Mano vardas Viduutusum is Padomum planetos.

Pradėjo Viduutus, rugpjūčio 05, 2014, 00:16:06

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Teroras

Skurdoki atsakymai: "Taip", "Galima" ... Iki Bailey arba Inkognito lygio dar toli :)

Master

Mane tai labiausiai atstumia filosofija : Dievo nėra, nes jis taip nori.
Kas išties reiškia, įraukimą į savo fantazijas ir vertima žaisti pagal jų (fantazijų) taisykles. Žodžiu, klausytojas padaromas auka, kuri turi gintis.

Aš tikrai nesu nieko prieš, prieš tokius "žaidimus".
Viskas puiku jei autorius turėdamas daug laisvo laiko sukurtų kažką su papildoma medžiaga, įdėjęs daugiau pastangų, kad galėtų manipuliuoti kitais vien grynu susidomėjimu ir savo išmone.

Ps. Būkite orginalesni...
Nusibodo sci-fiction.

.L.U.T.H.O.R.

Visokių ir ateivių būna :) Gal visgi realybė yra daug nuobodesnė, negu visi norėtų :D

zipphead

Būtų įdomu jei pranešėjas atsakytų...

Tu nurodai, kad kai jus paliko (Pandomum planetoje?), jūsų civilizacija vystėsi gan greitais tempais.
Klausimas: Kokiais kokybiniais ir kiekybiniais kriterijais perkelta į Padomum planetą Baltų genčių dalis vadovavosi darydama išvadą, kad ji išvis vystėsi ir kad  tas vyko greitai?

Tu nurodai, kad jūsų gyvenimo trukmė 350~ metų.
Klausimas: Kiek tau metų dabar, matuojant pagal planetoje Žemė labiausiai paplitusį kalendorių, bei kiek tau metų dabar pagal Pandomum planetos laiko skaičiavimo sistemą ir kuo ji grindžiama (paremta).  ?

Tu nurodai, kad planetų apgyvendinti jūsų civilizacijai neleisdavo ateiviai.
Klausimas: Ką jūsų civilizacija laiko ateiviais?

Tu nurodai, kad į planetą Žemė atvykote naudodamiesi pavogtu žemėlapiu.
Klausimas: Koks tas žemėlapis, t.y. apibūdink jo naudojimo principą (gali būti, kad jei pats nežinai - tada būtinai pasikonsultuok su laivo kapitonu)?

do

ziphead,gal užtektų intriguojančio fantastinio pasakojimo(ką jau ten gali parodyt vištukas,katram dar lukštas nuo pauodegio neatlipes)
šiandien jau galiu pasakyti,kokia gi žiema artinasi
augalai šnabžda,kad bus kiek šaltesnė nei įprasta
kaip manai/gal augalų prognozė kiek įdomiau,nei ateivių pagrobtas žemietis?he,he
master,į bet kokį tiesioginį komentarą ar klausimą tokie ateiviai neatsakinėja,kaip ir pastarasis koks ten buvo pranašautojas,užsilenkė

Supera

Čia tikras ateivis ar daleiskim pokštininkas, bet leiskit pasireikšt :D Čia ir idėjų pasirinkt galima sci-fi romanam parašyt, naudinga medžiaga iš šios pusės :)

Sharikovas

Citata iš: Viduutus  rugpjūčio 06, 2014, 01:19:40
Citata iš: Supera  rugpjūčio 05, 2014, 23:53:46
Tas Visatos Protas kaip koks dievas ar tiesiog aukštesnė ir galingesnė būtybė?

To pagal mūsų tikėjimą neįmanoma suvokti, egzistuoja daug Visatų , o jas visas valdo Visatos Protas,žinoma yra ir protestantų kurie tiki "viskas atsirado iš niekur" teorija.

Dieve dieve ir is kur jus lendat visokio plauko kreacionistai ir panasus religinis zbrodas. Kas jus nedatiopas moko darvino teorijos, ar cia mokykloje mokytojai nupeze senukai ar tevai nedaumkai ?

Viduutus

Citata iš: zipphead  rugpjūčio 06, 2014, 12:52:41
Būtų įdomu jei pranešėjas atsakytų...

Tu nurodai, kad kai jus paliko (Pandomum planetoje?), jūsų civilizacija vystėsi gan greitais tempais.
Klausimas: Kokiais kokybiniais ir kiekybiniais kriterijais perkelta į Padomum planetą Baltų genčių dalis vadovavosi darydama išvadą, kad ji išvis vystėsi ir kad  tas vyko greitai?
Mes turime knygą, kaip jūsų biblija, ten aprašyti įvykiai nuo išsilaipinimo iki dabar, po šimto metų nuo išsilaipinimo mes jau turėjome tokias technologijas kokias jūs turite dabar.

Tu nurodai, kad jūsų gyvenimo trukmė 350~ metų.
Klausimas: Kiek tau metų dabar, matuojant pagal planetoje Žemė labiausiai paplitusį kalendorių, bei kiek tau metų dabar pagal Pandomum planetos laiko skaičiavimo sistemą ir kuo ji grindžiama (paremta).  ? Man dabar 173 metai , mūsų planeta aplink žvaigždę apsisuka per 46 valandas, tai dar prieš 2100 metų apskaičiavo Altondentum Staferis.

Tu nurodai, kad planetų apgyvendinti jūsų civilizacijai neleisdavo ateiviai.
Klausimas: Ką jūsų civilizacija laiko ateiviais?
Žinome tik Jus ir prieš 3500 metų mus atskraidinusius.Mūsų planetoje kai atvykome gyveno įvairių neprotingų gyvybės formų, daugiausia ropliai(renteroius), bei ortodai(jie buvo veisiami maistui), galbūt mes jiems pasirodėm ateiviai?

Tu nurodai, kad į planetą Žemė atvykote naudodamiesi pavogtu žemėlapiu.
Klausimas: Koks tas žemėlapis, t.y. apibūdink jo naudojimo principą (gali būti, kad jei pats nežinai - tada būtinai pasikonsultuok su laivo kapitonu)?
Jame nurodytas kelias nuo Žemės iki mūsų planetos, taip pat vietos kuriose per karšta skristi, skaičiuojant jūsų metais mes keliavome 76 metus.

Supera

Citata iš: Sharikovas  rugpjūčio 06, 2014, 15:03:59
Citata iš: Viduutus  rugpjūčio 06, 2014, 01:19:40
Citata iš: Supera  rugpjūčio 05, 2014, 23:53:46
Tas Visatos Protas kaip koks dievas ar tiesiog aukštesnė ir galingesnė būtybė?

To pagal mūsų tikėjimą neįmanoma suvokti, egzistuoja daug Visatų , o jas visas valdo Visatos Protas,žinoma yra ir protestantų kurie tiki "viskas atsirado iš niekur" teorija.

Dieve dieve ir is kur jus lendat visokio plauko kreacionistai ir panasus religinis zbrodas. Kas jus nedatiopas moko darvino teorijos, ar cia mokykloje mokytojai nupeze senukai ar tevai nedaumkai ?

Asmeniškai visai aš ne kreacionistė ir visokiais ten dievais netikiu... Tiesiog įdomu pasidarė ką gali papasakot šitas žmogus

Master

rugpjūčio 06, 2014, 15:15:36 Redagavimas: rugpjūčio 06, 2014, 15:19:23 by Master
Jūsų, Viduutusum, kaip "itin sparčiai tobulėjusios civilizacijos atstovo", IT įgūdžiai super ;D

Sharikovas

Ne tave turejau omeny Supera.

Supera

Atsiprašau, ne taip supratau.

Viduutus

2014.08.06

Pradėjome dirbti ties vaistais infiltravome mūsų mokslininkus į kelias laboratorijas, kad jūsų neišgydomos ligos taptų išgydomomis.
Dabar pakalbėkime apie karą Ukrainoje, kiek matome didžiausia problema yra Vladimiras Putinas. Mes sutarėme, jeigu iki šio mėnesio viskas neisbaigs, teks mums niekam nepastebėjus įsikišti, nes šis žmogus kelia nesantaikos ugnį žemyne.
Niekas nežino, kad rašau šiame forume, jeigu mano komanda sužinotų, man grėstų 30 metų priverstinių darbų viename iš mūsų palydovų. Mūsų komanda įsikūrė juodojoje Mėnulio pusėje, mūsų erdvėlaiviai labai greiti todėl keliaujant į žemę niekas nepastebi.

Viduutus

rugpjūčio 06, 2014, 15:25:18 Redagavimas: rugpjūčio 06, 2014, 15:26:58 by Viduutus
Citata iš: Master  rugpjūčio 06, 2014, 15:15:36
Jūsų, Viduutusum, kaip "itin sparčiai tobulėjusios civilizacijos atstovo", IT įgūdžiai super ;D

Mano specializacija augalų iš žemės rinkimas, gyvūnų tyrimai ir kita. Mes suskirstyti į komandas, kiekviena komanda dirba atskirai.Kaip ir pas jus nevisi gabūs vienam ar kitam dalykui. Mes stengiamės, mažai miegame, negalime nuvilti tiek jūsų, tiek saviškių laukiančių namuose. Šios misijos atranka buvo labai ilga ir alinanti, daugeliui mūsų. Aš suprantu vadus, nes reikia atrinkti geriausius. Turiu daug darbo, Visaertu Gertom.

Master

Tačiau bendrai paėmus iq ir technikas su kuriomis dirbate, negali būti, kad "gamtininkas" nesugebės taisyklingai parašyti keletos žinučių forume?
Man tai pat su it velniškai prastai sekasi (turint omenyje velniškai, tai net sunku apsakyti kaip labai ), na bet su tokiomis problemomis dar nesusidūriau ;)

O dabar pats pagrindinis ir ko gero esminis klausimas:
Kas tau iš to?
Kas mums iš to?

(:

Aukštyn