Kaip jus to nematot?

Pradėjo Apogejus, gruodžio 18, 2011, 17:47:45

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

indigo

Na tinsoldier galbut ir esi teisus taciau per diena as isvedzioju daugiau savo tiesu negu sededamas puse dienos prie kompiuterio o keikimasis susidare del to nes as tuo tikiu o kaip sakoma dauk kartu kartojami zodiziai virsta tiesa. taigi manau nes as vienas sugebu auras matyti spalvomis nors ir silpnai bet matau taigi noreciau su tuo zmogumi susitikti kad neliktu jokiu abejoniu jusu zodziais

saone

Cia visko neskaiciau, nes totaliu pievu prisvaigta, bet kazkur kazkoki testa auru pabandziau sitam forume rades ir pasirode, kad mano aura irgi ale indigo melyna. Ir kaip "issrinktasis" galiu pasakyt tik tiek, kad geru grybuku cia lietuvoi susiveikt gali zmones. ???

TinSoldier

Citata iš: saone  birželio 06, 2012, 23:16:20
<...>Ir kaip "issrinktasis" galiu pasakyt tik tiek, kad geru grybuku cia lietuvoi susiveikt gali zmones. ???

Hmm.. o aš tai niekaip negaliu susiveikt :/ Tikriausiai todėl, kad ne indigo :/

.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: indigo  birželio 06, 2012, 22:39:51
Na tinsoldier galbut ir esi teisus taciau per diena as isvedzioju daugiau savo tiesu negu sededamas puse dienos prie kompiuterio o keikimasis susidare del to nes as tuo tikiu o kaip sakoma dauk kartu kartojami zodiziai virsta tiesa. taigi manau nes as vienas sugebu auras matyti spalvomis nors ir silpnai bet matau taigi noreciau su tuo zmogumi susitikti kad neliktu jokiu abejoniu jusu zodziais

Savų teorijų išvedžiojimas nepadaro tavęs kažkuo. Aš ir galiu sau prisisvaigt, kad esu Egipto dievų palikuonis, viskas atitinka. Išvedžiau teoriją, kad esu tiesioginis Ra palikuonis  ;D

indigo

Savų teorijų išvedžiojimas nepadaro tavęs kažkuo. Aš ir galiu sau prisisvaigt, kad esu Egipto dievų palikuonis, viskas atitinka. Išvedžiau teoriją, kad esu tiesioginis Ra palikuonis  ;D
[/quote]
ne apie tokes tiesas sneku seseli :D vedziojuosi teorijas kaip kas gali buti koki laipteliai toliau musu laukia ir pan o ne kad as ten kazkoks kuris sukurs o po to gales daryt ka nori su pasauliu as noriu kad mes pradetume mastyt bendrai

TinSoldier

Citata iš: Šešėlis  birželio 06, 2012, 23:23:02

Kaip užknisa, kai tokie žmonės kaip tu, ar paragraf 78, atrodo visai racionalūs ir protingi. Bet, kai pradedat kalbėt apie tai, kuo patys tikit - va tuomet tai pasipila... :D

Indigo, kaip bandom? Nurodyk tiksliai kaip tau tiktų daryti.

Beje, aš čia siūlau tik dėl įdomumo. Jei nori, gali priimti anomalija.lt iššūkį - tuomet, tą patį įrodęs gautum dar ir 1000 litų.

Manau, kad suderinus su anomalija.lt administracija būtų ir patikimesnis testas. Jie gal pasistengtų rimčiau padaryti. Aš čia tik iš oro prigalvojau.

Bet, jei sutinki su mano pasiūlymu, tai puiku. Tik nurodyk tiksliai ką darom.

indigo

ce priklauso nuo zmogaus emociju tuo metu. jai tu galvosi apie daug ka tai bus daug jai koncentruosies ties kazkuo tai isryskes

Benamis

.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: indigo  birželio 06, 2012, 23:51:58
ne apie tokes tiesas sneku seseli :D vedziojuosi teorijas kaip kas gali buti koki laipteliai toliau musu laukia ir pan o ne kad as ten kazkoks kuris sukurs o po to gales daryt ka nori su pasauliu as noriu kad mes pradetume mastyt bendrai

Tai iš kart sakyt reikėjo :) Bet nemanau, kad tai ale tiesų išvedžiojimas. Tu tiesiog galvoji apie ateitį. Galima bet ko prisigalvoti. O tie visi išvedžiojimai paremti dabartiniu supratimu. Gal dar ir norais.

indigo

Na bet mano isvedziojimai pasitvirtina taip pat kaip ir visa laik zinojau kad zmones anksciau buvo protingesni :)

vitake

Grįžtant prie keikimosi, tai tik parodo žmogaus intelektą ir žmogus tiesiog praranda savo vertę ir krenta akyse (perkeltine prasme, aišku :) )

indigo

Na jusu irgi neina visa laika gyrti kai jus spjaudot i veida

vitake

Na taip tas tiesa.. Bet galima apsieiti ir be keiksmų, reikia žinoti kas tu ( tu teigi,kad žinai) taigi reikia turėti savo vertę.

.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: indigo  birželio 07, 2012, 09:34:50
Na bet mano isvedziojimai pasitvirtina taip pat kaip ir visa laik zinojau kad zmones anksciau buvo protingesni :)

Pasidalink, indigo, kokie tavo išvedžiojimai jau pasitvirtino. Ir kaip sužinojai, kad anksčiau žmonės protingesni buvo?

indigo

Radau straipsi kad pvz pries keleta tukstantmeciu egiptieciai ir ne tik turejo panasias technologijas i musu tik kad jos netersdavo aplinkos tarkim jie generatorius sukurdavo tokiu budu kad tereikdavo i inda ideti metalo gabaleli ir kazkuo tenais uzpilti. zodziu jaigu rasiu ta straipni mielai pasidalinciu

Aukštyn