Ką dabar klausote???

Pradėjo BloodyMary, kovo 10, 2012, 18:58:58

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

varpainis

O tu ryskiai problemu su humoro jausmu turi  ;D
P.s. Po dozes seksizmo drebiu dar ir doze rasizmo 8)

la.benas

Citata iš: Master  kovo 06, 2014, 17:45:34
varpani

Gerai sugalvojai :D

Na o aš daug indie paskutiniu metu klausau...

Asasinas

Supera

Owldies666

kovo 11, 2014, 21:07:01 Redagavimas: kovo 11, 2014, 21:19:16 by Owldies666

crystal

Supera

la.benas

Prisimenant Breaking Bad...

Creative

a.t.sielis

TinSoldier

Nežinau kodėl, bet eurovizinės dainos iš tavęs, a.t.sieli, tikrai nesitikėjau :D

O šitą playlistuką skiriu Master :D

Aktyviaisiai forumo anarchistei. Kurios mintys man labai primena mano mintis, prieš keletą metų, when i still gave a shit. Ir būna labai faina skaityti tokias idealistines žinutes :)

Stay strong, comrade.

https://www.youtube.com/watch?v=Cuo0Hg0TGH4

https://www.youtube.com/watch?v=45Os1Bft2Ek&feature=player_detailpage#t=65

http://www.youtube.com/watch?v=DvYaXxy4fpk

a.t.sielis

Citata iš: TinSoldier  kovo 13, 2014, 17:30:01
Nežinau kodėl, bet eurovizinės dainos iš tavęs, a.t.sieli, tikrai nesitikėjau :D

Tais laikais, kai ši daina pasirodė, man atrodė, kad ji turi pranašingą nuotaiką. Artėjantis III p.k., arba taip vadinama "pasaulio pabaiga", tokios asociacijos buvo. O dabar, Ukrainos įvykių kontekste, jos dramatiškas liūdesys vėl atrodo ne veltui kilęs.

Na, jeigu kas turi kažkokią gilesnę nuotaiką, man iš bet kur tinka, iš Eurovizijos irgi. Bet dauguma šiuolaikinės muzikos man - kaip tuščio kibiro džeržgimas. Nemėgstu, tuščia ir nieko nesakanti štampovkė, bereikalingas oro drebinimas ir triukšmo kėlimas, eterio teršimas.

la.benas

Master

Dėkui Soldieri, nesitikėjau :) (nes vis dar laukiu spyrio iš forumo)
kas dėl ideologijos, tai manau, kad vergavimas kažkuriai sričiai, įžiebia interesų kova iš įsipareigojimo o tai dar ir sukelia vidinę sumaištį.  Čia tik tarp kitko... Norėjau plėstis, tačiau žinau, kad dorai savo minties vistiek neperteiksiu. Ir jau kažkur nuklydau į pievas. Velniop. Esmė, pirmiausia, kad keista, jog buvau pavadinta anarchiste, kuomet šia ideologija tik žaviuosi. Galbūt sutampa bendras absoliučios laisvės siekimas, todėl atrodo, kad tai yra pildoma. Tačiau teorija be praktikos yra niekinė, o pats ideologizmas tampa dviveidiškas. Bent jau aš taip manau :)

Labaaaai super dainos (y). Regis turėsiu naujos medžiagos ilgam :) .. Ir patiko ne tik dėl konteksto. (velniškas atlikimas)

Ech, tada denkis ausis Sieli...
Kai prisivalgau cukraus.....

(depresiškas sunkusis popsas :D)

a.t.sielis

Citata iš: Master  kovo 13, 2014, 20:23:24
Ech, tada denkis ausis Sieli...

Bet rimtai, senovėje muzika buvo kažkas sakralaus, reto, tai kas pakylėdavo žmogų; kas buvo kitaip negu kasdienybė. O kas dabar vyksta - tas muzikos skambėjimas visur ir visados, iš visų garsiakalbių ir ekranų ir t.t., tai tikras košmaras. Muzika prarado bet kokią savo prasmę. Gryniausias vartotojiškumas, nuo kurio nėra net kur pabėgti, ir iš tikro belieka dengtis ausis.

Aukštyn