Ką žmonės aukoja už norų išsipildymą?

Pradėjo Visažinis, sausio 05, 2016, 00:07:24

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

time

kovo 27, 2016, 00:37:11 Redagavimas: kovo 27, 2016, 00:55:45 by time
Citata iš: Vendigo  kovo 27, 2016, 00:33:47O dabar man postinį linką kuris patvirtina mano žodžius.
Nu suklydau paskelbdamas ir įrodydamas tavo žodžius. Bet čia ne esmė.

Šiaip tavo pasisakymas, kad blogiu galima vykdyti gėrio darbus yra keistas ir neišsivaizduoju, kaip tu vykdai ka nors gero nepažeidžiant kažkieno valios. Dažniausia blogyje vis tik lieka blogio užuomazgų, kurios reiškia per prievartą betkurio valios pažeidimą. Tai yra blogis visvien ir nereiškia, kad tai gėris. Nors tau atrodo, kad viskas gerai, taip nėra.

Apaštalas

Tipinis atvejis kai žmogus tarnauja Šėtonui pats to nesuvokdamas. Pakeisk kryptį žmogaus kol dar nevėlu. Gėris visada tave priims atgal.

time

kovo 27, 2016, 01:28:18 Redagavimas: kovo 27, 2016, 02:24:28 by time
Aš pats nežinau, kodėl taip susiklostė, kad reikėjo prieiti prie vakarietiškos demokratijos valdymo principo, kuriame negatyvaus turinio komentarai būtų pradėti pamažu ribojami. Tai tikrai nėra logiškiausias sprendimas, nes tai yra vykdoma labai dirbtinai ir mes galime tai pajausti.

Bet manau, pagrindinė idėja yra palaikyti pozityvumą ir ji labai gera idėja. Mažiau rodyti baimės apraiškų apribojant kiekvieno žodį užtikrinant, kad kiti jausis irgi saugūs. Nesvarbu ar mes viduje negatyvūs ir norime nemesti blogio, turime paklusti kažkokiam gėriui, kuris riboja mūsų norus.

Vendigo

Citata iš: Apaštalas  kovo 27, 2016, 01:06:43Tipinis atvejis kai žmogus tarnauja Šėtonui pats to nesuvokdamas. Pakeisk kryptį žmogaus kol dar nevėlu. Gėris visada tave priims atgal.
Puikiai aš viską suvokiu. O kam man tarnauti ar netarnauti - tai jau mano asmeninis reikalas.

.L.U.T.H.O.R.

balandžio 13, 2016, 20:36:54 Redagavimas: balandžio 13, 2016, 20:45:44 by Legionas
Man tai nesuprantama, ko žmonės to Šėtono baidosi, krikščionybės įtaka? Ai net klaust nereikia ir taip aišku :D

TinSoldier

Citata iš: Legionas  balandžio 13, 2016, 20:36:54Man tai nesuprantama, ko žmonės to Šėtono baidosi, krikščionybės įtaka?
O, jeigu tikima Šėtono egzistavimu (ne LaVey'iška samprata, o to, tipo, tamsos valdovo), kokia galėtų būti priežastis jo nesibaidyti? :D

.L.U.T.H.O.R.

balandžio 13, 2016, 21:29:57 Redagavimas: balandžio 13, 2016, 21:43:40 by Legionas
Tikima, be dvejonės, kitų pasakojimais apie Šėtoną. Dėl to ir sakau kad krikščionybės įtaka. Čionais jis didžiausias priešas. Jei nuo forumo pradžios(ar TinSoldier registracijos dienos) didžioji dalis žmonių forume, sakytų, kad TinSoldier yra gotas skriaudžiantis mažus vaikus ir gyvūnėlius aš ir tikėčiau(tikriausiai su dvejone), kol pats nesusipažinčiau :D Su Šėtonu tas pats. Žinoma, Šėtonas krikščionybės istorijoje yra priešininkas, dėl to jis turi būti blogietis. Net jei toks ir nėra.

TinSoldier

O kas, tuomet, geriausia perteikia Šėtono esmę?
Kaip su juo galima susipažinti? Kokios filosofijos, tikėjimo ir pan. požiūris tiksliausiai galėtų atskleisti, kas per bičas tas Liuciferis? Ar žmonės, užsiimantys visokiais "tamsiais" ritualais tiesiogiai jį pažįsta?

Vendigo

balandžio 13, 2016, 22:08:50 Redagavimas: balandžio 13, 2016, 22:10:54 by Vendigo
Citata iš: TinSoldier  balandžio 13, 2016, 21:42:10Ar žmonės, užsiimantys visokiais "tamsiais" ritualais tiesiogiai jį pažįsta?
Taip, susiskambinam retkarčiais. Kai jis neturi ką veikti užsuka alaus išgerti... Bet dažniausiai tai katila maišo kuriame Hitleris sedi, tai nelabai to laisvo laiko ir yra...

Vat kaip į tokius idiotiškus klausimus galima atsakyti?

kiskis

Citata iš: TinSoldier  balandžio 13, 2016, 21:42:10, kas per bičas tas Liuciferis
Buvo  toks kinietis Liu , jis labai mego viska skaiciuoti-planuoti, uz tai  jo kaimynai rusai pramine ji Liu-cifer, cifra- rus skaicius :) .

TinSoldier

Citata iš: Vendigo  balandžio 13, 2016, 22:08:50Vat kaip į tokius idiotiškus klausimus galima atsakyti?
Idiotiškiau buvo pagalvoti, jog turėjau omenyje tokį pažinimą, kokį parašei.
Pavyzdžiui, kai kurie tikintieji teigia, jog dievą pažįsta ir tikėjimu, ir per asmeninį santykį su malda ir pan.

Kodėl negalėtų būti panašus požiūris ir su Šėtonu? Gal ir negalėtų - ką aš žinau. Todėl ir klausiu.

P.S. Nors nelabai nustebčiau, jog kai kurie iš tiesų susiskambina su Šėtonu ir eina alaus išgert. Iš mano požiūrio taško, tai ne ką labiau absurdiška nei manyti, jog galima sudarinėti kažkokias sutartis su demonais, atlikinėti ritualus ir manyti, jog jie kaip nors paveikia realybę.

Bet nors minimaliai suprasti net ir tokius dalykus - norisi.

.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: TinSoldier  balandžio 13, 2016, 21:42:10O kas, tuomet, geriausia perteikia Šėtono esmę?
Kaip su juo galima susipažinti? Kokios filosofijos, tikėjimo ir pan. požiūris tiksliausiai galėtų atskleisti, kas per bičas tas Liuciferis? Ar žmonės, užsiimantys visokiais "tamsiais" ritualais tiesiogiai jį pažįsta?
Kiekvienas savaip priima, kaip žinia yra LeVėjaus satanizmas, teistinis satanizmas(su daug įvairių atšakų), demonolatrija. Tai labiau individualistinis, decentralizuotas tikėjimas. Man asmeniškai Šėtonas, tai šaltinis iš kurio viskas kilo. Kiekviename mūsų yra dalelė Šėtono :D  Dėl to Liuciferis ir Šėtonas man du atskiri dalykai. 

time

balandžio 13, 2016, 23:19:20 Redagavimas: balandžio 13, 2016, 23:21:43 by time
Citata iš: TinSoldier  balandžio 13, 2016, 22:26:55P.S. Nors nelabai nustebčiau, jog kai kurie iš tiesų susiskambina su Šėtonu ir eina alaus išgert. Iš mano požiūrio taško, tai ne ką labiau absurdiška nei manyti, jog galima sudarinėti kažkokias sutartis su demonais, atlikinėti ritualus ir manyti, jog jie kaip nors paveikia realybę.
Ištikro dėl šio dalyko, geriau nedrąsiai kažką teigti, arba nieko neteigti. Viskas priklausys nuo savęs 'talpos' , o vėliau dėkis visokio 'gyvenimo šlamšto' kiek reikia. Jei pritrūks valios suvaldyti tai, vadinasi nepritrūko valios, bet buvo išmokta kaip pavirsti sėsliu nusistovėjusiomis normomis. Man ši situacija nekelia nejokio susižavėjimo, tiesiog pasirinktas gyvenimo toks būdas. Jeigu jis priimtinas, gerai, tegu jis ir gyvena. Mažiau kaišioti nosis į kitų gyvenimus, bus daugiau laiko savo geresnį susikurti. Realybė yra kaskart paveikiama, tik reikia tai pastebėti. Kiekviena gyvenimo detalė svarbi, reikia už tai prisiimti atsakomybę. Anonimiškumas nieko nereiškia.

Citata iš: Legionas  balandžio 13, 2016, 22:41:29Man asmeniškai Šėtonas, tai šaltinis iš kurio viskas kilo.
Kodėl tu taip manai? Ar tu tiesiog turi kažkokį atitikmenį ir todėl taip sakai?

.L.U.T.H.O.R.

Tikriausiai būtų galima vadinti atitikmeniu, man kaip demonolatrui viskas iš Šėtono, krikščionims - dievo, musulmonams - alacho, hinduistams brahmano ir taip toliau.

time

Citata iš: Legionas  balandžio 14, 2016, 09:29:23Tikriausiai būtų galima vadinti atitikmeniu, man kaip demonolatrui viskas iš Šėtono, krikščionims - dievo, musulmonams - alacho, hinduistams brahmano ir taip toliau.
Realiai ar būna situacijų, kai norai neišsipildo? Kiek toks šetono pasitikėjimas vertas?

Aukštyn