu man tai neįdomu :) Gal kada nors. Bet bent šiokį tokį supratimą reikia turėti , ar ne? :)

zinoma gali i fb ar kur ir linkus ce numest :)

TinSoldier

Šaunu.

Beje, indigo, parašyk reikalavimus nuotraukai: turi matytis visas kūnas, ar gali tik dalis. Jei tik dalis, ar yra kokia būtina dalis, kuri privalo matytis?

Ar nuotraukos kokybė turi įtakos? Apšvietimas?

Žodžiu, parašyk, kokios idealios sąlygos tau būtų.

indigo

Nestebiu as ju simta metu kad zinociau ideales salygas tiesiog atciusk ft nematau kad tai turi lb didele itaka

indigo

Rubai sumazina aura tai jai siusi plastaka nesidek pirstines :D

TinSoldier

Aš pirmiau surasiu tuos kitus, galinčius skaityti auras - gausiu jų atsakymus. Tuomet tau foto atsiųsiu. Tai gali tekti iki poros dienų palaukti :) Neprapulk niekur, ok? :)

indigo

RoxiO

Pirmas žmogus, iš magijos mylėtojų, kuris ne tik tuščiai kalba, bet ir bando įrodyti. Šaunuolis, indigo.

Aukštyn