MARIJUANA ka apie ja manot?

Pradėjo indigo, birželio 03, 2012, 00:02:59

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

nevarela, nerasome 2 ir daugiau zinuciu is eiles, noredami papildyti savo pranesima naudojame mygtuka " Keisti". Aciu :)

Justinas Herbsman

Citata iš: nevarela  rugsėjo 20, 2012, 22:19:08
Justinas Herbsman   zole tikrai bukina :)

:) velgi prie tu paciu pasisakymu grystama,zole apmigdo smegenu lasteles,toli grazu iki bukinimo, --- praktiskai vienintelis ir didziausias minuas bei zala,bet tai reikia duoti pailset organizmui ir visa tai atsistato ,ir netgi tas "baisusis" ir ne iki galo suprastas minuas nublanksta pries teikiamus augalo pliusus,kuriu net nevardinsiu,atsibodo,ilgai uztrukciau p.s labai priklauso nuo kaip,kiekio,kiek daznai,ir kokia zole vartoji..... ir beabejo nuo pacio zmogaus organizmo....

skerys

Chebra..baikit jus tas demagogijas..kenkia viskas, absoliuciai viskas!jus man geriau pasakykit kas sveiko liko?(ipatingai kalbant apie valdzia:))

Rukau dumcius tikrai ilgai, per diena apie 6 kasekus..
Reikia moketi save kontroliuoti, pusti gera stafa ir bus viskas tik i nauda!
Bet teisingai kazkas sake-nuo vaistu iki nuodu-netoli..
Puciu dauk, sutinku, bet tai neatvede manes i gilia narkomanija ar dar koki dugna..anaiptol, turiu zmona, turim savo namus Olandijoj, 6 masinas, truksta tik vaiko ir suns :D

Nesigiriu, bet biesina kai kokie moksliukai sededami pas mamas namie aiskina kaip tai blogai..
Vat jai man pasakytu zmogus praputes ilgaai labai ilgaai, jo butu idomu nuomone isgirsti ;)

omcikas

seip as irgi uz marihuanos legalizavima, aisku ji turetu but uzdrausta, bent iki 18m, o veliau lai ruko. Jei tabakas ir alchoholis yra legalus nematau priezasties, kodel marihuana turetu buti nelegali. Tiesa reiktu aisku taikyti istatyms lygiai taip kaip ir alchoholiui, parukius draudziama vairuoti ar eiti i darba.

.L.U.T.H.O.R.

Kas iš tos marichuanos, jei švarios mažai yra. Jei legalizuotų tipo daugiau atsirastų tinkamos vartoti? Nemanau.

Benamis

Citata iš: Šešėlis  rugsėjo 21, 2012, 12:36:24
Kas iš tos marichuanos, jei švarios mažai yra. Jei legalizuotų tipo daugiau atsirastų tinkamos vartoti? Nemanau.

Jeigu legalizuotu, tada butu galima atidaryti pvz. "Coffe Shop'us":

kaip Amsterdame, o ivairios institucijos priziuretu, kad vartotojai gautu tikros zoles, be priemaisu ir t.t. (kaip pvz. valstybine maisto ir veterinarijos tarnyba).

Be to, zmones patys galetu auginti be baimes, kad koks krumas bus pastebetas pro langa :) Tada tikrai produktas butu svarus :)

Neiprastas

Tai niekada, nebus legalizuota gali susitaikyti, paprasto augalo auginimas neša nesveiką pelną, pats pagalvok, anksčiau buvo numeris 1 Kokainas, dabar numeris 1 marihuana, to neleistu padaryt net nusikalstamo pasaulio kartelis. Visi plauna pinigus ranka, rankon :)

Benamis

rugsėjo 21, 2012, 14:08:20 Redagavimas: rugsėjo 21, 2012, 14:10:38 by Benamis
Citata iš: Neiprastas  rugsėjo 21, 2012, 13:59:45
Tai niekada, nebus legalizuota gali susitaikyti

Niekada nesakyk niekada. Paimkime pavyzdi. Cekija. Cekijoje iki siu metu irgi nebuvo legalizuota marihuana, o kas dabar ten? Su savimi ne tik THC turincias medziagas gali tureti, taciau ir kitu haliucigeniniu "preparatu" (grybukus ir pns.).

CitataThe Czech government today approved the list of hallucinogenic plants and mushrooms, including hemp, coca, mescaline cactus and magic mushrooms, and decided that people would be allowed to grow up to five pieces of such plants and keep 40 magic mushrooms at home...

Neiprastas

Tu teisus, bet aš turėjau omeny dabartinėje sistemoje visose valstybėse tikrai nelegalizuos, nes tai per didelis pelnas:) Pagalvok pas Meksikos aukščiausią diplomatą rasta 1tona marihuanos vežant per JAV sieną, iš to daro pelną ne tik nusikaltėliai, bet ir pati valdžia:)

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=wK3xjtgqWBw&NR=1 O čia daina susijusi su mūsų tematika :)

crystal

Legalus pelnas nelygu nelegaliam pelnui. Todel nenustebčiau, jei ir legalizuotų.

PusiauŽmogus

Mane labiausiai piktina kai trigubai didesnis nuodas alkoholis pardavinėjamas legaliai ant kiekvieno kampo, o vaistažolė kanapė uždrausta. Sugalvok tu man taip... (facepalm)

Neiprastas

Citata iš: crystal  rugsėjo 21, 2012, 16:17:01
Legalus pelnas nelygu nelegaliam pelnui. Todel nenustebčiau, jei ir legalizuotų.

Tu neteisus žmogau, tai augalas, kuriam yra užkeliamos kosminės kainos ir jei tai būtų legalizuota, kainos iškarto nukristų ženkliai vien dėl legalizacijos ir konkurencijos tuo juk neužsiimtų vien tik didmenininkai.

crystal

rugsėjo 21, 2012, 16:51:58 Redagavimas: rugsėjo 21, 2012, 16:53:52 by crystal
O aš manau, kad kaip tik legalizavus kainos sukiltų. Viskas juodojoj rinkoj yra pigiau. Be to minėjai, kad bendrauji su nusikalstamu pasauliu, tai turėtum žinoti :D

Neiprastas

rugsėjo 21, 2012, 16:57:03 Redagavimas: rugsėjo 21, 2012, 17:01:26 by Neiprastas
Citata iš: crystal  rugsėjo 21, 2012, 16:51:58
O aš manau, kad kaip tik legalizavus kainos sukiltų. Viskas juodojoj rinkoj yra pigiau. Be to minėjai, kad bendrauji su nusikalstamu pasauliu, tai turėtum žinoti :D

Dabar aš suprantu, kad su tavimi apie bet ką diskutuoti negalima, komentuoji apie tai nieko nenutuokdamas ir nežinodamas. Geriau paklausyt žmonių, kas turi patirties, nei komentuot kaip tau atrodo :) Aš tavęs nesmerkiu, bet vadovaujiesi paauglystės instinktais, tau atrodo, kad už kitus viska geriau žinantis esi:P Esi asmenybė mėgstanti maištauti, dabar tai tą puikiai supratau atsiskleidei, bent jau man galutinai ;)

crystal

Aš atsiskleidžiau? Kaip iš kelių postų tu gali sužinoti kažką rimčiau? Be to aš mielai klausau žmonių su patirtimi, tad pasidalink savo, kaip bendraujančio su nusikalstamu pasauliu patirtimi.

Aukštyn