Šlykščiausias maistas pasaulyje

Pradėjo Benamis, balandžio 10, 2012, 17:00:18

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

RoxiO

Labai siauras požiūris, bet paveiksliukas pralinksmino :D

Benamis

Prajuokinai Beelzebub ;D :D

Citata iš: Beelzebub  balandžio 14, 2012, 19:54:30
Nepyk, tiesiog negalėjau atsispirti neįdėjus :D

Iki sios akimirkos maniau, kad esi vaikinas... Geda man. :-\

Prisimeniau straipsni: http://anomalija.lt/2011/05/kinai-valgo-sriuba-is-kudikiu/

KAROLUKS

kažkurioj šaly(neprisimenu kurioj)tikras delikatesas berniuku šlapime virtas kiaušinis.
roxio,o šito delikateso paragautum?

RoxiO

Citata iš: KAROLUKS  liepos 27, 2012, 00:30:43
kažkurioj šaly(neprisimenu kurioj)tikras delikatesas berniuku šlapime virtas kiaušinis.
roxio,o šito delikateso paragautum?

Nežinau. Turbūt ne.

Sharikovas

Varliu, sunienos ir kraujo sriubos netsisakyciau, o del kitko nezinau. Esu geres snapsa kur driezas viduj buvo, driezo neragavau, bet snapsas geras buvo :)

OKULTISTE

Judėjai pasibaisėtų manimi: esu pasisėmus tarp ką tik paskerstos kiaulės šonkaulių kraujo ir gurgšnojusi...

.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: OKULTISTE  liepos 27, 2012, 23:32:43
Judėjai pasibaisėtų manimi: esu pasisėmus tarp ką tik paskerstos kiaulės šonkaulių kraujo ir gurgšnojusi...

mmm...šiltas kraujas...

JZZ

Žmonės pasiklysta, užstringa dykumose, kitose ekstremaliose vietose, tada pastaruosius dalykus užmuštus ir geriausiu atveju paskrudintus suvalgo su dar didesniu pasigardžiavimu nei jais gardžiuojantys gurmanai. Tada būni ne gyvūnijos viršūnėje stovintis už visus pranašesnis žmogus, o eilinė būtybė tarp kitų. Tada sprendi kas tavo draugas, kas maistas, ar tai daro kiti.
Bet kiaušinis nuotraukoje išties nekaip atrodo, rodos, lyg būtų pagedęs. Jei tai neturi sugedusio kiaušinio kvapų, gal tai būtų neblogo skonio.

Aukštyn