Ar Biblijos Dievas yra gailestingas?

Pradėjo Steiblys, spalio 10, 2014, 00:08:27

« ankstesnis - sekantis »

Ar biblijos dievas yra gailestingas

Taip
Ne
Kita (komentaras)
Žemyn

Sharikovas

Tik priminsiu, kad teorijai reikalingi faktai, kitaip tai vadintusi ne teorija o hipoteze.

Steiblys

Citata iš: Sharikovas  spalio 15, 2014, 14:46:16
Tik priminsiu, kad teorijai reikalingi faktai, kitaip tai vadintusi ne teorija o hipoteze.
Ok, vadinasi ateistai turi tik hipotezę.
Bet Dievas vis tiek yra gailestingas, net ateistams.

crystal

Steibly, tu čia kartais taip kažkaip subtiliai trolini, ar čia koks socialinis eksperimentas..? Kaip įmanoma šitaip visiškai ignoruot oponentų žinutes ir toliau varyt savo absoliučiai neargumentuotus ir niekuo nepagrįstus kliedesius? Ankstesnėse žinutėse buvo pateikiamos nuorodos kur tu galėjai susipažinti su faktais, patvirtinančiais evoliucijos teoriją. Negi visai nedaėjo ką Sharikovas turėjo omeny?

Steiblys

Citata iš: crystal  spalio 16, 2014, 14:31:24
Steibly, tu čia kartais taip kažkaip subtiliai trolini, ar čia koks socialinis eksperimentas..? Kaip įmanoma šitaip visiškai ignoruot oponentų žinutes ir toliau varyt savo absoliučiai neargumentuotus ir niekuo nepagrįstus kliedesius? Ankstesnėse žinutėse buvo pateikiamos nuorodos kur tu galėjai susipažinti su faktais, patvirtinančiais evoliucijos teoriją. Negi visai nedaėjo ką Sharikovas turėjo omeny?
crystal,
Evoliucijos teorija nėra įrodyta. Evoliucija - tik tikėjimas be jokių įrodymų, teorija be jokios mokslinės bazės.

.L.U.T.H.O.R.

@crystal , obvious troll is obvious :D

gidas

spalio 17, 2014, 22:00:14 Redagavimas: spalio 17, 2014, 22:24:23 by gidas
CitataEvoliucija - tik tikėjimas be jokių įrodymų, teorija be jokios mokslinės bazės.

Pagal tave išeina, kad tik krikščionybėje tikėjimas remiasi rimtais "įrodymais" bei "baze" (ŠR?), o mokslas (na gerai, tik evoliucijos teorija) tuo nedisponuoja ir yra tik kaži koks "tikėjimas" (a la religija?).
Įdomus pastebėjimas.
Čia vienas bičas (ne aš - tingiu  ;)) paprastai, be ypatingų išvedžiojimų pakomentavo religinius  "įrodymus" ir "bazes".
http://www.youtube.com/watch?v=dmvMrG519TQ
:)
P.S. Po laiko pastebėjau pastabą, kad kalba lyg ir daugiau sukasi apie "gailestingumą". Taigi būkit gailestingi - paliksiu čia, nes t...  ;) perkelinėti į nurodytą temą.

TinSoldier

Man taip atrodo, ar gidas jau daugybę kartų tai subtiliai, tai mažiau subtiliai vis bando mums įsiūlyti pažiūrėti true detective? :)

Na, dėkui, bent jau aš paveiktas pagaliau - būtinai pradėsiu žiūrėti :)

gidas

Soldier'i, tu teisus - iš tikro bandau jau aplinkiniais keliais įpiršti tą filmą. Tik 8 serijos (tęsinio tikrai nebus).
Filme yra visko - net stygų teorijos interpretacija :).
Manau, kad nesigailėsi pažiūrėjęs :).   

Steiblys

Citata iš: TinSoldier  spalio 17, 2014, 22:51:06
Na, dėkui, bent jau aš paveiktas pagaliau - būtinai pradėsiu žiūrėti :)

O man šitas įdomesnis:

TinSoldier

Citata iš: Steiblys  spalio 14, 2014, 21:44:17
2. Ateizmas yra savotiška religija.

Žiūrėdamas simpsonų/futuramos crossover'į, pastebėjau puikią reprezentaciją, kaip Steiblys įsivaizduoja ateistus

Steiblys

Ateizmas yra žemiausias sugedimo laipsnis, kokį gali pasiekti žmogus. Taip byloja Dievo žodis.

TinSoldier

Visiškai su tavimi sutinku. Na, tik neskaitant to "Taip byloja dievo žodis".

Kad nebūtų nesusipratimo, dar kartą perskaityk, ką parašei.

CitataAteizmas yra žemiausias sugedimo laipsnis

Žemiausias = mažiausias.

Vis dėl to, kažkur kažkas tavo pasąmonėje dar bando išlaikyti sveiko proto ląšelį, taip nenorom pramušdamas pasąmonėje gyvą idėja, jog kreacionizmas yra didžiausias/aukščiausias sugedimo laipsnis.

Steiblys

Laikai save protingesniu?

TinSoldier

Laikau save geriau suvokiančiu aplinką.
Vis dėl to, pasisavinau bent dalį žinių, kurios buvo žmonijos pasiektos per paskutinius 2-3 tūkstančius metų. Ką tu praleidai.

crystal

Citata iš: Steiblys  lapkričio 13, 2014, 11:28:40
Ateizmas yra žemiausias sugedimo laipsnis, kokį gali pasiekti žmogus. Taip byloja Dievo žodis.

Vau, kaip faina :) Aš visad maniau, kad kreacionistai yra visiški besmegeniai, visai nemąstantys kvailiai...Bet tu šiandien taip gražiai atsiliepei apie ateistus, kad teko suabejoti :)

Aišku aš juokauju ir suprantu, kad ne tą omeny turėjai. Bet tiesą pasakius šita tavo "klaida" mane tikrai privertė šyptelėt :D

Aukštyn