Samoning sapnai (Lucid dreams)

Pradėjo Benamis, rugsėjo 17, 2011, 17:27:41

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Synkas

Iš karto įspėju. Norite tikėkite, norite netikėkite šiuo mano postu. Tai jūsų pasirinkimas (kad kokie skeptikai neatsirastų ir neprasidėtų žodžio mūšio visgi apsidraudžiu iš anksto). Taigi pasidalinsiu.

Taigi, vakar užėjau į forumą, ir paskaičiau šią temą (pirmą postą ir paskutinius postus). Paskui paskaičiau ir straipsnį, kurį numetė pirmam poste. :) Apie tai girdėjau tik pirmą kartą..

Nu ką, einu miegoti. Galvojau apie vieną dalyką. Paskui atsiminiau šią temą. Galvoju, pabandysiu kaip parašyta. (nejudėti miegant). Nu po kiek laiko labai sukilo noras atsigulti ant kito šono (buvau atsisukęs veidu į sulenktos lovos pusę. manau ką turiu omenyje nereikės aiškinti. kojos biški sulenktos, rankas iškeliau virš galvos ir užsiklojau kaldra). Bet vistiek stengiausi nejudėti. Po kelių min. kažkaip pajutau, kad prie pilvo pradėjo eiti lyg ir šiluma. Ir paskui nežinau, bet buvo toks jausmas lyg nejausčiau prie pilvo esančios lovos. Ir po kiek laiko pradėjo lyg į alkūnes durt kažkas, nu toks jausmas. Bet, kadangi aš nenorėjau daugiau bandyti (jau geriau manau nematyti ką ten sutikčiau, kas nutiktų ir t.t) tai vis dėl to atsiguliau ant kito šono. Paskui greit užmigau.

Taigi, ar tai skirias kažko nuo astralo? Ir ten ir čia kažkias butybes gali sutikt kaip suprantu. Ir ten ir čia gali "skraidyti". ir t.t Nes kaip bandžiau ir tą astralą, tai panašus buvo jausmas, tik kad labiau buvo kažinau kaip pasakyt, kūnas lyg daugiau aptirpęs... (tik daugiau nebebandau, nes manau geriau gal nežinot kas ten gyvena ir pan.)

p.s kas labai nori pabandyti ir/ar bando, tai nesustokit :) nes manau tai įmanomas dalykas tikrai kaip rašo.

.L.U.T.H.O.R.

Na, jei laikysime kad SS ir astralas atskiri dalykai, tai SS yra tavo pasąmonėje, viduje. O astralas išoriniame pasaulyje.

Synkas

Rekomenduoju pažiūrėti filmą Pradžia (Inception) kas nėra matę. Manau bus tikrai įdomu pažiūrėti tiems, kas domisi šia tema. Filmo veiksmas vyksta sapnuose. (nepasakosiu daug, nes nebebus įdomu ;))
P.s tikiuos tinkamoje vietoje parašiau (filme buvo pasakyta, kad sapnuoja sąmoningai), nes nenorėjau kurti bereikalingos temos. Jeigu kas, moderatoriai/administratoriai perkels šią žinutę :)

Keefas

Noreciau pasidalinti savo patirtimi su samoningais sapnais.Turbut nesuskaiciuosiu kiek ju esu turejas.Galiu papasakoti apie juos is savo patirties.Budamas sapne,tu supranti jog tu sapnuoji ir gali daryti ka tik nori.Suprasdamas jog tu esi sapne,tu prisimeni dalykus kurie vyko tikrame gyvenime.Kartais kaip juos sapnuodavau,sapne bandydavau atsibusti,sapne visaip pradedavau mirkseti,kad tik atsibusciau :D dazniausiai suveikdavo.Kazkaip jau senai turejau samoninga sapna.Jeigu turite kokiu klausimu galite klausti. :)

Keefas

Citata iš: Keefas  gegužės 29, 2014, 22:15:13
Noreciau pasidalinti savo patirtimi su samoningais sapnais.Turbut nesuskaiciuosiu kiek ju esu turejas.Galiu papasakoti apie juos is savo patirties.Budamas sapne,tu supranti jog tu sapnuoji ir gali daryti ka tik nori.Suprasdamas jog tu esi sapne,tu prisimeni dalykus kurie vyko tikrame gyvenime.Kartais kaip juos sapnuodavau,sapne bandydavau atsibusti,sapne visaip pradedavau mirkseti,kad tik atsibusciau :D dazniausiai suveikdavo.Kazkaip jau senai turejau samoninga sapna.Jeigu turite kokiu klausimu galite klausti. :)
Dar papildysiu.Taip pat sapne zmonem sakydavau jog cia sapnas ir jie pasakydavo ,,Taip cia sapnas".Poto kartais kai sapnuodavau baisius dalykus sapne,bet staiga prisimenu jog cia tik sapnas ir nusiraminu.

Sleeping_angel

Citata iš: Keefas  gegužės 29, 2014, 22:21:11
Jeigu turite kokiu klausimu galite klausti. :)

Kaip išmokai sąmoningai sapnuoti? Koks įsimintiniausias tavo sąmoningas sapnas?

Keefas

Citata iš: Sleeping_angel  gegužės 29, 2014, 22:39:22
Citata iš: Keefas  gegužės 29, 2014, 22:21:11
Jeigu turite kokiu klausimu galite klausti. :)

Kaip išmokai sąmoningai sapnuoti? Koks įsimintiniausias tavo sąmoningas sapnas?
Ismokau nesimokindamas :D Kazkaip kaip sapnuodavau staiga saudavo tokia mintis i galva jog as sapne,ir pradedavau tai suprasti.Zinoma ne kiekviename sapne tai pavykdavo padaryti.Isimintiniausias sapnas turbut buvo,kai mane kazkas pradejo pulti,gaudyti kazkoks demonas ar kas(nelabai pamenu) ir as staiga norejau is to sapno iseiti,tai sapne pradejau staigiai mirkseti,uzsimerkti ir atsimergti.Ir zinoma pabudau :D Sita samoninga sapna sapnavau labai seniai.O paskutini karta samoninga sapna sapnavau gal pries 1-2 savaites.

Sleeping_angel

Citata iš: Keefas  gegužės 29, 2014, 22:48:46
Ismokau nesimokindamas :D

Tau pasisekė :) Gal esi pastebėjęs, kada dažniau sąmoningus sapnus sapnuoji?

Keefas

Citata iš: Sleeping_angel  gegužės 30, 2014, 08:45:02
Citata iš: Keefas  gegužės 29, 2014, 22:48:46
Ismokau nesimokindamas :D

Tau pasisekė :) Gal esi pastebėjęs, kada dažniau sąmoningus sapnus sapnuoji?
Sito tikrai nepastebejau,turbut nuo nieko nepriklauso kada juos sapnuoji.Kada sapnuoji tada.

.L.U.T.H.O.R.

Citatakai mane kazkas pradejo pulti,gaudyti kazkoks demonas ar kas(nelabai pamenu) ir as staiga norejau is to sapno iseiti,tai sapne pradejau staigiai mirkseti,uzsimerkti ir atsimergti.Ir zinoma pabudau

Kazin ar toki sapna, galima laikyti samoningo sapnu. Va jei būtum nepabudęs, o pakeitęs sapno eigą, tada taip, o dabar, nieko čia gero O.O

Keefas

Citata iš: Druwis  gegužės 30, 2014, 18:52:35
Citatakai mane kazkas pradejo pulti,gaudyti kazkoks demonas ar kas(nelabai pamenu) ir as staiga norejau is to sapno iseiti,tai sapne pradejau staigiai mirkseti,uzsimerkti ir atsimergti.Ir zinoma pabudau

Kazin ar toki sapna, galima laikyti samoningo sapnu. Va jei būtum nepabudęs, o pakeitęs sapno eigą, tada taip, o dabar, nieko čia gero O.O
Patikek tada buvau dar mazas :D.Ir tikrai supratau jog sapnuoju.

.L.U.T.H.O.R.

Na aš taip pat moku padaryti taip, bet nemirksiu, o tiesiog atsipalaiduoju ir pabundu. Kai vejasi kas nors ar krentu sapne iš didelio aukščio. Bet čia laikau, kaip instinktu daugiau, negu sąmoningu suvokimu, kad sapnuoji.

Keefas

Citata iš: Druwis  gegužės 30, 2014, 21:38:32
Na aš taip pat moku padaryti taip, bet nemirksiu, o tiesiog atsipalaiduoju ir pabundu. Kai vejasi kas nors ar krentu sapne iš didelio aukščio. Bet čia laikau, kaip instinktu daugiau, negu sąmoningu suvokimu, kad sapnuoji.
Nu gal tada sitas mano sapnas nebuvo toks labai samoningas,bet kiti tikrai buvo :)

TinSoldier

Benamis sukūrė temą (http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=3295.msg59827#msg59827) ir užsimaniau paklausti. Benami, kaip tau sekasi su tais sąmoningais sapnais? :)

Koks progresas po paskutinio tavo post'o/pasakojimo (#125 temos žinutės) ? :) 

Benamis

Progreso jokio. Tas samonignas sapnas buvo pirmas ir kol kas paskutinis.

Priezastis: as tinginys ir negaliu saves priversti daryti realybes patikrinimus :-\ Gal ne tiek prisiversti sunku, bet tiesiog uzmirstu tai daryti ir tiek :-\

Aukštyn