Mano vardas Viduutusum is Padomum planetos.

Pradėjo Viduutus, rugpjūčio 05, 2014, 00:16:06

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

TinSoldier

CitataŠios misijos atranka buvo labai ilga ir alinanti, daugeliui mūsų. Aš suprantu vadus, nes reikia atrinkti geriausius. Turiu daug darbo, Visaertu Gertom.

CitataNiekas nežino, kad rašau šiame forume, jeigu mano komanda sužinotų, man grėstų 30 metų priverstinių darbų viename iš mūsų palydovų.

Tai, matyt, ne tik geriausius atrinko. Nes tu jau sušikinėji visą misiją čia rašinėdamas.
Kaip pranešt tavo komandai, kad gautum tuos priverstinius darbus?

Synkas

Citata iš: Viduutus  rugpjūčio 06, 2014, 15:05:29
Tu nurodai, kad planetų apgyvendinti jūsų civilizacijai neleisdavo ateiviai.
Klausimas: Ką jūsų civilizacija laiko ateiviais?
Žinome tik Jus ir prieš 3500 metų mus atskraidinusius.Mūsų planetoje kai atvykome gyveno įvairių neprotingų gyvybės formų, daugiausia ropliai(renteroius), bei ortodai(jie buvo veisiami maistui), galbūt mes jiems pasirodėm ateiviai?

va, pats pripazinai kad kazka cia maustai...

sakai yra mes atseit ir tie kurie jus isskraidino is zemes ateiviai... bet niekur neuzsiminta, kad mes arba tie kurie jus isskraidino neleistumem jums kolonizuot planetas.. reiskia turi buti ir treti ateiviai (bet kaip sakai yra tik 2). bet, jei trugdytu tie, kurie jus isskraidino, tai kokio bieso jiem is viso butu reikeje jums technologijas duoti (padet) kaip kad sakai? ir kam reikejo is viso tada jiems is zemes paimti zmones, isskraidinti i kita planeta kolonizavimui kad nebutu tuscia bet kai jau buvot pazangus, neleist dar ir kitas planetas kolonizuot? tai jei jie pries kolonizavima kitu planetu (noretu savo rusi tarkim apgyvendindt), tai butu jusu net neeme .. :))

sekmes galvojant ka atrasyti (nors nemanau ar bus atsakymas)

do

kaip supratau-šį mėnesį putiną neutralizuos :P :P :P :P

Creative

Kaip sudaryta jūsų švietimo sistema?

Viduutus

Citata iš: Synkas  rugpjūčio 06, 2014, 15:47:42
Citata iš: Viduutus  rugpjūčio 06, 2014, 15:05:29
Tu nurodai, kad planetų apgyvendinti jūsų civilizacijai neleisdavo ateiviai.
Klausimas: Ką jūsų civilizacija laiko ateiviais?
Žinome tik Jus ir prieš 3500 metų mus atskraidinusius.Mūsų planetoje kai atvykome gyveno įvairių neprotingų gyvybės formų, daugiausia ropliai(renteroius), bei ortodai(jie buvo veisiami maistui), galbūt mes jiems pasirodėm ateiviai?

va, pats pripazinai kad kazka cia maustai...

sakai yra mes atseit ir tie kurie jus isskraidino is zemes ateiviai... bet niekur neuzsiminta, kad mes arba tie kurie jus isskraidino neleistumem jums kolonizuot planetas.. reiskia turi buti ir treti ateiviai (bet kaip sakai yra tik 2). bet, jei trugdytu tie, kurie jus isskraidino, tai kokio bieso jiem is viso butu reikeje jums technologijas duoti (padet) kaip kad sakai? ir kam reikejo is viso tada jiems is zemes paimti zmones, isskraidinti i kita planeta kolonizavimui kad nebutu tuscia bet kai jau buvot pazangus, neleist dar ir kitas planetas kolonizuot? tai jei jie pries kolonizavima kitu planetu (noretu savo rusi tarkim apgyvendindt), tai butu jusu net neeme .. :))

sekmes galvojant ka atrasyti (nors nemanau ar bus atsakymas)

Prastai dėstai mintis , aš pats ne į visus klausimus žinau atsakymus juk ir aš žmogus nors ir iš kitos planetos, tiesiog pasakoju ką žinau, kas yra tikra ir patirta.

Viduutus

Ten kur gyvenu, pažymėjau raudona spalva.

Sharikovas

Ar butum uzdarytas i vienute laive 76 mietam kol tave skraidintu iki jusu vieno is palydovu pasedet 30 metu ?

Synkas

rugpjūčio 06, 2014, 18:20:20 Redagavimas: rugpjūčio 06, 2014, 18:25:11 by Synkas
Citata iš: Viduutus  rugpjūčio 06, 2014, 17:05:27
Ten kur gyvenu, pažymėjau raudona spalva.

kaip jau kazkas minejo, is tokios butybes kuri turi technologiju pazanguma, tikrai yra prasta informacija.. tai tu "savo planetos" foto pasidalink. ar kazkas pan. is tokiu foto as galiu pazymeti kabutese kur artimiausi namekai gyvena su savo drakono rutuliais...

zodziu baigiu cia savo pokalbi sioj temoj, vistiek idomesnios informacijos (kad bent kazkiek butu idomiau) nepateikiama. mano nuomone cia paprastas zemietis is lietuvos kuris gyvena kokiam nors lietuviskam mieste .. :))

p.s o planetos pavadinimas "nurypitas" is filmo avataras, kur zmones buvo pandoros planetoj, arba is filmo pavadinimo pandorum.

.L.U.T.H.O.R.

rugpjūčio 06, 2014, 18:41:08 Redagavimas: rugpjūčio 06, 2014, 18:57:47 by Druwis
Synkai, dėl pavadinimo netiesa, jei kas nors būtų netingėjęs pagooglinti, tai pamatytų, kad prisirinkta žodžių iš senosios prūsų ar kuršių kalbos, čia kalbininkai nesutaria :) Jei ir trolis tai bent žodžius senovinius paėmė :D O pačio vardas išsiverstų kaip Vaidevutis Dangaus Sargas iš Pagundos planetos ar kažkas panašiai :D Ir žodžiai paimti iš vienintelio prieinamo teksto bet kam, wikipedijoj, maldos kuršių-latvių kalba "Tėve mūsų".

do

kodėl man atrodo,kad psichoterapeutas čia turėtų darbo :-X :o

Raganius

Citata iš: Viduutus  rugpjūčio 06, 2014, 15:19:42
2014.08.06

Pradėjome dirbti ties vaistais infiltravome mūsų mokslininkus į kelias laboratorijas, kad jūsų neišgydomos ligos taptų išgydomomis.
Dabar pakalbėkime apie karą Ukrainoje, kiek matome didžiausia problema yra Vladimiras Putinas. Mes sutarėme, jeigu iki šio mėnesio viskas neisbaigs, teks mums niekam nepastebėjus įsikišti, nes šis žmogus kelia nesantaikos ugnį žemyne.
Niekas nežino, kad rašau šiame forume, jeigu mano komanda sužinotų, man grėstų 30 metų priverstinių darbų viename iš mūsų palydovų. Mūsų komanda įsikūrė juodojoje Mėnulio pusėje, mūsų erdvėlaiviai labai greiti todėl keliaujant į žemę niekas nepastebi.

Neapsigaukit jis yra iš Oriono žvaigždyno, įsikūręs antroj mėnulio pusėj kartu su orioniečiais.
P.S Atsakyk AŽ

yutu

Kokiu idomybiu cia pasitaiko...
:D Bent jau galetu ideti kokia nuotrauka,kaip cia kazkas minejo...arba pateikti koki realu irodyma:) o dabar...

Supera

Nuotrauka, kaip matai įdėta, bet nelabai jinai naudinga, ypač tiem kad neturi žalio supratimo astronomijoj.

Trance

Na kur gi tu pradingai Viduutusum? Negi esi pagrobtas, ar uždarytas kokio tai palydovo, griežtai saugomame kalėjime??

SunsetTK

rugpjūčio 09, 2014, 23:20:39 Redagavimas: rugpjūčio 09, 2014, 23:23:58 by SunsetTK
Argi sunku adminam pažiūrėti ip adresą ir nustatyti, ar jis tikrai rašo iš "kosmoso" kaip teigia

Aukštyn