Pasaulis be religijos

Pradėjo Linas Esu, balandžio 20, 2017, 15:32:09

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

a.t.sielis

Kam tie straipsniai, jeigu storos knygos jau parašytos, pvz. Stephen Meyer, "Signature in the Cell". Ne mano darbas, aš tik mėgėjas.

Linas Esu

gegužės 02, 2017, 18:14:49 Redagavimas: gegužės 02, 2017, 18:17:31 by Linas Esu
Šiais laikas bet kas gali išleisti knygą . Stephen C. Meyer ne vienintelis pseudo teorijų rašytojas ir toli gražus ne garsiausias , kaip ir eilinės alternatyvios žmogaus atsiradimo , vystymosi hipotezės . Šiai jis nepasitelkia mokslinės metodikos , nėra tyrimų medžiagos , nėra archeologijos , nėra mikrobiologijos duomenų . Tai ir liks hipotezė , nes jis negali jos pagrįsti įrodymais . Niekada netaps teorija .

Taip ir neatsakėte kokia teorija pats tikite ? ar šis klausimas , tabu ?

P.S kur ieškoti tos temos šiame forume  ? nerandu . Temos pavadinimą pamenate ?

a.t.sielis

Citata iš: Linas Esu  gegužės 02, 2017, 18:14:49Šiais laikas bet kas gali išleisti knygą.
Visais laikais bet kas rašė, leido knygas ir kalbėjo belenką. Pradedant Darwinu, baigiant Dawkinsu ir Hawkingu.

Žmonės tiesiog mėgsta kliedėti ir pliurpti nesąmones, vaizduoti protinguolius. Truputi susipažįsta su pasauliu, ir įsivaizduoja, kad viską 100 proc. išmano, nustatinėja globalias tiesas, įsivaizduoja, kad žino praeitį, dabartį ir ateitį.

Marksas parašė "Kapitalą", Hitleris "Mein Kampf", Darvinas "Rūšių kilmę", Adamas Smithas "Tautų turtą" ir daug visokių kitokių blėnių yra prirašyta.

Taigi, argumentas niekinis.

Linas Esu

gegužės 02, 2017, 18:32:42 Redagavimas: gegužės 02, 2017, 18:39:14 by Linas Esu
Citata iš: a.t.sielis  gegužės 02, 2017, 18:26:34Visais laikais bet kas rašė, leido knygas ir kalbėjo belenką. Pradedant Darwinu, baigiant Dawkinsu ir Hawkingu.

Žmonės tiesiog mėgsta kliedėti ir pliurpti nesąmones, vaizduoti protinguolius. Truputi susipažįsta su pasauliu, ir įsivaizduoja, kad viską 100 proc. išmano, nustatinėja globalias tiesas, įsivaizduoja, kad žino praeitį, dabartį ir ateitį.

Marksas parašė "Kapitalą", Hitleris "Mein Kampf", Darvinas "Rūšių kilmę", Adamas Smithas "Tautų turtą" ir daug visokių kitokių blėnių yra prirašyta.

Taigi, argumentas niekinis.
Šiais laikas bet kas gali išleisti knygą . Stephen C. Meyer ne vienintelis pseudo teorijų rašytojas ir toli gražus ne garsiausias - ( čia yra mano nuomonė  ) .

( O čia argumentas ) -  jis nepasitelkia mokslinės metodikos , nėra tyrimų medžiagos , nėra archeologijos , nėra mikrobiologijos duomenų . Tai ir liks hipotezė , nes jis negali jos pagrįsti įrodymais . Niekada netaps teorija .

Apie tuos tris rašytojus net nenoriu gilintis , beprasmiška kaip matau bus . Plius nenoriu nuo temos krypti .

1. Taip ir neatsakėte kokia teorija pats tikite ? ar šis klausimas , tabu ?

2. Kur ieškoti tos temos šiame forume , kurioje minėjote esate paneigę Darwino teoriją nauduodamiesi moksline metodika  ? :D nerandu . Temos pavadinimą pamenate ?

Benamis

Citata iš: Linas Esu  gegužės 02, 2017, 18:32:422. Kur ieškoti tos temos šiame forume , kurioje minėjote esate paneigę Darwino teoriją nauduodamiesi moksline metodika  ?
http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=2912.0

ir

http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=2502.0

Bet man atrodo, kad dar kokias bent minimum dvi temas praleidau/neradau.

Linas Esu

Vitus

Citata iš: mcgyver  gegužės 02, 2017, 15:43:55Nezinau,, gal del mylimo zmogaus.
Aš būčiau atsakęs lygiai taip pat.  Ypač, jei kalbame apie vaikus.
Dėl mylimos moters, tai klausimas sudėtingesnis. Meilė netrunka ilgiau, kaip kelis metus, tai po kurio laiko tavo ryžtas paaukoti gyvybę dėl buvusios meilės objekto gali sukelti šypseną :)

Citata iš: mcgyver  gegužės 02, 2017, 15:43:55O kaip pats manai yra protinga saukti alahu akbar ir susisprogdinti autobuse ir panasiai? :D
Šaukti apskritai nėra protinga, o dar ir sprogdintis dėl kažkokios idėjos... Visiška kvailystė.
Bet kartais smegenys taip būna išplautos, kad jos nesugeba "blaiviai mąstyti'. Ir tada paaukoti savo gyvybę jau neatrodo tokia didelė beprotybė. Tuo labiau, kad buitinių konfliktų metu žmonės žūsta dėl visiškai nereikšmingų ir kvailų dalykų: kažkas kažką pasakė, apsižodžiavo, susimušė ir jau guli šaldytuve su birka ant kojos piršto :D

elteide

Citata iš: Vitus  gegužės 02, 2017, 22:35:23Dėl mylimos moters, tai klausimas sudėtingesnis. Meilė netrunka ilgiau, kaip kelis metus,..

tai ne meilė , o aistra

a.t.sielis

gegužės 02, 2017, 23:46:43 Redagavimas: gegužės 02, 2017, 23:52:55 by a.t.sielis
Citata iš: Benamis  gegužės 02, 2017, 19:05:57Bet man atrodo, kad dar kokias bent minimum dvi temas praleidau/neradau.
Tų temų buvo galybė, nebesuskaičiuoju :D Galėtume grupės autorių knygą išleisti :D Fun reading tokią.

Pavadinimas galėtų būti:

Evoliucija ar kūrimas
Karingų ir linksmų diskusijų knyga

Arba:

Linksmi sukčiaus Darvino ir jo pasekėjų darbeliai
Mokslingų diskusijų knyga

Vitus

Citata iš: elteide  gegužės 02, 2017, 22:43:43tai ne meilė , o aistra
Gal tai meilė, gal aistra,
Aš net nežinau katra.
Bet išblėsta, išgaruoja
Ir vėl patinka kas antra...
:)

elteide

per gražus ,per sentimentalus avataras- paveiksliukas tokiam mylėtojui :)

kiskis

Citata iš: Vitus  gegužės 03, 2017, 00:01:56Ir vėl patinka kas antra..
Iskur tas isrankumas toks ?

a.t.sielis

:D kodėl išrankumas, jeigu būtų kas dvidešimta, sakyčiau, žmogus turi išskirtinį skonį.

Linas Esu

gegužės 03, 2017, 00:18:26 Redagavimas: gegužės 03, 2017, 00:20:18 by Linas Esu
Citata iš: a.t.sielis  gegužės 02, 2017, 23:46:43Tų temų buvo galybė, nebesuskaičiuoju :D Galėtume grupės autorių knygą išleisti :D Fun reading tokią.

Pavadinimas galėtų būti:

Evoliucija ar kūrimas
Karingų ir linksmų diskusijų knyga

Arba:

Linksmi sukčiaus Darvino ir jo pasekėjų darbeliai
Mokslingų diskusijų knyga

Ir kokio žanro knyga būtų ? :D pseudo ? ar fantastikos sritis ?

Perskaičiau abejas" Benamis " numestas nuorodas .

1. Problema jog diskutuojant apie tai , reikėtų gerai apsiskaityti prieš tai kokia šią dieną yra Darwino teorija . Kas yra evoliucija ir t.t.  Tai galioja ar kalba būtų apie vaiduoklius ar apie religiją ar apie švytuoklę ar apie ateivius .
Patiko Tin Soldier pastebėjimas , jog žmonės skiria laiko žiūrėti video , kuriame neaiškios būsenos žmogus ( užvartojęs kažką ) pasakoja apie evoliuciją , dėl ko jis mano jog tai yra mitas ... bet žmonės negali skirti to pačio laiko perskaityti kas iš tiesų yra evoliucija , bent jau pradmenis . Ir po to dar dalyvauja diskusijuose tik savo pseudo žiniomis .

2. Pastebėjau jog visi mėgsta pasisakyti tokiomis temomis , bet visad nukrypstama į lankas , kai pradedama kalbėtis mokslo terminais , kopijuojama geriausiu atveju vikipedija , savo nuomonės neturi nes paprasčiausiai gyvenime neteko susipažinti , domėtis mokslu ar daugiau ir praplėsti savo požiūrio . Dėl to ir seka po to tokie " topiniai " komentarai kaip ( Linksmi sukčiaus Darvino ir jo pasekėjų darbeliai )

3. Tiems kas nori paneigti Darwino teoriją , bus nelengva . Diskredituoti mokslo , biologijos , archeologijos , kitų mokslų šakas bus gana sunku . Kaip ir diskredituoti šia tema kasdien  dirbančius garsius mokslininkus , profesorius ar universitetus  .

Juokingiausia jog kiti įsižeidžia kai tai pamina jų tikėjimo principus ir stengiasi visaip diskredituoti kitaip mąstančius , eiliniais " originaliais " pseudo pareiškimais .

a.t.sielis

Viskas jau išdiskutuota, darvinizmas šituose forumuose - nurašytas reikalas. Nesikartosime :)

Aukštyn