MARIJUANA ka apie ja manot?

Pradėjo indigo, birželio 03, 2012, 00:02:59

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

RoxiO

Atsimenu paskutinį kartą kai susirinkom parūkyti draugas papasakojo man labai daug naujų ir įdomių dalykų apie žemės orbitą, saulės narus ir dar kažką, bet tiksliai nepamenu. :D Gal išgyt ir neišgyji nuo žolės, bet visažiniu tai tikrai pasidarai :D

Paragraf, galima gaut natūralios, tereikia žinoti kur ieškoti :)

astropasaulis

Citata iš: RoxiO  rugsėjo 16, 2012, 23:34:08
Atsimenu paskutinį kartą kai susirinkom parūkyti draugas papasakojo man labai daug naujų ir įdomių dalykų apie žemės orbitą, saulės narus ir dar kažką, bet tiksliai nepamenu. :D Gal išgyt ir neišgyji nuo žolės, bet visažiniu tai tikrai pasidarai :D

Paragraf, galima gaut natūralios, tereikia žinoti kur ieškoti :)

Taigi ,,atidaro" astralinį kanalą, vartus į dimensijas... 

eternal.bliss

Nes jie nori pateisinti savo prisirišimą.:)
Kiekvienas prisirišimas yra giliai degradacinis procesas.
O žolė, DMT ar grybai, gali padėti suvokti ko reikia siekti dvasingume ir panašiai. Bet tam suprasti daugių daugiausiai reikia 1 karto.
Juokinga kai žmogus vos pramerkdamas akis kalba apie kažkokią harmoniją, samoningumą ar savęs supratimą, kai realybėje jis tiesiogine prasme beveik miega...:D

TinSoldier

Citata iš: eternal.bliss  rugsėjo 16, 2012, 23:37:08
<...>Kiekvienas prisirišimas yra giliai degradacinis procesas.<...>

Man labai patinka tavo post'ai :)

Citata iš: astropasaulis  rugsėjo 16, 2012, 23:30:38
Mane nervina visa tai. Kodėl jūs taip įsitikinę, kad tai vaistas nuo visų lygų? Manau jis tikrai turi pašalinių poveikių.

Radikalų požiūrį patikimai sunaikinti gali tik kitas radikalus požiūris.
Jei populiarus stereotipas, jog marihuana yra narkotikas, nuodai ir šiaip kažkas baisaus - efektyviausia griebti kuo radikalesnį priešingą stereotipą. Kitaip nebus naudos :)

ponaitis

noreciau paklausti,ar indigo pries matant auras ir pns. zoles nuruke :)

Justinas Herbsman

sutinku kad per daznas jos vartojimas daro savo... bet kiekvienas pasirenka kiek daznai tai vartoti ir kokiais kiekiais ,as ruau ivairiai buna ir savaite is eiles prarukau,buna savaite nerukau ,bet retai rukau dideliais kiekiais ,dazniausia labai mazais tik tiek kad pajust ta efekta,cia man padeda mano taupumas ir disciplina siokia tokia,su draugais bunant daugiau susiruko,suprantu ir kad kaskiek nuo to priklausomas esu bet is dalies nesutinku pats su tuo pasakymu priklausomas ,tiesiog nesinori visiskai atsisakyti to nes man tai padeda tuose srityse kur man ir reikia pagalbos,aisku butu gerai apseiti be to ir geriau ivaldyt meditacija bet viskam savas laikas medituot palyginus nesenai pradejau ir dar ne daznai tai prisiverciu daryt...  :)

.L.U.T.H.O.R.

Tai jo, kam medituot, kai parūkyt gali :D

Justinas Herbsman

o kai bunu vienas ir parukau siektiek minimalei tai daznai aplanko euforijos,meiles,saves priimtinumo emocijos ,ir buna juokas toks nuosirdus pradeda imt kai mastai giliom temom parukes apie save,savo prigimti, tas juokas ne seip sau o is sielos einantis duodantis suprast kad kaskiek jau prabundu ir suvokiu save pilniau :) taip kad visiem skirtingas srytis sustiprina sitas vaistas ,o kitiem tai tik svaiginimosi priemone....

Skunk

As visom keturiom uz marichuana.  :)

nevarela

taip, visi jos mėgėjai iesko kaip save pateisinti:)

Neiprastas

Visu pirma, tai augalas, o ne psichotropinė medžiaga kaip dauguma pasenusio požiūrio žmonių mano. Kiek laiko praktikuoju ši reikalą nepasakosiu, nes po to tam tikri asmenys manimi susidomės, bet žinau ką reiškia mėnesi, du ar net tris gyventi kaip tai pavadinsiu marijuanos būsenoje nuo ryto iki vakaro pabandykite, tai įsivaizduoti, dauguma pradedančiųjų, net nesuvokia šio augalo prasmės ir naudoja ji tam, kad tiesiog pažvengtų. Mano patirtis leidžia teigti, kad tai ne tik vaistas nuo visų lygų, bet ir darantis žmogaus protą lankstesnį, tu pradedi suvokti kitaip, beveik viską, tik žymiai protingiau, be to kažkas minėjo, kad gali apskaičiuoti savo ėjimus į prieki nuspėti gerus ir blogus dalykus, to pasekoje, tai tiesiog yra žmogaus loginio mąstymo vystymasis, visu privalumų nevardinsiu, bet tai vienas geriausiu vaistų nuo nemigos arba kaip labai geras vaistas skatinantis apetitą, taip vyksta dėl to, nes yra suaktyvinami žmogaus pojūčiai. Be to patarčiau, tai naudoti ne dažniau kaip karta į savaitę, nes tai yra vaistas, naudojant ilgiau jūsų smegenų ląstelės užmiega ir tai pasireikš kaip atminties praradimu, jei jau kam nors taip yra atsitikę, nerūkykit dar daugiau galvodami, kad viskas kaip tik atsistatys, tiesiog padarykite ilgalaikę pertrauką ir jūsų smegenų ląsteles vėl sėkmingai aktyvuosis ir pastebėsite, kad esate žymiai paprotingėje. Ir norėčiau dar įspėti, tokiu dalykų fanus, neieškokite tai kas tiekiama gatvėse apie 90procentu šio augalo patenkant pro Lietuvos sieną jau būna chemiškai apdorota ;)

paragraf 78

Žolė - dažnam tai būna pirmas žingsnis prie stirpresnių narkotikų. Pažšstu kelis kurie nuo žolės pradėjo sakydami kad nekenkia, kad nrpiprantama ir t.t. O dabar narkomanai ir tiek.

astropasaulis

Manau, kad reikia kitais būdais atverti savo sąmonę, kad ir ta visiem žinoma meditacija.

Neiprastas

Citata iš: paragraf 78  rugsėjo 20, 2012, 12:58:42
Žolė - dažnam tai būna pirmas žingsnis prie stirpresnių narkotikų. Pažšstu kelis kurie nuo žolės pradėjo sakydami kad nekenkia, kad nrpiprantama ir t.t. O dabar narkomanai ir tiek.

Čia jų asmeninis pasirinkimas. Be to, tai atsitinka tiems žmonėms, kurie neturi valios ir neskiria vaistų nuo narkotiku :)

Neiprastas

Citata iš: astropasaulis  rugsėjo 20, 2012, 13:08:02
Manau, kad reikia kitais būdais atverti savo sąmonę, kad ir ta visiem žinoma meditacija.

Tai duota gamtos ir tai aš priskiriu prie medicinos, be to pasidomėk, kokiais pagrįstais tyrimais buvo uždrausta marijuana, man tai tiesiog kelia juoką, jankiu gydytojų išmislai.

Aukštyn