MARIJUANA ka apie ja manot?

Pradėjo indigo, birželio 03, 2012, 00:02:59

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Markamis

Dėl ko aš sakiau, kad bukina.. Aišku, kad tai netinka visais atvejais, bet pavyzdžių turiu tarp savo draugų. Prieš kažkiek metų pabandė, dabar vienintelis dienos tikslas - gaut įpūst, pradeda pereit ant stipresnių narkotikų. O dėl gydomojo poveikio - toks egzistuoja, tačiau tikrai ne daugumoje Lietuvoje pardavinėjamoje žolėje. Pvz.: Vilniuj jei dabar eina Hašišas, tai jis būna išteptas batų tepalu, dėl svorio ir, kad bent kiek muštų per galvą.

Neiprastas

Citata iš: crystal  rugsėjo 21, 2012, 17:16:29
Aš atsiskleidžiau? Kaip iš kelių postų tu gali sužinoti kažką rimčiau? Be to aš mielai klausau žmonių su patirtimi, tad pasidalink savo, kaip bendraujančio su nusikalstamu pasauliu patirtimi.

Aš domiuosi žmogaus psichologija ir pabandžiau surasti tinkamą pavyzdį, tau blogi dalykai kažkodėl iškarto pratraukė dėmesį, o tai kas buvo be blogu emocijų , tavyje kaip tik sukėlė blogas emocijas. Į visus kitus tavo klausymus atsakiau "Indigo" temoje, vystyk savo atmintį ir atidumą.

crystal

Tu neatsakei nei į vieną mano klausimą. Apie tavo patirtį su nusikalstamu pasauliu jau gal 3 karą klausiau, bet čia neesmė. Gali į mano klausimus visai neatsakinėt, bet jei jau rašai kažkokį teiginį, tai pasiruošk jį ir argumentuoti, o ne šiaip dėl bendro vaizdo parašyti. Šiaip, jei atvirai, tai man tikrai niekas nesukėlė blogų emocijų. Man buvo juokinga.

Neiprastas

Citata iš: crystal  rugsėjo 21, 2012, 18:43:42
Tu neatsakei nei į vieną mano klausimą. Apie tavo patirtį su nusikalstamu pasauliu jau gal 3 karą klausiau, bet čia neesmė. Gali į mano klausimus visai neatsakinėt, bet jei jau rašai kažkokį teiginį, tai pasiruošk jį ir argumentuoti, o ne šiaip dėl bendro vaizdo parašyti. Šiaip, jei atvirai, tai man tikrai niekas nesukėlė blogų emocijų. Man buvo juokinga.

Tylėjimas ir nusileidimas kitam žmogui, mane nuo to tik protingesni padarys, tai ką tau bandau paaiškint tau dar ne laikas suprast, sėkmės asmeniniame tobulėjime ir harmonijos dvasiniame tobulėjime, tikėjausi, kad ką nors pavyks išgvildenti tavyje, bet dar ne laikas žmogiškumo pažadinimui tavyje. Ir atsiprašau, kad bandžiau tau patarti ir pakomentuoti tavo nuomone, nes esu per kvailas, kad prilygčiau tavo didžiam protui, man dar daug tobulėti iki tokios tobulos ir pažengusios būtybės, koks dabar esi tu ir lenkiuosi prieš tavo užsispyrimą. PEACE :)

crystal

Niekur neminėjau, kad tu kvailas, taippat ir savęs niekada nekėliau aukščiau. Tobulybių niekur nėra, tad gal apseikim be kažkokių žeminimų ar aukštinimų.O ir į mano komentarus per daug asmeniškai nereaguok. Tai tik diskusija, o ne asmenybių nustatinėjimas.

Neiprastas

Citata iš: crystal  rugsėjo 21, 2012, 19:29:16
Niekur neminėjau, kad tu kvailas, taippat ir savęs niekada nekėliau aukščiau. Tobulybių niekur nėra, tad gal apseikim be kažkokių žeminimų ar aukštinimų.O ir į mano komentarus per daug asmeniškai nereaguok. Tai tik diskusija, o ne asmenybių nustatinėjimas.

Jeigu tu supranti, kad tobulumui ribų nėra, ar galėtum pabandyt įsivaizduot, kad žmogus ateina į žemę tobulėti, o ne tam, kad krautųsi materiją, juk logiškai pagalvok materijos su savimi nenusineši palikdamas žemę. Man labai patiko vieni žodžiai pasakyti "Viską ką žmogus sukūrė yra laikina, o mes taip niekingai garbe vaikomės, skrendame kaip šarkos, ten kur blizga"

crystal

Mano suvokimas apie tobūlėjimą kitoks, beto apie materialumus čia kalbos nebuvo. Ir šiaip tai čia tema apie marichuaną, todėl nėra reikalo nuo jos nukrypti.

omcikas

Citata iš: Neiprastas  rugsėjo 21, 2012, 16:45:24
Citata iš: crystal  rugsėjo 21, 2012, 16:17:01
Legalus pelnas nelygu nelegaliam pelnui. Todel nenustebčiau, jei ir legalizuotų.

Tu neteisus žmogau, tai augalas, kuriam yra užkeliamos kosminės kainos ir jei tai būtų legalizuota, kainos iškarto nukristų ženkliai vien dėl legalizacijos ir konkurencijos tuo juk neužsiimtų vien tik didmenininkai.

na manau jei legalizuotu tai paklausa butu tokia didele, kad tikrai kainu niekas nenuleistu zenkliai bent 5-10 metu nespetu ukininkai rapsu lauku kanapem uzsedinet po derliaus labai greit viskas butu isperkama. Beje man nelabai zinanciam paaiskinkit kas yra svari kanape, o kas su priemaisom ir kas tos priemaisos ar jos didesnis blogis uz kanapes ?

Neiprastas

Priemaišoms gali būti naudojama salietra, nuo ilgesnio rūkimo tavo lupos pradės skilinėti ir kraujuot:) Tau labai pasiseks jeigu bus purkšta druskos tirpalu padidinti svoriui, tokiu atveju tavo kūnui žalos nebus. Švarus produktas, tai sudžiovintas, pasvertas ir tiekiamas:)

TinSoldier

kovo 18, 2014, 12:50:30 Redagavimas: kovo 18, 2014, 12:55:38 by TinSoldier
Prieš kurį laiką pradėta iniciatyva Europoje legalizuoti marihuaną.

Esmė trumpai: Per visą Europą reikia surinkti 1 milijoną peticijos parašų. Bent 7 šalyse turi būti pasiektas minimalus parašų skaičius (skaičius priklauso nuo bendro šalties gyventojų skaičiaus). Lietuvai reikia surinkti 9 tūkstančius parašų.

Jei tai bus pasiekta, Europos komisija privalės svarstyti organizatorių pateikiamus pasiūlymus. Legalizavimo tai negarantuotų, tačiau įvyktų svarstymas labai aukštu lygiu.

Todėl siūlau visiems prijaučiantiems pasirašyti :)

Žemėlapis, kiek parašų jau surinkta: https://ec.europa.eu/citizens-initiative/REQ-ECI-2013-000023/public/map.do

Pasirašyti čia: https://ec.europa.eu/citizens-initiative/REQ-ECI-2013-000023/public/index.do?lang=lt

Pasirašyti gali žmonės nuo 18 metų.

Daugiau informacijos:

Lietuviškas iniciatyvos facebook'as: https://www.facebook.com/weedliketotalklithuania

Informacija apie tos peticijos veikimą: http://ec.europa.eu/citizens-initiative/public/basic-facts

Tema forume apie kanapes: https://www.legalus.net/dis/viewtopic.php?f=1&t=6135

Tikrai nereikia bijoti, kad pasirašius jus atseks mentai ir pasodins už auginimą/rūkymą ar pan. Informacija iš facebook'o:

CitataBesibaiminantiems pateikti savo asmens duomenis iniciatyvos internetinėje pritarimo pareiškimų rinkimo sistemoje:

Informacija dėl asmens duomenų: pagal 1995 m. spalio 24 d. Europos Parlamento ir Tarybos direktyvos 95/46/EB dėl asmenų apsaugos tvarkant asmens duomenis ir dėl laisvo tokių duomenų judėjimo 10 straipsnį šioje formoje pateikti asmens duomenys bus prieinami kompetentingoms institucijoms siekiant patikrinti ir patvirtinti gautų galiojančių pritarimo šiai pasiūlytai piliečių iniciatyvai pareiškimų skaičių (žr. 2011 m. vasario 16 d. Europos Parlamento ir Tarybos reglamento (ES) Nr. 211/2011 dėl piliečių iniciatyvos 8 straipsnį) ir prireikus toliau apdorojami dėl administracinio ar teisinio proceso, susijusio su pasiūlyta piliečių iniciatyva (žr. Reglamento (ES) Nr. 211/2011 12 straipsnį). Duomenys negali būti naudojami jokiu kitu tikslu. Duomenų subjektai turi teisę susipažinti su savo asmens duomenimis. Visi pritarimo pareiškimai sunaikinami vėliausiai per 18 mėnesių nuo pasiūlytos piliečių iniciatyvos registracijos dienos arba, administracinio ar teisinio proceso atveju, vėliausiai per savaitę po minėto proceso baigimo dienos.
Internetinė pritarimo pareiškimų rinkimo sistema 1.5.0 Annex III Edition

https://ec.europa.eu/citizens-initiative/REQ-ECI-2013-000023/public/privacy.do

Pasirašom ir pasidalinam, manau :)

Benamis

Oho, lenkai jau virs 70% parasu surinko :o

Pasirasysiu.

varpainis

Senai laikas legalizuoti jau ;)

do

hmmmm, tai narkomanas,varpaini,esi? ???
nenuostabu,kad kai kurie tavo pasisakymai panašūs į apsvaigusio žmogaus, ne tavo vieno
bet kokiems narkotikams NE

varpainis

Tetule, nebejauna esat, pati nebelabai suprantat ka snekat, tai gal patylekit dazniau ir gedos nebesidarykit

Vytautas

Esu prieš bet kokius narkotikus, rūkymą, alkoholį bet kokiam pavidale. Tai žmonių silpnumas padarymas savęs visišku skuduru. Nematau jokių pvz kad tai būtų teigiama. Iš tikro draudimai čia nelabai ką padeda. Tiesiog sąmoningai supranti problemą ir nevartoji.

Aukštyn